Enema Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Αυτη την απορια ειχα, μετα απο συζητηση με φιλο στο msn, που υποστηριζε οτι το 903 του παιζει καλυτερα mp3 απο το Qtek 2020. Ποια η αποψη σας περι του θεματος? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Για το 903 δεν νομίζω αλλά πιστεύω πως το SE W550 δεν το ξεπερνάει κανένα όσο αναφορά την ένταση των ηχείων του είναι πραγματικά ΔΥΝΑΤΑ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Αν μιλάμε για εξωτερικά ηχεία, και το n-gage μου παίζει δυνατότερα από το 9100 μου. Στα hands free δεν διακρίνω κάποια διαφορά. Και τα 2 παίζουν πεντακάθαρα. Τώρα είναι λογικό ένα "μουσικό" τηλέφωνο να έχει το κάτι παραπάνω στον ήχο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 einai auto pou leme: "analoga..."... analoga poia kinita tha sigkrineis....k.a.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 einai auto pou leme: "analoga..."... analoga poia kinita tha sigkrineis....k.a.! Έχεις απόλυτο δίκιο. Το Ν70 ήταν τελείως διαφορετικό, αλλά και το Vpa (S100) παίζει μια χαρά αφού τα έψαξα και τα δύο - πάντα μιλάω για ακουστικά. Δοκιμάστε και αρχεία OGG... Είναι ανώτερα απο το "κοινο" mp3... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Το θέμα όντως είναι λίγο αόριστο και δεν νομίζω ότι βοηθάει, μάλλον μπερδεύει :what: Δοκιμάστε να ακούσετε στο ppc σας ένα mp3 στα 192kbps με ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, θα εκπλαγείτε! Από κινητά θα διαλέξω τυχαία τα 2 που χρησιμοποιώ τώρα: Siemens SX1 και Nokia 3230 και τα δύο με λειτουργικό symbian. Tο SX1 κάνει hardware αναπαραγωγή των mp3, και αν βάλεις καλά ακουστικά χρησιμοποιώντας ανταπτοράκι το αποτέλεσμα πάλι είναι απίστευτο. Ήδη όμως και με το συνοδευόμενο handsfree είναι άπειρα καλύτερο από το τραντζίστορ 3230:D Επιπλέον αναφερόμαστε σε ακουστικά, σε ηχείο, σε ευκολία μενού...? Υπάρχουν κινητά που κοστίζουν 200ευρώ και πάιζουν mp3 και υπάρχουν musicphones που κοστίζουν τα τριπλάσια και μιλάμε για σκληρούς δίσκους. Δεν βγάζουμε κανένα ασφαλές συμπέρασμα έτσι. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Βασικα εγω μιλουσα για την αποδοση που εχει με τα ακουστικα. Το ηχειο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Για το ποσο καθαρα παιζει τα mp3, αμα ακουγονται καλα τα μπασα, τα πριμα... Και μερικα extras που εχουν οπως bass boost, equalizer.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να μιλήσω για το x51v και το w900 μου: Το x51v παίζει πιο δυνατά χωρίς να τρίζει, με το x50mix παίζει αρκετά καλά και με ακουστικά. Το w900 όντας music phone παίζει πιο καλά απο το ηχείο αλλά πιο σιγά αφού στην μέγιστη ένταση τα περισσότερα τραγούδια τρίζουν. Βέβαια με τα ακουστικά που δίνει στο πακέτο δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης αφού είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω δει να δίνουν σε πακέτο συσκευής και σε κάθε ένταση παίζουν απίστευτα καλά :D w900>x51v από μένα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Απο ποιοτητα τι λεει? Γιατι μια φορα ακουσα mp3 απο 3230 και μπορω να πω οτι το 6600 τα επαιζε καλυτερα :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 μιλαμε για walkman phone :p Η ποιότητα συγκρίνεται με αυτή του mp3 μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ego pali vrisko ton ixo tou k-jam mou ligo katotero pao afto tou w900i pou exei enas filos mou kai kata poli anotero ton ipolipon walkman.....(pou kikloforoun) dld ime apolita ikanopoiimenos! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ο ήχος του W900i μου δεν συγκρινεται με το 2020i σε καμία περίπτωση, ούτε από το ηχείο, ούτε από τα ακουστικά. Το W900i είναι κορυφή! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ο ήχος του W900i μου δεν συγκρινεται με το 2020i σε καμία περίπτωση, ούτε από το ηχείο, ούτε από τα ακουστικά. Το W900i είναι κορυφή! :) Η αληθεια να λεγεται!!!!!Και εγω που εχω το w800 ωρες-ωρες πιστευω οτι ειναι περισοτερο walkman παρα τηλεφωνο.... Τελος παντων η ericson σε αυτον τον τομεα,δηλαδη αναπαραγωγη μουσικων αρχειων δεν παιζεται με τιποτα, ακομα και με συγκριση με οποιοδηποτε ppc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts