Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελεια τα βιντεο :X

κι εδω το μενου εχει 9 εικονιδεια, πολυ περιεργο :wacko:

@mirror, κανονισε συναντηση με Ν91 :lol:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παντα η ελλαδα ειναι σε μειονεκτικη θεση...

akis1984 δεν ειπα οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη,ειπα οτι οταν θα ερθει το ασημενιο θα ερθει μαζι με το μαυρο...

pantws idopoiithika simera apo nokia kalamarias kai mou eipan oti tous irthe ena komaki kai auto asimi...gia mauro stin epomeni paraggelia,diladi peripou se 7-10 meres...:(

Οκ.. Λοιπόν.. πέρασα τη 2η μου νυχτα αγκαλιά με το τηλ..

Αφού χθές είχα ρεπό από τη δουλειά όλη μέρα "έπαιζα κ φόρτωνα" μουσικές.

Τα πρώτα μου σοβαρά συμπεράσματα έχουν ως εξής:

1) Το τηλεφωνάκι είναι απείρως καλύτερο απ ότι περίμενα σε όλα τα επίπεδα, δεδομένης κ της ελαφριάς προκατάλειψης-αγωνίας που είχαμε όλοι μας! Είναι ακριβώς όπως 8α 8έλαμε να ήταν το NGage 2-3 χρόνια πιο πίσω!!

2) Αφού φόρτωσα περί τα 2+GB Μουσικές με τουλάχιστον το 80% αυτών σε ποιότητα VBR (Various Bit Rate) , την οποία προσωπικά θεωρώ την κορυφαία, ξεκίνησα να ακούω από το ηχειάκι της συσκευής κ μπορώ να πω πως χαμογέλασα!!

Ακόμα κ στο τελευταίο επίπεδο έντασης μπορώ να πω πως ο ήχος μου ακουγόταν σχεδόν κρυσταληνα. Σχετικά με τυχόν παραμορφώσεις που αναφέρθηκαν θα έλεγα ότι δεν τις ένιωσα.

Αμέσως μετά ήρθε η σείρα των παρεχόμενων ακουστικών. ΕΕΕ εκεί έσκασα το πρώτο μου χαμόγελο!!. Χωρίς να έχω πειράξει την προρύθμιση του ισοσταθμητη μπορώ να πω οτι "τα έκανα πάνω μου". Ο ήχος δυνάμωσε τουλάχιστον στο διπλάσιο επίπεδο και τα μπάσα ακουγόντουσαν διακριτικά. Επόμενη κίνηση ήταν να "τικάρω" την επιλογή για ενίσχυση μπάσων" Όντως το ένιωσα και αυτό!!!! Σε full ένταση με αυτή τη ρύθμιση ίσως σε κάποιες περιπτώσεις κ βέβαια αναλόγως του κομματιού κ της ποιότητας του rip ψιλοενοχλήθικα χώρις όμως να πώ ότι για μένα θεωρείται παραμόρφωση. Είπα: "Και τί έγινε; Λογικό."

Καλώς. Μετά έβαλα τα καινούργια walkman ακουστικά που πήρα στο τελαυταίο μου ταξίδι. Κάτι philips μη μου ζητήσετε μοντέλο δε θυμάμαι.. πάντως αξιοπρεπή σε γενικές γραμμές ανλόγως κ της φορητότητας τους. Κι εκεί μια χαρά με λίγο καλύτερη έμφαση στα μπάσα θα έλεγα.

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά με "έτρωγε" να το ακούσω κ μέσα από το στέρεο του δωματίου μου. Στέρεο στημένο κομμάτι-κομμάτι από μοντέλλα technics τουλάχιστον δεκαετίας (Το Αθάνατο Στέρεο!). Εκεί έδωσα τα ρέστα μου!!!

Το βράδυ ξαπλωμένος στο κρεβάτι ένιωσα την ανάγκη να κοιμηθώ με μουσική... Άνοιξα το τέλεια ταξινομημένο μενού μουσικής, επέλεξα κατά είδος μουσικής, πάτησα Lo-Fi, το ακούμπησα στο κομωδύνο, το έβαλα στο μισό περίπου της έντασης και "χάθηκα"..........Γυρνάει η κοπέλα μου κ μου λέει: "Σ..... με την "αρρώστια" που έχεις με τις μουσικές κατάλαβα γιατί ήθελες να πάρεις αυτό το κιν. Είναι το τέλειο για σένα!" Έκλεισα τα μάτια μου πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας................

Αυτά τα πρώτα για αρχή τουλάχιστον από μένα. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα.

Αναμμένω κ δικό σας feedback......

Και μενα ειναι η δευτερη μου μερα με το ν91 αψογο για τα γουστα μου αλλα εχτες ενω μετεφερα κατι αρχεια με usb φωτος και βιντεος και Mp3s κωλλησε και τωρα δεν ανοιγει τα μην μου και δεν μπορω να διαβασω τπτ..Πρεπει να συνδεθω στο pc για να ανοιξω τα μην μου...Βρηκα και μερα να το πετυχω αυτο...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????

einai energo to portaki ean se parei kapoios tilefono?yparhei koympi opos kai sto palio montelo 7110 na to patas kai na anoigei to portaki?Den ehei defteri kamera,alla einai 3g to N91 opos to 6630??
Greek Android & iOS users (FB group)

Και μενα ειναι η δευτερη μου μερα με το ν91 αψογο για τα γουστα μου αλλα εχτες ενω μετεφερα κατι αρχεια με usb φωτος και βιντεος και Mp3s κωλλησε και τωρα δεν ανοιγει τα μην μου και δεν μπορω να διαβασω τπτ..Πρεπει να συνδεθω στο pc για να ανοιξω τα μην μου...Βρηκα και μερα να το πετυχω αυτο...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????

Καλά.. αυτό τώρα πώς το κατάφερες;; Είχες βάλει στις ρυθμίσεις να αποθηκεύει τα μην. στον σκληρό; Εγώ που το είχα βάλει ετσι αρχικά όταν το σύνδεσα στο usb για να το φορτώσω δε με άφησε να συνεχίσω βγάζοντας ένα μην του στυλ "Δε μπορεί να γίνει μεταφορά δεδομένων γιατί χρησιμοποιείται ο σκληρός για αποθήκευση μηνυμάτων. Αλλάξτε τη ρύθμιση κ ξαναδοκιμάστε." Αφού ακουλούθησα την οδηγία ολα πήγαν 1 χαρα.

Ψάχτο λίγο μήπως κ βρείς άκρη, αλλιώς δοκίμασε να κάνεις το πρώτο σου format...

Αυτό ίσως είναι bug. Γιατί θα έπρεπε να κλείνει απο μόνο του την εφαρμογή μηνυμάτων, όση ώρα ήταν συνδεμένο με τον υπολογιστή, και να μην σε αναγκάζει να αλλάζεις συνέχεια την χρησιμοποιούμενη μνήμη μηνυμάτων.

Αυτό που μόλις ανακάλυψα κ μπορώ να πω οτι με χάλασε είναι οτι δε βρήκα στο πακέτο αγοράς αυτό το καλώδιο. http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,83227,00.html

Αν μπορούν ας απαντήσουν οι φίλοι που το πήραν....

Στο link της αναλυτικής παρουσίασης βεβαια δε αναφέρεται. Έτσι για να χουμε να λέμε...δεν είναι κ κανα σπουδαίο ή δυσεύρετο καλώδιο..

noisex για πιο καλωδιο αναφερεσαι ,αυτο εδω ?

Nokia Stereo Audio Cable (CA-63U)

http://img110.imageshack.us/img110/9323/capture28cl.th.jpg

γιατι το λινκ που παρεθεσες σε πηγαινει στην κεντρικη σελιδα των αξεσουαρ .

Στο πακετο πρεπει να περιλαμβανονται τα εξης:

Sales Package Contents

* Nokia N91

* Nokia Music Headset HS-28 (with remote control)

* Nokia Stereo Audio Cable (CA-63U)

* Nokia Battery BL-5C

* Nokia Travel Charger AC-4

* Nokia Connectivity Cable (USB) DKE-2

* Nokia Charger Adapter Cable CA-44

* Nokia Desk Stand DT-10

* CD-ROM containing software (PC Suite and other applications)

* User guide, Quick Start guide, and Add-on Application guide

Κανονικα πρεπει να το εχει μεσα το (CA-63U),να το ζητησεις

***noisex ,Αν μπορεσεις απο βδομαδα να συναντηθουμε με τον mirror ,θα σου ειμασταν υποχρεοι :O ***

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Στην ελληνική περιγραφή του πακέτου αγοράς δε γράφει οτι περιλαμβάνεται το καλώδιο!

Βεβαίως κ θα βρεθούμε. Θα το κανονίσουμε.

Στην ελληνική περιγραφή του πακέτου αγοράς δε γράφει οτι περιλαμβάνεται το καλώδιο!

Οντως ,τωρα που το λες ,δεν το ειχα δει -δεν μπαινω ποτε στο ελληνικο νοκια.

Και στο αγγλικο ,δεν το εχει με αστερακι ,οτι δηλ δινεται σε ορισμενες χωρες

Περιεργο παντως ,παιδια ενος κατωτερου θεου ειμαστε ? :mad:

Αθανατη alpha c l opy :ninja: :ban:

Βεβαίως κ θα βρεθούμε. Θα το κανονίσουμε.

Ωραια λοιπον ! :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

φορματ εννοεις ανασυγκρωτηση δισκων??εκανα και τπτ...τα νευρα μου!!!και καλα γιατι να μην τα αποθηκευει στο σκληρο??ποιο το προβλημα??

Πληροφοριακά να πω πως το μαύρο σε σχέση με το ασημί...απλά αλλάζει το χρώμα φινίρισματος στην οθόνη και το μουσικό πληκτρολόγιο. Τα άλλα κομάτια του κινητού είναι ακριβώς ίδια.

Άρα γρατσουνιές στο πίσω μέρος κυρίως, θα υπάρχουν και στο μαύρο

Στα παιδιά που το έχουν πάρει απο αυτονομία πως τα πάει? πόσο διαρκεί η μπαταρία του?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

eimai se ena megalo dilima doste mou mia gnomi sas parakalo ti na dialejo n80 i n91 exoun spasei ta neura mou giati den jero ti na paro kai ta dio einai telia!!!(sorry an einai telios off topic):confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

einai polu offtopic!

Vale thema stous diaxifismous! :)

Nervous den eimaste paidia enos katwterou theou...apla zoume sto elladistan!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

το κινητο το εχω στα χερια μου απο χτες το βραδυ και θα γραψω λιγα λογια.

ξεκιναω απο την ποιοτητα κατασκευης του,εδω ξεχναμε οσα ξεραμε απο θεματα ποιοτητας δηλαδη εννοω οτι η ποιοτητα του ειναι απλα αριστη,στιβαρο και με πολυτελης αισθηση.

ο ηχος του μου αρεσε αρκετα μπορω να πω.

τα πληκτρα του πολυ καλα κι αυτα αν και μπορει στην αρχη να δυσκολεψει καποιους.

ολα τα υπολοιπα δεν θελουν συστασεις,το κινητο τελικα πιστευω οτι αξιζει.

μονο που φοβαμαι να το κραταω μαζι μου συνεχεια μη τυχως και κανω καμια γρατζουνια στα καπακια του.

μπορειτε να δειτε εδω http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/page/5/ppuser/5567 φωτογραφιες αφου πρωτα εγκριθουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ταξιδιωτη μια που εισαι εδω, το μενου εχει διαταξη 9 εικονιδιων; γιατι τα 3250 και Ν80 εχουν 12 :wacko:

το εχει αγορασει κανεις το κινητο; γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν θα πουλησει ουτε 50 κομματια σε ολη την Ελλαδα;

το εχει αγορασει κανεις το κινητο; γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν θα πουλησει ουτε 50 κομματια σε ολη την Ελλαδα;

αν διαβασεις το θεμα θα δεις οτι το εχουν αγορασει. εγω θα το επαιρνα ανετα παντως :)

διαφωνω, αλλα τι να κανουμε; μ'αυτο το σκεπτικο, ουτε το Ν80 σου δινει τιποτα.