Haris1977 Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Ερωτησούλα: Όταν αντιγράφω cd ή dvd με το Νερο (εννοώ με την εντολή cd+dvd copy), το copy γινεται όμως με read buffer που κυμαίνεται συνεχώς από 2-3 έως και 80 % (μη σταθερό δηλαδή). Προφανως το cd rom μου δεν τα διαβαζει "σταθερά" :( .Υπάρχει καποιος τρόπος να το κανω fix? :confused: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Προφανώς γράφεις με μεγαλύτερη ταχύτητα από όσο μπορεί να αποδώσει συνολικά το σύστημά σου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μια σταθερή ροή δεδομένων. Τα CD/DVD σου γράφονται οριακά με χαμηλότερες ταχύτητες από αυτές που επιλέγεις. Καλύτερα να επιλέγεις χαμηλότερες ταχύτητες εγραφής έτσι ώστε το σύστημα σου να μπορεί να αποδώσει αυτό που του ζητάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ερωτησούλα: Όταν αντιγράφω cd ή dvd με το Νερο (εννοώ με την εντολή cd+dvd copy), το copy γινεται όμως με read buffer που κυμαίνεται συνεχώς από 2-3 έως και 80 % (μη σταθερό δηλαδή). Προφανως το cd rom μου δεν τα διαβαζει "σταθερά" :( .Υπάρχει καποιος τρόπος να το κανω fix? :confused: Δεν υπάρχει περίπτωση όταν γράφεις κόπια στον αέρα το buffer να είναι σταθερό. Ότι σύστημα και να έχεις! Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Don't worry, be happy:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Δεν υπάρχει περίπτωση όταν γράφεις κόπια στον αέρα το buffer να είναι σταθερό. Ότι σύστημα και να έχεις! Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Don't worry, be happy:rolleyes: Καταλαβαίνω.:happy: Απλά είναι "ασυνηθιστα" ασταθες και πάει από το 8 στο 80% καθε ενα δευτερόλεπτο !:wacko: . Το γραφει βεβαια ,αλλά μετά απο αρκετή ώρα:confused: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καταλαβαίνω.:happy: Απλά είναι "ασυνηθιστα" ασταθες και πάει από το 8 στο 80% καθε ενα δευτερόλεπτο !:wacko: . Το γραφει βεβαια ,αλλά μετά απο αρκετή ώρα:confused: Εμένα πάει και στο 4 και στο 5 και δύο φορές μάλιστα μου το έκαψε κιόλας το καταραμένο:( με plextor dvd recorder υποτίθεται που δεν είναι και της πλάκας. Πάω να πάρω ένα nec να ησυχάσω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ΝΕC (ND 2500A) έχω και γώ πάντως recorder και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σ ευχαριστώ πάντως για το help.;) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Na εχεις το reader σε διαφορετικο ide channel αλλη καλωδιοταινια δηλαδή απο το recorder Ετσι θα βελτιωθει πολύ η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Το θέμα ειναι πως παλαιότερα δούλευε κανονικά , δεν πείραξα κάτι.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Μήπως κάποιο drive λειτουργεί σε PIO mode και όχι σε κάποιο Ultra DMA mode; Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=694143#post694143 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts