IRONMAIDEN Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 μονα αν εχεις μικρο δουλευει?δεν μπορεις να παιξεις κατι απο το pc κ να το αναγνωρισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 μονα αν εχεις μικρο δουλευει?δεν μπορεις να παιξεις κατι απο το pc κ να το αναγνωρισει?Μπορείς!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 πως?πρεπει με καποιο συγκεκριμενο ποργραμμα να παιζει το τραγουδι?μου γραφει signal too weak...! check your micro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Τελειο!!!!!! Μου έχει βρει απίστευτα πράγματα! Γαμάτο!!! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μπορείς!;) Πώς? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Το MusicBrainz Tagger ηταν απο τα παλιοτερα free προγραμματα τετοιου ειδους! και συνεργαζεται και με το freedb!Μου εχει λυσει τα χερια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Πώς? :wacko: δες εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 thnx θα το κατευασω...ολoi οι υπολοιποι χρησιμοποιητε micro? ediτ:και τα 2 προγραμματα που προτεινουν εκει δεν ειναι για windows...τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 trexeis to tunatic, de3i klick, settings, configure k dialegeis wave/mp3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Τελικά, καλό προγραμματάκι το Tunatic. ;) Για το MiniLyrics που ανέφεραν κάποιοι απορώ γιατί το βρίσκουν τόσο καλό κι "αναγκαίο"! 20 τραγουδάκια εμπορικά του έβαλα να βρει lyrics και βρήκε μόνο από το 1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Ρε παιδιά....εμένα στο configure μόνο επιλογή για τις συσκευές (κάρτες ήχου) έχει,δηλαδή ποια να διαλέξω.Τίποτα άλλο!Αφήστε που μου λέει συνεχώς για weak signal κι έτσι!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Ρε παιδιά....εμένα στο configure μόνο επιλογή για τις συσκευές (κάρτες ήχου) έχει,δηλαδή ποια να διαλέξω.Τίποτα άλλο!Αφήστε που μου λέει συνεχώς για weak signal κι έτσι!!! Τι και τι γραφει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Input Device: -Primary Sound Capture Driver -SB Live! Wave Device -Modem #0 Line Record (emulated) -Modem #1 Line Record (emulated) Και αφού διαλέξεις ένα από αυτά απλώς δίπλα έχει την επιλογή Configure!Αλλά και πάλι τίποτα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 πολυ καλο!!! μπορουμε να βρουμε ενα αντιστοιχο για ελληνικα τραγουδια?? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Input Device: -Primary Sound Capture Driver -SB Live! Wave Device -Modem #0 Line Record (emulated) -Modem #1 Line Record (emulated) Και αφού διαλέξεις ένα από αυτά απλώς δίπλα έχει την επιλογή Configure!Αλλά και πάλι τίποτα! Λογικα το SB Live! Wave Device ειναι για τα τραγουδια που ακους απο το pc. Ποιος ξερει? Sound Blaster Rulezzz Εγω παλι εχω Xear 3D και μου εχει Μικρόφωνο Αναπαραγωγή CD και Είσοδος Γραμμής. Για δοκιμασε: Πηγαινε configure > Επιλογες > ιδιοτητες και τσεκαρε τα ολα (αν υπαρχουν αλλα) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Αυτά μου τα έχει κι εμένα όταν διαλέξω την Sound Blaster αλλά παρόλο που τα έχω όλα ενεργοποιημένα δεν γίνεται τίποτα!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Λογικα το SB Live! Wave Device ειναι για τα τραγουδια που ακους απο το pc. Ποιος ξερει? Sound Blaster Rulezzz Εγω παλι εχω Xear 3D και μου εχει Μικρόφωνο Αναπαραγωγή CD και Είσοδος Γραμμής. Για δοκιμασε: Πηγαινε configure > Επιλογες > ιδιοτητες και τσεκαρε τα ολα (αν υπαρχουν αλλα) swstossss :cool: Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Αυτά μου τα έχει κι εμένα όταν διαλέξω την Sound Blaster αλλά παρόλο που τα έχω όλα ενεργοποιημένα δεν γίνεται τίποτα!!!! Ε αστο τοτε, μην παιδευεσαι. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 ποση ωρα κανει να βρει το κομματι?σε μενα παιζει ολο το τραγουδι κ ακομη να το βρει...? λεει searching κατι τετοιο...? κανει κανενα περιεργο θορυβο οταν προσπαθει να αναγνωρισει το τραγουδι απο τα ηχεια οχι απο μικροφωνο σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Santa Cruz Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 ποση ωρα κανει να βρει το κομματι?σε μενα παιζει ολο το τραγουδι κ ακομη να το βρει...? λεει searching κατι τετοιο...? κανει κανενα περιεργο θορυβο οταν προσπαθει να αναγνωρισει το τραγουδι απο τα ηχεια οχι απο μικροφωνο σε εσας? Μια απο τα ιδια!:mad: Παράθεση Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία,σήμερα καίνε μυαλά. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 τι τυπο συνδεσης εχετε με το internet?αναλογική?dsl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 dsl; γιατι ρωτας; αργει να σου εμφανισει τα αποτελεσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Eμένα λειτουργεί άψογα.. προσπαθήστε να δίνετε καθαρό και απαλό σήμα στο μικρόφωνο. ;) Πάντως από ελληνικά τραγούδια δεν μου έβγαζε αποτέλεσμα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 τι τυπο συνδεσης εχετε με το internet?αναλογική?dsl? pstn 64 εχω...μου αναγνωρισε μονο 3 πασιγνωστα κομματια...τα αλλα ακομη τα ψαχνει :lol: !!! ποση ειναι η ελαχιστη διαρκεια που πρειπει να εχει το τραγουδι για να το αναγνωρισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Santa Cruz Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 αλλα τα βρισκει αλλα οχι αν εχεις pstn ισως να ειναι ακομα πιο αργο..σε γενικες γραμμες μετριο Παράθεση Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία,σήμερα καίνε μυαλά. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts