Jump to content

Πληρωθείτε κάνοντας surfing;


Darkorigin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα προγράμματα που κυκλόφορουν στο internet και τα οποία σε πληρώνουν για να σου προσθέτουν μια μπάρα στην οθόνη που παρουσιάζει διαφημίσεις Είναι αξιόπιστα?
Link to comment
Share on other sites

p://www.gr.4mg.com/gr/

 

όπως ήταν παλιά ι extreme που έβαζε μια μπάρα με διαφημίσεις και έδινε δωρεάν συνδρομή στο ιντερνετ πλήρωνες την επακ μόνο

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

 

Dn exw 3anakousei kati tetoio synepws oute sxolia, alla spyware myrizomai. . .

Link to comment
Share on other sites

οτι θα εχει πολλα spyware ειναι συγουρο το θεμα ειναι αν σε πληρωνουν γιαυτα τα spyware οχι βεβαια 100000000000000 ευρω αλλα και 50 το μηνα να περνεις καλα ειναι.ετσι και αλλιοσ ο υπολογιστησ δεν κλεινει ποτε πλεον και με την adsl ειναι που ειναι ανοιχτος ολη μερα καλα δεν θα ηταν να βγαζαμε το ρευμα που καιει?? :) αν καταφερεισ να βγαλεισ 50 ευρο απο ενα προγραμα το μηνα τοτε βαζεισ αλλα 3-4 ταυτοχρονα και το εβγαλεσ το μεροκαματο .καθεσαι σερφαρεις και πληρωνεσε. αν ισχυουν ολα αυτα βεβαια
Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν απειρα τετοια προγραμματα και διαφορων ειδων(paid to surf, paid to read,HYIP κλπ), το θεμα ειναι ποια πληρωνουν.Πιστεψε δεν ειναι πολλα αλλα με αρκετο ψαξιμο βρισκεις καοπια σχετικα αξιοπιστα.Και γενικοτερα να ξερεις οτι οσο περισσοτερα υποσχονται, τοσο λγοτερα δινουν.Α...και επισης 50€ το μηνα απο τετοια προγραμματα (με μπαρες στην οθονη,ptr κλπ) δεν προκειται να βγαλεις.Για περισσοτερα μπορεις να δεις εδω και εδω ή google;)
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν λεμε τα ιδια αλλα εγω ξερω sites που συμπληρωνεις(register)και σου δινουν λεφτα.

Πολλοι λενε οτι εχουν παρει απο 40Ε και πανω...(και εχουν και φωτογραφιες)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

τετοια προγραματα υπαρχουν οπως η compact surfing που δινει 17% σε 9 ημερες.το οτι θα κλεισει καποια στιγμη ειναι σιγουρο μεχρι τοτε ομως εχεις βγαλει μερικα φραγκα.το ολο θεμα ειναι να μαντεψεις ποτε θα κλεισει για να παρεις τα χρηματα σου πισω.η compact surfing ειναι active 3 μηνες τωρα και αυτους τους 3 μηνες οσοι εχουν βαλει χρηματα βγηκαν κερδισμενοι απλως θα πρεπει να σταματησουν να βαζουν πριν κλεισει. ειναι καθαρα τζογος .

ακομα υπαρχουν τα PTR προγραματα που σου στελνουν emails κανεις click σε αυτα τα emails και πληρωνεσαι περιπου 1 $ το μηνα εξαρταται απο το ποσα emails σου στελνουν

Link to comment
Share on other sites

Και αξίζει για $1 το email ή ακόμα και 40E το μήνα να εκθέτεις τον υπολογιστή σε τέτοιο ''κίνδυνο''? Και δεν πας να πιάσεις μια κανονική δουλειά? Πιο πολλά θα βγάζεις και θα έχεις να λες ότι κάτι κάνεις ΚΑΙ το κυριότερο δεν θα έχεις τα προβλήματα που επικείμενα θα αντιμετωπίσεις με τέτοιες ''μπάρες διαφημίσεων''!

 

Just my 2 cents about it.:ninja:

 

Όπως θα έλεγε και η Λουκά, αυτά τα προγράμματα είναι προιόν του διαβόλου :p

Link to comment
Share on other sites

Με τιποτα 1$ το mail!!20-30 cents ειναι maximum.

Για μενα δεν αξιζει αλλα οχι για λογους κινδυνου με την εννοια που το λες, γιατι κατα κανονα κινδυνος δεν παιζει με τα mail.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...