Jump to content

Read buffer που κυμαίνεταi στο Nero

Haris1977
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτησούλα:

Όταν αντιγράφω cd ή dvd με το Νερο (εννοώ με την εντολή cd+dvd copy), το copy γινεται όμως με read buffer που κυμαίνεται συνεχώς από 2-3 έως και 80 % (μη σταθερό δηλαδή). Προφανως το cd rom μου δεν τα διαβαζει "σταθερά" :( .Υπάρχει καποιος τρόπος να το κανω fix?

:confused:

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Προφανώς γράφεις με μεγαλύτερη ταχύτητα από όσο μπορεί να αποδώσει συνολικά το σύστημά σου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μια σταθερή ροή δεδομένων. Τα CD/DVD σου γράφονται οριακά με χαμηλότερες ταχύτητες από αυτές που επιλέγεις. Καλύτερα να επιλέγεις χαμηλότερες ταχύτητες εγραφής έτσι ώστε το σύστημα σου να μπορεί να αποδώσει αυτό που του ζητάς...

Ερωτησούλα:

Όταν αντιγράφω cd ή dvd με το Νερο (εννοώ με την εντολή cd+dvd copy), το copy γινεται όμως με read buffer που κυμαίνεται συνεχώς από 2-3 έως και 80 % (μη σταθερό δηλαδή). Προφανως το cd rom μου δεν τα διαβαζει "σταθερά" :( .Υπάρχει καποιος τρόπος να το κανω fix?

:confused:

Δεν υπάρχει περίπτωση όταν γράφεις κόπια στον αέρα το buffer να είναι σταθερό. Ότι σύστημα και να έχεις! Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Don't worry, be happy:rolleyes:

Δεν υπάρχει περίπτωση όταν γράφεις κόπια στον αέρα το buffer να είναι σταθερό. Ότι σύστημα και να έχεις! Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Don't worry, be happy:rolleyes:

Καταλαβαίνω.:happy: Απλά είναι "ασυνηθιστα" ασταθες και πάει από το 8 στο 80% καθε ενα δευτερόλεπτο !:wacko: . Το γραφει βεβαια ,αλλά μετά απο αρκετή ώρα:confused:

Καταλαβαίνω.:happy: Απλά είναι "ασυνηθιστα" ασταθες και πάει από το 8 στο 80% καθε ενα δευτερόλεπτο !:wacko: . Το γραφει βεβαια ,αλλά μετά απο αρκετή ώρα:confused:

Εμένα πάει και στο 4 και στο 5 και δύο φορές μάλιστα μου το έκαψε κιόλας το καταραμένο:( με plextor dvd recorder υποτίθεται που δεν είναι και της πλάκας. Πάω να πάρω ένα nec να ησυχάσω:X

ΝΕC (ND 2500A) έχω και γώ πάντως recorder και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σ ευχαριστώ πάντως για το help.;)

Na εχεις το reader σε διαφορετικο ide channel αλλη καλωδιοταινια δηλαδή απο το recorder Ετσι θα βελτιωθει πολύ η κατάσταση

Το θέμα ειναι πως παλαιότερα δούλευε κανονικά , δεν πείραξα κάτι..

Μήπως κάποιο drive λειτουργεί σε PIO mode και όχι σε κάποιο Ultra DMA mode; Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=694143#post694143