gianpithio Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 1. Κάνε uninstall τους drivers και το pc suite και αφού κάνεις κι ένα reboot εγκατέστησε ΜΟΝΟ το pc suite! Στεφανε οταν κανει uninstall το pc suite καλο θα ειναι να τρεξη και το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του pc suite :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα (free ή sharware) το οποίο απλά να συνεργάζεται με gps δίνοντας το στίγμα και τις πληροοφορίες του gps στην οθόνη του κινητού; Tnx. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα (free ή sharware) το οποίο απλά να συνεργάζεται με gps δίνοντας το στίγμα και τις πληροοφορίες του gps στην οθόνη του κινητού; Tnx. Λογικα αν δεν εχεις χαρτη, δεν γινεται αυτο που λες. :O Υπαρχει ομως αυτο, το οποιο δεν χρειαζεται gps συσκευη --> http://www.myphone.gr/software/file-308.html :) 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Λογικα αν δεν εχεις χαρτη, δεν γινεται αυτο που λες. :O Υπαρχει ομως αυτο, το οποιο δεν χρειαζεται gps συσκευη --> http://www.myphone.gr/software/file-308.html :) Λογικά και έχωντας δουλέψει gps παλιότερης τεχνολογίας με waypoints γίνεται. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια προγράμματα εφόσον πλέον όλοι ψάχνουν αντίστοιχα προγράμματα με χάρτες. Ακόμα και τα υπάρχοντα palm/gps έχουν προγράμματα που σου δείχνουν τις πληροφορίες στην οθόνη, όπως ενός φίλου που έχει το ETEN X500. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Υπαρχει ομως αυτο, το οποιο δεν χρειαζεται gps συσκευη --> http://www.myphone.gr/software/file-308.html :) Έχω ξανασυναντήσει τέτοια προγράμματα που έχουν όμως περιορισμούς. Δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις λεφτά για να κάνεις register κάτι τέτοιο εφόσον δεν είναι δα και κάτι φοβερό. Κάτι τέτοιο το χρησιμοποιείς νομίζω στην έσχατη ανάγκη.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 1. Κάνε uninstall τους drivers και το pc suite και αφού κάνεις κι ένα reboot εγκατέστησε ΜΟΝΟ το pc suite! Το pc suite ΔΕΝ χρειάζεται drivers εγκατεστημένους. Οι drivers είναι για να συνδέσεις το τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ την ύπαρξη του pc suite. Είμαι σίγουρος οτι κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα! 2. Αφού γίνουν όλα αυτά, κάνεις κι ένα δεύτερο reboot (έτσι ώστε να εμφανιστεί το εικονίδιο του pc suite στο tray) και μετά το reboot κάνεις τη σύνδεση κανονικά όπως είπες (το σωστό είναι πρώτα στο pc και μετά στο τηλέφωνο - βάσει NOKIA). Αφού γίνει η σύνδεση, ΧΩΡΙΣ να ανοίξεις το pc suite πηγαίνεις στο εικονίδιο του pc suite στο tray και κάνεις δεξί κλίκ. Λογικά τέταρτη επιλογή από κάτω είναι η διαχείριση συνδέσεων (manage connections). Κλικάρεις εκεί και βλέπεις τις πιθανές συνδέσεις. Οτιδήποτε κι άν υπάρχει εκεί τις ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ όλες και μετά τσεκάρεις αυτή που σε ενδιαφέρει και... αυτό ήταν (κάνει λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πρασινίσει το εικονίδιο στο tray) :) Υ.Γ.: Αν δε λειτουργήσει και τώρα (πολύ μικρή πιθανότητα) βλέπουμε :) :) στεφανε θα κανω ολα αυτα που λες.αυριο θα εχεις νεα μου.ελπιζω και εγω να δουλεψει.ευχαριστω για την βοηθεια.θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Στεφανε οταν κανει uninstall το pc suite καλο θα ειναι να τρεξη και το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του pc suite :) Αν και το κατέβασα αυτό το tool-άκι που λες Γιάννη, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!! Για να το λες όμως κάτι θα ξέρεις. Ας το δοκιμάσει κι αυτό ο φίλος μας. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Αν και το κατέβασα αυτό το tool-άκι που λες Γιάννη, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!! Για να το λες όμως κάτι θα ξέρεις. Ας το δοκιμάσει κι αυτό ο φίλος μας. στεφανε εκανα αυτα που λες,ετρεξα και το καθαριστικο.δεν μπορω να πω οτι μου δουλεψε.εκανε καλυτερη προσπαθεια να βρει την συνδεσημοτητα αλλα δεν την βρηκε.εχεις καμμια αλλη λυση να προτεινεις?ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου.ακολουθω τις οδηγιες σου κατα γραμμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 στεφανε εκανα αυτα που λες,ετρεξα και το καθαριστικο.δεν μπορω να πω οτι μου δουλεψε.εκανε καλυτερη προσπαθεια να βρει την συνδεσημοτητα αλλα δεν την βρηκε.εχεις καμμια αλλη λυση να προτεινεις?ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου.ακολουθω τις οδηγιες σου κατα γραμμα Ζόρικα τα πράγματα... Ρίξε μια ματιά στη διαχείριση συνδέσεων (manage connections) και εξακρίβωσε οτι έχεις τσεκαρισμένο το σωστό καλώδιο γιατί έχει 2! Η μια επιλογή είναι Serial (DKU-5, CA-42) και η άλλη είναι USB (DKU-2, CA-53, DKE-2, CA-70). Η σωστή για σένα είναι η USB. Τέλος είχες αναφέρει οτι το δοκίμασες σε 2 λειτουργικά και πιο συγκεκριμένα το ένα ήταν XP (Service Pack 2) και το άλλο 2000 Professional. Σε πιο λειτουργικό δούλεψε και σε ποιό όχι; Υποθέτω οτι δούλεψε στα XP και "μουλάρωσε" στα 2000. Είναι έτσι; Αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα δείς οτι για XP θέλει Service Pack 1 ή 2 ενώ στα 2000 θέλει Service Pack 4!!!! Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftichos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Καλησπερα Υπαρχει καποια εφαρμογη για το ν72 που να αναβει το φλας μονιμα ωστε να μπορει να χρησιμοποιειθει σαν φακος.Γενικα να αναβει μονιμα για οσο θελω εγω.Επισησ υπαρχει καμια εφαρμογη χρονομετρο και αντιστροφη μετρηση?? ευχαριστω πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Καλησπερα Υπαρχει καποια εφαρμογη για το ν72 που να αναβει το φλας μονιμα ωστε να μπορει να χρησιμοποιειθει σαν φακος.Γενικα να αναβει μονιμα για οσο θελω εγω.Επισησ υπαρχει καμια εφαρμογη χρονομετρο και αντιστροφη μετρηση?? ευχαριστω πολυ Μαλον ζητας αυτα :D http://www.rapiduploader.com/237548 Μπορεις να κατεβασεις οποιες εφαρμογες θελεις απο εδω αφου κανεις προτα μια εγγραφη ;) xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftichos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Καλσπερα και παλι εγκατεστησα μια εφαρμογη SMSTIMER_Icon AIVAnet make by cky.sis οι οποια εν τελει δεν ξερω τι ειναι δεν μπορω να βρω τι κανει και το κυριοτερο απο ολα δεν μπορω να την βρω για να την απεγκαταστησω καμια βοηθεια κανεισ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftichos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 κανενα προγραμμα για να μπορω να μπορω να ψαχνω μεσα στο κινητο πχ C:/system/apps δηλαδη με λιγα λογια να βλεπω τουσ δισκουσ και να τουσ διαχειριζομαι οπωσ στο pc thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ρίξε μια ματιά στο Myfiles section του forum, θα βρεις πάρα πολλά. Εγώ κατόπιν παρότρυνσης απο το παλιό μου 3650 χρησιμοποιώ αυτόν: http://www.myphone.gr/software/file-22.html Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 κανενα προγραμμα για να μπορω να μπορω να ψαχνω μεσα στο κινητο πχ C:/system/apps δηλαδη με λιγα λογια να βλεπω τουσ δισκουσ και να τουσ διαχειριζομαι οπωσ στο pc thanks για το κινητο μιλαμε, ετσι; Fexplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Καλσπερα και παλι εγκατεστησα μια εφαρμογη SMSTIMER_Icon AIVAnet make by cky.sis οι οποια εν τελει δεν ξερω τι ειναι δεν μπορω να βρω τι κανει και το κυριοτερο απο ολα δεν μπορω να την βρω για να την απεγκαταστησω καμια βοηθεια κανεισ??? Από ότι καταλαβαίνω από το όνομα του αρχείου πρεπει να πρόκειται για εικονίδιο για την εφαρμογή SMS Timer. Δηλαδή αλλάζει το εικονίδιο της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αν δεν την έχεις ήδη εγκατεστημένη δε θα καταλάβεις την διαφορά. 1 Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ζόρικα τα πράγματα... Ρίξε μια ματιά στη διαχείριση συνδέσεων (manage connections) και εξακρίβωσε οτι έχεις τσεκαρισμένο το σωστό καλώδιο γιατί έχει 2! Η μια επιλογή είναι Serial (DKU-5, CA-42) και η άλλη είναι USB (DKU-2, CA-53, DKE-2, CA-70). Η σωστή για σένα είναι η USB. Τέλος είχες αναφέρει οτι το δοκίμασες σε 2 λειτουργικά και πιο συγκεκριμένα το ένα ήταν XP (Service Pack 2) και το άλλο 2000 Professional. Σε πιο λειτουργικό δούλεψε και σε ποιό όχι; Υποθέτω οτι δούλεψε στα XP και "μουλάρωσε" στα 2000. Είναι έτσι; Αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα δείς οτι για XP θέλει Service Pack 1 ή 2 ενώ στα 2000 θέλει Service Pack 4!!!! Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα; δεν δουλευει ουτε στα χπ ουτε στα 2000 στεφανε.τα χπ εχουν σερβις πακ 2.για το αλλο δεν εχω κοιταξει αλλα ειναι παλιο μηχανημα.δεν εχω απαιτησεις.θα κοιταξω σημερα τις συνδεσεις που λες και θα σε ενημερωσω σχετικως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να περασω στο n72 απο το w810i. 3 ερωτησεις: > αυτονομια σε full προγραμμα με mp3? > μεχρι ποση μνημη δεχεται, ξεπερναει τα 2GB? > υποστηριζει μικρά ελληνικα στα sms? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να περασω στο n72 απο το w810i. 3 ερωτησεις: > αυτονομια σε full προγραμμα με mp3? > μεχρι ποση μνημη δεχεται, ξεπερναει τα 2GB? > υποστηριζει μικρά ελληνικα στα sms? 1) απο τέρμα φορτισμένο μπορεί να φτάσει και 5 ώρες. 2) μέχρι όσο υπάρχει, δηλαδή μέχρι 2Gb 3) ναι αλλά δεν τα στέλνει έτσι. 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση pcman. επισης κατι σημαντικο που ξεχασα... ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο την καμερα του? υπαρχουν ρυθμισεις? οι φωτογραφιες του ειναι καθαρες? εχω καλομαθει απο την αρκετα καλη του w810i με ρυθμισεις φωτεινοτητας,macro,timer,night mode,διαφορα εφε και επισης ρυθμιση λευκου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τα κινητά (δεν μπορώ να τα αλλάζω όποτε θα ήθελα), η κάμερα του είναι καλή την ημέρα. 2mp, με την απουσία autofocus αισθητή πολλές φορές έχει αρκετές ρυθμίσεις για διάφορα sets (πορτραίτο κτλ,κτλ) αλλά όχι επιλογή macro. Την νύχτα μην περιμένεις καλές φωτογραφίες αν δεν έχεις σωστό φωτισμό...βλέπονται.Ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού (Αυτόματη,ηλιοφάνεια,νέφωση,πυράκτωσης,φθορισμού). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να περασω στο n72 απο το w810i. 3 ερωτησεις: > αυτονομια σε full προγραμμα με mp3? > μεχρι ποση μνημη δεχεται, ξεπερναει τα 2GB? > υποστηριζει μικρά ελληνικα στα sms? 1) απο τέρμα φορτισμένο μπορεί να φτάσει και 5 ώρες. 2) μέχρι όσο υπάρχει, δηλαδή μέχρι 2Gb 3) ναι αλλά δεν τα στέλνει έτσι. 1 και 2 συμφωνώ. 3) Αν βάλεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων στην υποστήριξη χαρακτήρων πλήρης κι όχι περιορισμένη (όπως το έχουμε όλοι για να στέλνει 160 χαρακτήρες) τότε στέλνει και μικρούς χαρακτήρες. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 paidia endiaferome na agorasw to n72 kai thelw na mou peite ti leei apo ixeio diladi paizei dinata kai kathara ta mp3??? i siga kai oxi kai toso kala? kai peite mou kai pia einai ta arnitika aytou tou kinitou thankss! 1 Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 1 και 2 συμφωνώ. 3) Αν βάλεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων στην υποστήριξη χαρακτήρων πλήρης κι όχι περιορισμένη (όπως το έχουμε όλοι για να στέλνει 160 χαρακτήρες) τότε στέλνει και μικρούς χαρακτήρες. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στο ν70, γιαυτό και έδωσα αυτή την απάντηση 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 paidia endiaferome na agorasw to n72 kai thelw na mou peite ti leei apo ixeio diladi paizei dinata kai kathara ta mp3??? i siga kai oxi kai toso kala? kai peite mou kai pia einai ta arnitika aytou tou kinitou thankss! Ναι, παίζει αρκετά δυνατά και πολύ καθαρά. Εξαρτάτε φυσικά σε τι συνθήκες το ακους και στο πόσο δυνατά θέλεις εσυ να ακους. Αρνητικό ΕΓΩ έχω βρει την μη ύπαρξη autofocus στην κάμερα, αν έχεις μεγάλα δάχτυλα θα σε δυσκολέψει στο πληκτρολόγιο αν γράφεις πολλά μηνύματα, και οτι "παίζει" λίγο το καπάκι που καλύπτει/ανοίγει την κάμερα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts