evagelos Δημοσιεύτηκε April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2006 παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. θέλω να μετατρέψω μια σειρά απο χαρακτήρες απο αγγλικούς σε ελληνικούς. πχ: vaggelis σε βαγγελης, rock σε ροκκ μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 νομιζω σε ενα περιοδικο υπήρχε ενα προγραμμα που μετατρεπει τους χαρακτηρες αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ψαξε google,αναγκαστηκα Edit: i found this Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Επισης υπαρχει και αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 flash renamer το καλυτερο και δοκιμασμενο ρυθμιζεις εσυ πως θα αλλαξει το καθε γραμμα και τα κενα οι παυλες ολοι οι χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts