perdikos2000 Δημοσιεύτηκε April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2006 Paidia kserete kamia kali vasoula gia laptop an nai parakalo proteinete dioti otan paizo kana paixnidaki mou fainetai sa na anevazei thermokrasia to laptop. euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Paidia kserete kamia kali vasoula gia laptop an nai parakalo proteinete dioti otan paizo kana paixnidaki mou fainetai sa na anevazei thermokrasia to laptop. euxaristo κοιτα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 τις εχω δει αυτεσ αλλα νομιζω ειναι πλαστικες και δεν τραβανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 ta sony kai ta ibm exoun kai docking station. Kserei kaneis an exoun kai oi ypoloipes markes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τις εχω δει αυτεσ αλλα νομιζω ειναι πλαστικες και δεν τραβανε. αγορασε μια και θα μας θυμηθεις... και εγω μια τετοια εχω κ κανει τελεια δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 και το hp/compaq εχουν docking station Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ta docking station omos den diathetoun anemistira i kano lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Nomizo ta docking station einai kalytera giati exoun kai anemistira kai power supply. Einai bebaia pio akriva. Telika ayta ta anemistirakia einai kala? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Look it Prepei na leei auti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Nai sigoura ine kali,timi omos? Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Nai sigoura ine kali,timi omos? Peripou 30 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Kali timi ine Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kali timi ontos. Pos to briskoume? Koitaksa ligo ta links alla den brika to proion stin Ellada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Εγω εχω πάρει μια βάση απο αλουμίνιο της Akasa γύρω στα 30 ευρώ απο Eshop. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ayta ta docking station kanoun gia ola ta laptop aneksartitos markas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς καμιά βάση για laptop με οθόνη 15,4" wide;Δεν έχω βρει κάπου και το ψάχνω γιατί τώρα που αρχίζουν οι ζέστες παρατηρώ μία μικρή αύξηση της θερμοκρασίας και θα ήθελα να το αποτρέψω...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς καμιά βάση για laptop με οθόνη 15,4" wide;Δεν έχω βρει κάπου και το ψάχνω γιατί τώρα που αρχίζουν οι ζέστες παρατηρώ μία μικρή αύξηση της θερμοκρασίας και θα ήθελα να το αποτρέψω...:worry: Νομιζω οτι αυτες για 15" σου κανουν. Αλλωστε νομιζω οτι ρολο παιζει αν τα ποδαρακια του laptop καθονται στη βαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Νομιζω οτι αυτες για 15" σου κανουν. Αλλωστε νομιζω οτι ρολο παιζει αν τα ποδαρακια του laptop καθονται στη βαση.Λοιπόν βρήκα μία για 15" από ένα φίλο και δοκίμασα.Παρ'όλο που τα ποδαράκια κάθονταν στη βάση,το laptop,από τη στιγμή που το τοποθέτησα πάνω,άρχισε να αναπτύσσει θερμοκρασία με τέτοιο ρυθμό που λίγο ακόμη αν το άφηνα θα έσβηνε προαιρετικά για να μην καεί τίποτα.Με το που το έβγαλα άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία κατευθείαν :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Λοιπόν βρήκα μία για 15" από ένα φίλο και δοκίμασα.Παρ'όλο που τα ποδαράκια κάθονταν στη βάση,το laptop,από τη στιγμή που το τοποθέτησα πάνω,άρχισε να αναπτύσσει θερμοκρασία με τέτοιο ρυθμό που λίγο ακόμη αν το άφηνα θα έσβηνε προαιρετικά για να μην καεί τίποτα.Με το που το έβγαλα άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία κατευθείαν :wacko: Πληροφοριακα τι μαρκα ηταν η βαση; ο φιλο σου εχει διαπιστωσει το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Εγώ αγόρασα αυτό http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=42071950&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=230685&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Πρέπει να σας πω ότι ξέχασα τον ήχο του ανεμιστήρα του φορητού.Το αγόρασα γιατί μεσημέρια(τώρα που έπιασαν οι ζέστες) τρέχωντας μόνο azureus(πρόγραμμα για κατέβασμα torrents) ο φορητός έκαιγε... Με τη βάση πρόσεξα αισθητή πτώση θερμοκρασίας!!!Το μόνο κακό είναι ότι η βάση είναι μικρότερη(στο πλάτος κατά περίπου 4cm) από φορητό(toshiba με 15αρά οθόνη) και τα ποδαράκια του φορητού δεν πατάνε στη βάση...ωστοσό μέσα στο πακέτο της βάσης είχε κάτι στρογγυλά λαστιχάκια(αυτοκόλλητα) και έτσι όπως τα έβαλα ο φορητός πατάει μια χαρά και με τη βάση έχει απόσταση σχεδόν 8mm.Ο ανεμιστήρας της βάσης είναι εντελώς αθόρυβος. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Παιδια εγω με ενα προγραμμα το SpeedFan που διαβαζει τα αισθητηρια της mobo βλεπω κατι τρελες θερμοκρασιες. Δυστυχως δεν μου λεει ποια αλλα η μια ειναι 103 βαθμους Κελσιου!!! Ειναι παρα πολυ δεν ειναι... δεν ξερω πολυ απο φορητους αλλα αν ο σταθερος μου χτυπουσε τετοια θερμοκρασια θα ηταν παρα πολυ. Εχω fujitsu-siemens amilo d7830. Δυστυχως δεν εχει mobile επεξεργαστη (εξου και τα 103). Τι λετε να παρω καμμια βαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Πληροφοριακα τι μαρκα ηταν η βαση; ο φιλο σου εχει διαπιστωσει το ιδιο προβλημα;H βάση ήταν Akasa,όχι δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο,αν και απ'ό,τι μου είπε δεν έχει κάτσει να μετρήσει θερμοκρασίες.Εγώ που μέτρησα πάντως παρατήρησα ότι από τη στιγμή που το έβαλα η θερμοκρασία ανέβηκε ταχύτατα κοντεύοντας να φτάσει ακόμη και τους 85 βαθμούς κάτι που είναι τελείως αφύσικο για το μηχάνημά μου που το ανώτατο που έχει πιάσει ποτέ είναι 58,5 βαθμοί.Τι να πω,πραγματικά φοβήθηκα τώρα,αν είναι να έχω ιστορίες θα προσπαθήσω να κάνω καμιά πατέντα μόνη μου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 H βάση ήταν Akasa,όχι δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο,αν και απ'ό,τι μου είπε δεν έχει κάτσει να μετρήσει θερμοκρασίες.Εγώ που μέτρησα πάντως παρατήρησα ότι από τη στιγμή που το έβαλα η θερμοκρασία ανέβηκε ταχύτατα κοντεύοντας να φτάσει ακόμη και τους 85 βαθμούς κάτι που είναι τελείως αφύσικο για το μηχάνημά μου που το ανώτατο που έχει πιάσει ποτέ είναι 58,5 βαθμοί.Τι να πω,πραγματικά φοβήθηκα τώρα,αν είναι να έχω ιστορίες θα προσπαθήσω να κάνω καμιά πατέντα μόνη μου.:p Τι να πω πραγματικα εκπλησσομαι. Δεν περιμενα ποτε μια βαση να κανει τα πραγματα χειροτερα. Επισης μπορω να πω οτι το laptop σου μαλλον δουλευει πολυ καλα και δεν χρειαζεται βαση διοτι εμενα στο χαλαρα και εχει 61 βαθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Παιδια εγω με ενα προγραμμα το SpeedFan που διαβαζει τα αισθητηρια της mobo βλεπω κατι τρελες θερμοκρασιες. Δυστυχως δεν μου λεει ποια αλλα η μια ειναι 103 βαθμους Κελσιου!!! Ειναι παρα πολυ δεν ειναι... δεν ξερω πολυ απο φορητους αλλα αν ο σταθερος μου χτυπουσε τετοια θερμοκρασια θα ηταν παρα πολυ. Εχω fujitsu-siemens amilo d7830. Δυστυχως δεν εχει mobile επεξεργαστη (εξου και τα 103). Τι λετε να παρω καμμια βαση? Βαλε και το everest kai δες παλι θερμοκρασιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Βαλε και το everest kai δες παλι θερμοκρασιες. Σκεφτηκα οτι ισως εννοουσε fahreneit μιας και δεν προσεξα (αν και νομιζω θα το εβλεπα). Εβαλα το εβερεστ και μου λεει 75 βαθμους κελσιου !! Τι λετε?? Εμενα μου φαινεται πολυ! Στον σταθερο εχω 51 (P4 2.4Ghz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts