Jump to content

Silent Hill για υπολογιστη;

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν τα silent hill 1,2 για υπολογιστη ή αν ο μονος τροπος για να τα παιξω ειναι με emulator;

Στο PC υπάρχουν τα Silent Hill 2,3,4.

Το 1 μπορείς να το παίξεις μόνο με emulator του Playstation.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Στο PC υπάρχουν τα Silent Hill 2,3,4.

Το 2 και το 3 είναι πολύ καλά...το 4 με έκανε να βαρεθώ στο πρώτο μισάωρο!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

αξιζει να αριχω με το 1 ή να παω κατευθειαν στο 2; απ' οτι ειδα σε εικονες τα γραφικα του 1 ειναι ψιλοχαλια.. επισης με τα αλλα silent hill θα εχω προβλημα με windows xp; το 2 τι μεγεθος εχει περιπου; γιατι ενας θειος μου ειπε οτι το εχει στα 1,50 GB. να του πω να μου το φερει ή οχι; ή να παω αμεσως στο 3;

και γενικα θα καταφερω να τα βγαλω ή οχι; στα solution που εβλεπα με τα διαφορετικα ending, μου φαινεται λιγο πολυπλοκο το ολο θεμα! και στο τελος, καταλαβαινεις τι γινεται οσο αφορα την ιστορια ή οχι;

αξιζει να αριχω με το 1 ή να παω κατευθειαν στο 2; απ' οτι ειδα σε εικονες τα γραφικα του 1 ειναι ψιλοχαλια.. επισης με τα αλλα silent hill θα εχω προβλημα με windows xp; το 2 τι μεγεθος εχει περιπου; γιατι ενας θειος μου ειπε οτι το εχει στα 1,50 GB. να του πω να μου το φερει ή οχι; ή να παω αμεσως στο 3;

και γενικα θα καταφερω να τα βγαλω ή οχι; στα solution που εβλεπα με τα διαφορετικα ending, μου φαινεται λιγο πολυπλοκο το ολο θεμα! και στο τελος, καταλαβαινεις τι γινεται οσο αφορα την ιστορια ή οχι;

Εγώ προσωπικά τερμάτισα και το 1 και 2 και το 3...Το 1ο, χρησιμοποιόντας emulator για PSX, το 2ο στο PS2 και το 3ο στο pc :p

To 1o είναι η αρχή της ιστορίας...η πρώτη επαφή με την πόλη Silent Hill... από υπόθεση και δράση είναι (και ήταν) πολύ καλό και πλούσιο (εξ ου και οι 3 συνέχεις!;) )...Το 2ο είναι ακόμα πιο "σκοτεινό" από το 1ο, η υπόθεση με δυο λόγια είναι πως ένας άντρας λαμβάνει ένα γράμμα από τη νεκρή γυναίκα του που του λέει να συναντηθούν στο Silent Hilll και πάει να το ερευνήσει... Καλό και μεγάλο σε διάρκεια με διαφορετικά φινάλε...αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί...πρέπει να σε χαροποιεί...τα διφορετικά endings δίνουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι.

Στο 3ο αναλαμβάνεις το ρόλο ενός κοριτσιού που (όπως ανακαλύπτεις κατα τη διάρκεια) έχει κάποια σχέση με τους ήρωες του 2 αν δεν κάνω λάθος... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και το 3, από υπόθεση και τρόμο αλλά και τον σχεδιασμό των τεράτων είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα δυο.

Τέλος το 4 (Silent Hill 4 : The Room) ξεκινά σε ένα σπίτι (στο σπίτι σου) στο οποίο βρίσκεσαι ξαφνικά εγκλωβισμένος χωρίς να μπορείς να βγεις...ούτε να μπει και κανείς άλλος...ενώ μέσα από μια "περίεργη" πόρτα μεταφέρεσαι σε άλλους χώρους...Δεν μου άρεσε καθόλου στο 4 , το γεγονός πως όσο είσαι μέσα στο σπίτι σου, έχει προοπτική πρώτου προσώπου...:mad: :mad:

Όλα έχουν σχέση και δένονται μεταξύ τους, με μία μυστηριώδη αίρεση ενός "ιδιόρυθμου" Θεού που αναπτύχθηκε στην πόλη Silent Hill..μια αίρεση την οποία βλέπουμε από το 1ο επεισόδιο...Δεν έχει ζόμπι σαν το Resident...αλλά πραγαγματικά οι σχεδιαστές είναι "άρρωστοι"!!

Walkthroughs/solutions/FAQs/Strategy Guides θα βρεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στο internet (google it!) οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν θα έχεις... Το μόνο "αρνητικό" σε αυτά τα παιχνίδια είναι ο φωτισμός...πολύ σκοτάδι βρε παιδία μου...Καταλαβαίνω την προσπάθεια για ρεαλισμό, αλλά όταν και ο φακός δεν βοηθά ακόμα, ε κάτι έχει γίνει λάθος...

Αυτά...

Hope I helped! :p

silent hill ειχα παιξει μονο στο playstation..ηταν με ενα τροχαιο και ο χαρακτηρας μου ειχε χασει την κορη του και την εψαχνε στο silent hill...

και αυτο ειχε διαφορετικα endings νομιζω...

στο ενα παντρευομουνα μια αστυνομικο που ειχα σωσει καποια στιγμη..

ενω στο αλλο που δεν ειχα καταφερει να τη σωσω με εδειχνε μονο μου στο τελος,κατι τετοιο..

μονο αυτο ειχα παιξει...και ο λογος το πολυ σκοταδι που ειχε το παιχνιδι,δεν το αντεχα!!!

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

pantos off topic alla sthn agglia tha bgei sto cinema silent hill the movie me mia tupisa pou exase thn korh ths sto silent hill.Auto to pexnidi to pezasto pc kai skeftomoun pos tha tan an ebgaine se tainia giati to senario einai poly kalo gia thriller.Elpizo mono mhn einai moufa h tainia.xerei kaneis an uparxei se xbox?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

pantos off topic alla sthn agglia tha bgei sto cinema silent hill the movie me mia tupisa pou exase thn korh ths sto silent hill.Auto to pexnidi to pezasto pc kai skeftomoun pos tha tan an ebgaine se tainia giati to senario einai poly kalo gia thriller.Elpizo mono mhn einai moufa h tainia.xerei kaneis an uparxei se xbox?

Σε xbox δύσκολο...Δεν το κόβω...:(

Όσο για την ταινία, βγαίνει και στην Ελλάδα την άλλη βδομάδα...;) :p

Σε xbox δύσκολο...Δεν το κόβω...:(

Όσο για την ταινία, βγαίνει και στην Ελλάδα την άλλη βδομάδα...;) :p

krima tha tan poly kalo an ebgaine
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

την ταινια σιγουρα θα την δω! απο το trailer φαινεται πολυ ενδιαφερουσα!

παντως δεν βλεπω να την εχει ο θειος ακομα και αρχιζω να ανησυχω..

Στο xbox κυκλοφουν ολα τα silent hill εκτος απο το 1.

Εχει βγει το silent hill collection για το ps2 (για xbox δεν ειμαι σιγουρος) που εχει τα 2,3,4 link

Επισης περιμενουμε το Silent Hill Original Sin για psp τον Οκτωβριο, το παιχνιδι θα εχει σχεση μαλλον με το 1 αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο.

Oneplus 6 8/128

τελικα ο ηχος ειναι που κανει τα παιχνιδια τρομακτικα.. επαιζα silent hill 1 το βραδυ και κατατρομαξα!! δλδ τι θα γινει στο 3!!

Επισης περιμενουμε το Silent Hill Original Sin για psp τον Οκτωβριο, το παιχνιδι θα εχει σχεση μαλλον με το 1 αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο.

Πρόκειται για το remake του 1ου Silent Hill, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.