Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πωωω...Μας πορώνεις τώρα...Δε μου λες,κάνει κανένα ωραίο θόρυβο όταν ανοίγεις την οθόνη πάνω...;;;Πες...:)

Το reset,τι είναι...;;;:O

Νομιζω οτι κανει καποιο ηχο οταν γυρναει σε καμερα mode ,αν και ημουν

σε θορυβωδες περιβαλλον ,εγω βεβαια ημουν χαμενος στον κοσμο μου .:O :lol:

Ο ηχος που μου τραβηξε την προσοχη ηταν ο ηχος του μηχανικου-οπτικου ζουμ ,

ειναι το κατι αλλο :respect:

Το reset ειναι αντι να πατησεις 2 φορες το κουμπι on/off (δηλ μια για να το κλεισεις και μια για να το ανοιξεις ) εσυ ,με καποιο μυτερο αντικειμενο πατας αυτο. Το χρειαζεσαι εαν τυχον κολλησει το κινητο και δεν συνερχεται με on/off , αλλα μονο αν βγαλεις την μπαταρια .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το reset ειναι αντι να πατησεις 2 φορες το κουμπι on/off (δηλ μια για να το κλεισεις και μια για να το ανοιξεις ) εσυ ,με καποιο μυτερο αντικειμενο πατας αυτο .Το χρειαζεσαι εαν τυχον κολλησει το κινητο και δεν συνερχεται με on/off , αλλα μονο αν βγαλεις την μπαταρια .

οντως, καλο, θα χρειαστει αρκετες φορες :p

οντως, καλο, θα χρειαστει αρκετες φορες :p

Σίγουρα θα χρειαστεί...Πω ρε φίλε...Δηλαδή ο ήχος του κλείστρου είναι μ@μ@τος ε...;;;:happy:

Τέλεια...:)

ton hxo tou ton koitakses katholou? me endiaferei poly o hxos!

Δεν νομίζω ότι θα'ναι πολύ δυνατός...Αλλά απ'το Κ750i που είχα,ε,καλύτερος θα'ναι...:)

Μολις μιλησα με ΝΟΚΙΑ club και μου ειπε οτι σημερα πηρε τιμη 728 ευρω τελικη.Τον ρωτησα ποτε μπορουμε να το εχουμε και μου ειπε μολις παραγγελθει λογικα δε θα αργησει χωρις να μου πει βεβαια ακριβως ποσες μερες.Περιοχη ιωαννινων by the way

Μολις μιλησα με ΝΟΚΙΑ club και μου ειπε οτι σημερα πηρε τιμη 728 ευρω τελικη.Τον ρωτησα ποτε μπορουμε να το εχουμε και μου ειπε μολις παραγγελθει λογικα δε θα αργησει χωρις να μου πει βεβαια ακριβως ποσες μερες.Περιοχη ιωαννινων by the way

Παραγγελθεί απο εμάς ή το μαγαζί να το παραγγείλει...;;;:worry:

728,το τσίμπησαν...:confused:

Απο εμας παντα με τα λεγομενα του μαγαζιου:ninja:

Τιιιιι.....;;;;;Δηλαδή μπορούμε να το παραγγείλουμε...;;;:blink:

Μολις ελαβα το "Club Nokia Newsletter - July 2006",Η Νοκια παρουσιαζει το νεο Ν93.Αντε να κυκλοφορησει!!!
Παναγιώτης

Apo oti exo paratirisei, se oti kinita anaferete to newsletter afta kanoun tin emfanisi tous siga siga meta apo ena mina.

GMT eprepe na eixa anakalipsei to kinito kata to telos avgoustou, etsi den tha perimena toso kairo...... :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...GMT eprepe na eixa anakalipsei to kinito kata to telos avgoustou, etsi den tha perimena toso kairo...... :confused:

Έχεις δίκιο...:)

Μακάρι να έρθει πιο νωρίς...Δεν είναι λίγο αστείο...;;;Το έχει αυτό το newsletter και το κινητό θα έρθει Σεπτέμβρη...;;;:(

Στο newslatter δεν γραφει ποτε θα κυκλογορησει,αλλα για να το εχει μαλλον συντομα.Μακαρι να εγραφε!!!
Παναγιώτης

Στο newslatter δεν γραφει ποτε θα κυκλογορησει,αλλα για να το εχει μαλλον συντομα.Μακαρι να εγραφε!!!

Καλά,σίγουρα...

Βλακείες είναι πάντως αυτές.Για να πουλήσει πιο πολύ τον Σεπτέμβρη η Nokia...Έχει το κινητό πρόβλημα...;;;

Κάνω λάθος..;;;

:mad: Mpa ti problima na exei. Apla to septembri einai i kaliteri periodos gia na kikloforisei. Ta panta nekronoun to kalokairi. Einai opos tis tainies pou koitane ti poliseis tha kanei apo tis protes bdomades gia na krinoun an exei epityxia i oxi.

Kai den einai mono to n93. An psakseis sta diafora topic tou my phone gia nea kinita tha deis oti oloi einai sto perimene kai me tentomena nebra

Nervous apo efxristia pos to blepeis? Ta teleftaia xronia eixa sinithisei na zeirizomai to kinito me to penaki kai mporo na po oti itan megali afkolia. Tora i allagi pali se pliktra isos mou kakofani stin arxi??!!!

Einai efkolo ston xirismo tou?

Pos itan i taxitita lipsis kai apothikefsis ton fotografion sti megaliteri analisi? thelei xrono i einai grigoro?

[sIGPIC][/sIGPIC]

:

Nervous apo efxristia pos to blepeis? Ta teleftaia xronia eixa sinithisei na zeirizomai to kinito me to penaki kai mporo na po oti itan megali afkolia. Tora i allagi pali se pliktra isos mou kakofani stin arxi??!!!

Einai efkolo ston xirismo tou?

Pos itan i taxitita lipsis kai apothikefsis ton fotografion sti megaliteri analisi? thelei xrono i einai grigoro?

Σίγουρα θα σου φανεί ποιο εύκολο . Τους τελευταίους 8 μήνες χρησιμοποιώ

και pocket pc .Εν κινήσει ,δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το πενάκι .

Τα πλήκτρα έχουν άλλη ευκολία .

Συγκεκριμένα τώρα ,το Ν93 θέλει λίγο προπόνηση στον χειρισμό της κάμερας .

Η ταχύτητα λήψης φωτογραφίας μου φάνηκε γρήγορη . Για το βίντεο ανάλογα με το μέγεθος .

Να θυμίσω ότι το Ν93 λόγω λειτουργιών έχει δυνατότερο επεξεργαστή.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Λογικά,με αυτές τις πληκτράρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα να γράφεις ενώ κινήσαι...;) Είναι πολύ μεγάλες...:p Το κινητό,είχε προεγκατεστημένα πόσα θεματάκια...;;;Τα χρώματά τους είναι καλά...;;;:worry:

Ρωτάω,γιατί σε κάτι φωτογραφίες είδα κάτι θεματάκια με χρώμα νεραντζί,:nagger: και ήταν πολύ αηδία μιλάμε...:(

Mporei na exei megala pliktra, alla einai kai bari. Kai gia na mi mou pesei apo to xeri kai trelathoume meta tha to kratao panta me ta dyo!!!!

Mporei na exei kala thematakia mesa to kinito mporei kai na einai mapa. Simasia exei oti tha mporoume na perasoume kai emeis ta dika mas :lol: :lol: :lol:

Isos einai kairos na arxisoume na psaxnoume gia efarmoges gia to kinito. Kamia selidoula kserei kaneis?

An tou balo kai mia kartoula 4GB, oi efarmoges einai to poli liga mb tote tha xoresei paaara poli prama...............................:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω καταλήξει ότι τα θεματάκια τα απο "μαμά",είναι τα πιο ποιοτικά και τα καλύτερα,γι'αυτό...

Τεσπα,τελικά τι,θα του βάλεις 4GB εσύ...;;;Θα το δοκιμάσεις...;;;

Έχω καταλήξει ότι τα θεματάκια τα απο "μαμά",είναι τα πιο ποιοτικά και τα καλύτερα,γι'αυτό...

Δεν ξέρω για τα κινητά της SE (το Κ750 εχεις αν θυμαμαι καλά) αλλά για S60 υπάρχουν πολύ καλά θέματα στη γύρα. Για το Ν90 ας είναι καλά η Melanie από το i-phone, μακάρι να πάρει και το Ν93 και τότε θα έχουμε θέματα που δεν παίζονται. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι κυκλοφορεί επίσημο s60 theme studio που χωρίς να ξέρω τον τρόπο πολλοί έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία.

μα που θα βρείτε καρτα μνήμης mini sd 4gb?γιατι μεχρι 2gb κυκλοφορουν.

Μέχρι το σεπτέμβρη που όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει το Ν93 μπορεί να έχουν βγεί. Το θέμα είναι αν θα τη βλέπει το κινητό και λειτουργεί σωστά. Εγώ μάλλον δεν θα το δοκιμάσω. Τα 2 Giga μου είναι αρκετά. Άσε που θα είναι και ακριβούτσικες:O

Λεωνίδας

Mia xara einai ta 2GB. Ftanoun kai periseboun. Mono gia kamia megali katagrafi video tha xriastoun.

Mia erotisi gia ton Nervous i opoion allon kserei sxetika me to thema. WI FI

An balo ena asyrmato modem sto pc gia tin sindesi mou sto internet, Tha mporo na xsrisimopoiiso afti ti sindesi kai me to N93?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mia erotisi gia ton Nervous i opoion allon kserei sxetika me to thema. WI FI

An balo ena asyrmato modem sto pc gia tin sindesi mou sto internet, Tha mporo na xsrisimopoiiso afti ti sindesi kai me to N93?!

Ασφαλως ,ισχυει οτι ισχυει με οσες συσκευες εχουν wi-fi.

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...