Finn Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 Είχα χθες μια συζήτηση με μια φίλη μου και άρχισε να μου λέει πως ξαφνικά όλοι θέλουν να τα ζήσουν όλα,ότι ειναι σε μια ηλικία που θέλουν εμπειρίες και ότι όλοι θέλουν να μπουν σ αυτο το τρυπακι. Αφορμή για την όλη συζητηση είναι το γεγονός οτι είμαι Τσεχία για εράσμους και γενικά η όλη απελευθερωση που χαρακτηρίζει τον κόσμο εδω (φοιτητες και ντόπιους). Της είπα ότι όσοι το κάνουν (που δεν ειναι πολλοί κατα τη γνώμη μου) προσπαθούν να βγουν απ το τρυπάκι (δε χρησιμοποιούσα αυτη τη λέξη αλλα αυτο αναφέρθηκε) του νεοέλληνα ο οποίος επαναπάυεται σε ότι έχει,στην ζωή που κάνει (πάω μπουζούκια και με είδαν όλοι,κυκλοφορώ κάποιον/κάποια και με είδαν όλοι) και θέλουν να δουν κατι άλλο...να γνωρίσουν νεο κόσμο,νέες συνήθειες και να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια. Μου έιπε πως δεν είναι ετσι κι οτι περνάει καλά όπως είναι.Της λεω αρα επαναπάυεσαι στην κατασταση που είσαι.ΌΧι μου λεει απλά περνάω καλά κι έτσι(επαναπάυομαι..lol). Δε θες να περάσεις ακόμα καλύτερα λεώ? ΌΧΙ Μήπως φοβόμαστε να εκφραστούμε σαν Ελληνες? Μήπως μας διακατεχουν πολλά ταμπού και προκαταλήψεις? Εσείς τι πιστεύετε γι αυτο το θέμα? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καταρχην τι ειναι το "ερασμους" γιατι ειμαι απο "χωριο" και δεν σκαμπαζω:) :D οποτε μετα το συζηταμε..... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 @ spinemm : Εrasmus είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το οποίο φοιτητές από μια χώρα πηγαίνουν στο εξωτερικό, για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε αντίστοιχο πανεπιστήμιο τους εξωτερικού (πανω κάτω) και αν δεν κάνω λάθος είναι συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ @ Finn: Δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε...Την άποψη πως οι Έλληνες είναι καλοπερασάκιδες και τους αρέσει να "βολεύονται" ή το οτι οι νέοι θέλουν να τα "ζουν" όλα σε μικρό χρονικό διάστημα για να πουν οτι "το έκανα και αυτό" ??? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις? Τι θες απ τη ζωή σου? Μήπως εγώ είμαι λάθος που θελω να δω και κατι διαφορετικό?(οχι απαραίτητα σε σύντομο χρονικο διάστημα). Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις? Τι θες απ τη ζωή σου? Μήπως εγώ είμαι λάθος που θελω να δω και κατι διαφορετικό?(οχι απαραίτητα σε σύντομο χρονικο διάστημα). Και συμφωνώ και διαφωνώ!!:p :p Πιστεύω πως οι άνθρωποι αφού είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το τρόπο ζωής τους, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν στη διαδικασία να σκέφτονται πως πρέπει να αλλάξουν κάτι δραστικά...Εξηγούμαι...πχ. αν εμένα μου αρέσει να κάθομαι σπίτι και να βγαίνω μία φορά τη βδομάδα (λέμε τώρα!!Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι τόσες μέρες μέσα ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!) ακόμα και να πω πως θέλω κάτι να αλλάξει με αυτό, πως δηλαδή θέλω να βγαίνω πιο συχνά, να αλλάξουν οι συνήθειές μου, τα θέλω μου...ασυνείδητα, αν ΕΓΩ δεν αλλάξω, αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει...με καταλαβαίνεις;; με άλλα λόγια ο άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει τόσο "δυναμικά"...η αλλαγή γίνεται σταδιακά και (προσωπικά πιστεύω!) ΠΑΝΤΑ ασυνείδητα...δεν λες "σήμερα θα ξυπνήσω και θα αλλάξω άρδην"...δεν γίνεται!:rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 @Finn Άσχετο βέβαια σε ποιό μέρος είσαι στην Τσεχία; Α, και σε ποιο πανεπιστήμιο; Του Καρόλου; Πριν μια βδομάδα ήμουν Τσεχία είναι πανέμορφα και με μια σύντομη επαφή που είχα με τα παιδιά από εκεί (χάρη σε ένα ευρωπαικό πρόγραμμα το Socrates Comenuis) είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες μόνο εμείς έχουμε το ''σύνδρομο'' του show off της επίδειξης όπως λες και εσύ <<πάω μπουζούκια και με είδαν όλοι,κυκλοφορώ κάποιον/κάποια και με είδαν όλοι>> :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μάνο στο CVUT είμαι. DesertSMisSRaiN δεν λέω οτι όλοι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.Αλλά δε γουστάρω συτοί μου μένουν στάσιμοι σε κάτι να κατακρίνουν τους άλλους. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μάνο στο CVUT είμαι. DesertSMisSRaiN δεν λέω οτι όλοι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.Αλλά δε γουστάρω συτοί μου μένουν στάσιμοι σε κάτι να κατακρίνουν τους άλλους. Μα και εγώ δεν σε κατηγόρησα για κάτι τέτοιο...απλά σου είπα πως πιστεύω οτι οι αλλγές στο χαρακτήρα και στις συνήθειες γινονται σταδιακά...Εξ άλλου δεν θα ήταν λογικό να πεις οτι ΟΛΟΙ πρέπει να αλλάξουν συνήθειες...αν κάποιος είναι ευτυχισμένος όπως είναι γιατί να το κάνει; Για να συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εχοντας κανει κι εγω στο εξωτερικο,καταλαβαινω απολυτα τι θες να πεις φιλε Φινν.Δυστυχως ο (νεο)ελληνας ειναι καργα συντηρητικος (ασχετα αν "το παιζει" το αντιθετο),βολεματακιας & απιστευτα επιδειξιομανης.Ακομα & οταν...κατουραει,φροντιζει να το λεει στους αλλους.:rolleyes: Ασε που πολλοι δεν κανουν αυτο που πραγματικα θελουν,αλλα αυτο που ειναι "τρεντυ" ή τους επιβαλλει η κοινωνια.Για παραδειγμα,δεν ειναι δυνατον να θες να πας ενα ταξιδακι & να σου καθοριζει η μοδα τι & πώς.Ή ν θες να βγεις να διασκεδασεις & ν'ακολουθησεις κατα γραμμα τη συνταγη των μπουζουκοσκυλαδικων,γιατι διαφορετικα θα σε βγαλουν ξενερωτο. Ειναι κι αλλα πολλα,που αν τα γραψω δε φτανουν σελιδες ολοκληρες.Η πλακα ειναι πως σα λαος ειμαστε ανικανοποιητοι ακομα κι αν τα εχουμε ολα & δεν απολαμβανουμε τις μικρες χαρες της ζωης,σε αντιθεση με τους ξενους,που ξερουν τι θελουν & το εκτιμουν οταν το εχουν.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Χαίρομαι Δημητρη που επιασες όλα όσα εγραψα (γιατι δε τα γραψα και καθαρά) Αυτο με το ταξιδάκι ειδικά που έγραψες με εκφράζει απολυτα.Είπα πως θα πάω διακοπές στην Κροατία (Νησι Κρκ) και έφαγα και κράξιμο.Τι θα πας να κάνεις εκει και σιγά το μέρος..πάνε καμια Τενεριφη... Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Nησι Κρκ ε???Ειχα μια φιλη κροατισσα απο εκει & μου'χε δειξει φωτογραφιες,πραγματικα φοβερο μερος!!!:happy: (Ασχετο,αλλα επρεπε να το πω..).:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ρε παιδιά βρίσκω λίγο βαρετό να αρχίσουμε να αραδιάζουμε για ΑΛΛΗ μια φορά τα αρνητικά των Ελλήνων,είναι έτσι είναι αλλιώς... Και εγώ είμαι εδώ και μερικούς μήνες εξωτερικό και καταλαβαινω αυτά που λέτε,είναι ωραίο να γνωρίζεις και να βλεπεις νέα πράγματα κλπ.Αν κάποιοι δε θέλουν να το κάνουν αυτό δεν έγινε και τπτ.Δεν είναι κακό να έχεις βολευτεί στην Ελλάδα. Φίλε Finn συνέχισε τα ταξιδάκια σου και απόλαυσε το,αυτό μετράει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 DesertSMisSRaiN ευχαριστω.... Snooper_ με καλυψες απολυτως κατι παρομοιο θα ελεγα και εγω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα συμφωνήσω με τον Desert σε γενικές γραμμές. Είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο κάποιος να μένει "στάσιμος" ή "βολεμένος" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) παρά να κάνει διάφορα απλώς και μόνο για πει ότι τα έκανε ή για να είναι μέσα στη μόδα. Είναι πολύ περίεργο το θέμα, είχα μια παρόμοια συζήτηση με φίλους πριν από λίγο καιρό. Είπα πως δεν ξέρω τι θα πει "βόλεμα", γιατί στην πραγματικότητα, αν κάποιος που εμείς θεωρούμε "βολεμένο" είναι ευτυχής μέσα σ'αυτό που κάνει, αυτό είναι αρκετό. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια επιθυμία να δουν και να ζήσουν διάφορα και σίγουρα (παρόλο που μέχρι να μεγαλώσω λιγάκι ανήκα στην κατηγορία αυτών που θέλουν να κάνουν όσα πιο πολλά μπορούν να πάνε παντού κλπ), δεν πιστεύω πως είναι αρνητικό το να μη θες να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου. Επίσης: το τι βλέπει, γνωρίζει και ζει ο καθένας, και κυρίως το πώς θα τον επηρεάσει, δεν έχει να κάνει τόσο με την ποσότητα των εμπειριών. 'Εχω γνωστούς που έχουν ταξιδέψει στα διπλάσια μέρη απ'ό,τι εγώ και πιστέψτε με, είναι σα μην έχουν βγει ποτέ από την Αθήνα. Δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία τους στο ελάχιστο. Και άλλοι, που μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν τόσο πολύ, και μόνο "νεοέλληνες" δε θα τους έλεγες. Αυτό που σε κάνει "διαφορετικό", για να το θέσω αλλιώς, ή το χεις ή δεν το χεις. Οι εξωτερικές εμπειρίες απλώς εμπλουτίζουν αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να τις δεχτούν. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα συμφωνήσω με τον Desert σε γενικές γραμμές. Είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο κάποιος να μένει "στάσιμος" ή "βολεμένος" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) παρά να κάνει διάφορα απλώς και μόνο για πει ότι τα έκανε ή για να είναι μέσα στη μόδα. Είναι πολύ περίεργο το θέμα, είχα μια παρόμοια συζήτηση με φίλους πριν από λίγο καιρό. Είπα πως δεν ξέρω τι θα πει "βόλεμα", γιατί στην πραγματικότητα, αν κάποιος που εμείς θεωρούμε "βολεμένο" είναι ευτυχής μέσα σ'αυτό που κάνει, αυτό είναι αρκετό. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια επιθυμία να δουν και να ζήσουν διάφορα και σίγουρα (παρόλο που μέχρι να μεγαλώσω λιγάκι ανήκα στην κατηγορία αυτών που θέλουν να κάνουν όσα πιο πολλά μπορούν να πάνε παντού κλπ), δεν πιστεύω πως είναι αρνητικό το να μη θες να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου. Επίσης: το τι βλέπει, γνωρίζει και ζει ο καθένας, και κυρίως το πώς θα τον επηρεάσει, δεν έχει να κάνει τόσο με την ποσότητα των εμπειριών. 'Εχω γνωστούς που έχουν ταξιδέψει στα διπλάσια μέρη απ'ό,τι εγώ και πιστέψτε με, είναι σα μην έχουν βγει ποτέ από την Αθήνα. Δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία τους στο ελάχιστο. Και άλλοι, που μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν τόσο πολύ, και μόνο "νεοέλληνες" δε θα τους έλεγες. Αυτό που σε κάνει "διαφορετικό", για να το θέσω αλλιώς, ή το χεις ή δεν το χεις. Οι εξωτερικές εμπειρίες απλώς εμπλουτίζουν αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να τις δεχτούν. Ακριβώς...not a word less...;) ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Δε με καταλαβατε τελικά. Δε μιλάω το να κάνεις κατι για να είσαι στη μόδα (γιατί στην τελική το "βόλεμα" είναι να είσαι στην μόδα) αλλά να το κάνεις για τον ευατό σου,χωρίς αυτό να ειναι απαραίτητα ένα ταξίδι.Μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτό το κάτι διαφορετικό. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Κι ομως,οι εμπειριες καποιου καθοριζουν εν πολλοις & την επιθυμια του γι'αυτο "το κατι διαφορετικο".Για παραδειγμα,υπαρχουν ατομα που εχουν μια ζωη τη μαμα,το μπαμπα,τη γυναικα,τα παιδια απο διπλα & ζουν ευτυχισμενοι ("βολεμενοι") στη ρουτινα τους & αλλοι που αντιμετωπισαν δυσκολιες απο μικροι & εμαθαν ν'αγωνιζονται για το καθετι & να κανουν μονοι τους τις επιλογες τους,χωρις να επηρεαζονται απ'την εκαστοτε μοδα.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Τελοσπαντων δε ζητάω απ τον καθένα να αλλάξει.Ζητάω οι "βολεμένοι" να μην μας την λένε....:) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Τελοσπαντων δε ζητάω απ τον καθένα να αλλάξει.Ζητάω οι "βολεμένοι" να μην μας την λένε....:) Φιν τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι σου τη λένε οι βολεμένοι? ότι δηλαδή αυτοί είναι μια χαρά κι εσύ ψάχνεσαι ματαίως? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Φινν προτιμοτερο ειναι να κανεις οτι εκφραζει και "φτιαχνει" εσενα (πχ το ταξιδι στην Κροατια) παρα οτι προτεινει η μαζα που στη τελικη δεν τους εχεις και αναγκη, και απο την αλλη πραγματι το συγκεκριμενο νησι ειναι "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ" εχουν παει φιλοι μου και βαζει κατω πολλες Τενεριφες και λοιπα μερη... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Φιν τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι σου τη λένε οι βολεμένοι? ότι δηλαδή αυτοί είναι μια χαρά κι εσύ ψάχνεσαι ματαίως? Να μου λένε οτι ξαφνικά όλοι αποφασίσαμε να τα δούμε ολα τώρα γιατι δεν μας παίρνει αλλιώς και νομίζουμε οτι τώρα είναι ο καιρός να αποκτήσουμε εμπειρίες... Εμένα γιατι μου τη δίνουν από την άλλη αυτοί βιάζονται να μεγαλωσουν? Είσαι 21..φερσου σαν 21 κι όχι σαν 35... Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Οτι τον κραζουν και καλα για πραγματα που ενω ειναι φυσιολογικα για αυτον,για τους βολεψακηδες-ευπατριδες ειναι αδιανοητα. εντιτ...ετεροχρονισμενος λιγο... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Να μου λένε οτι ξαφνικά όλοι αποφασίσαμε να τα δούμε ολα τώρα γιατι δεν μας παίρνει αλλιώς και νομίζουμε οτι τώρα είναι ο καιρός να αποκτήσουμε εμπειρίες... Εμένα γιατι μου τη δίνουν από την άλλη αυτοί βιάζονται να μεγαλωσουν? Είσαι 21..φερσου σαν 21 κι όχι σαν 35... Σόρυ, αλλά αυτό που σου λένε δεν έχει κανένα νόημα, οπότε δε χρειάζεται να ασχολείσαι. Ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει. Αν εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις εράσμους, και του άλλου του αρέσει να πίνει καφέ στη γειτονιά σου, κάνετε και οι δύο αυτό που σας αρέσει, άρα κανένα πρόβλημα. Το δεύτερο που είπες δεν ξέρω τι σχέση έχει ακριβώς με το θέμα, αλλά συμφωνώ. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Σόρυ, αλλά αυτό που σου λένε δεν έχει κανένα νόημα, οπότε δε χρειάζεται να ασχολείσαι. Ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει. Αν εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις εράσμους, και του άλλου του αρέσει να πίνει καφέ στη γειτονιά σου, κάνετε και οι δύο αυτό που σας αρέσει, άρα κανένα πρόβλημα. Το δεύτερο που είπες δεν ξέρω τι σχέση έχει ακριβώς με το θέμα, αλλά συμφωνώ. Το δευτερο εχει ελάχιστη σχεση:worry: Απλα τ άτομα που μου την λένε νομίζουν οτι ειναι 35 κι οχι 21-22. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts