resurection_boy Δημοσιεύτηκε April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2006 Εχω μια καμερα Logitec (απο της φτηνες) και την χρησιμοποιω κυριος στο msn. Απο οταν εβαλα καρτα τηελωρασης δεν δουλευει στον msn ενω απο το software της καμερας δουλευει κανονικα. Οταν παω να ρυθμισω το βιντεο του msn μου δειχνει οτι περνει απο την καρτα τηλεωρασης. Δοκιμασα να βγαλω την καρτα τηλεωρασης και το λογισμικο της, ξαναεβαλα τους driver της καμερας, ξαναβαλα το msn αλλα τπτ, μου βγαζει μια μαυρη οθονη.. τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εχω μια καμερα Logitec (απο της φτηνες) και την χρησιμοποιω κυριος στο msn. Απο οταν εβαλα καρτα τηελωρασης δεν δουλευει στον msn ενω απο το software της καμερας δουλευει κανονικα. Οταν παω να ρυθμισω το βιντεο του msn μου δειχνει οτι περνει απο την καρτα τηλεωρασης. Δοκιμασα να βγαλω την καρτα τηλεωρασης και το λογισμικο της, ξαναεβαλα τους driver της καμερας, ξαναβαλα το msn αλλα τπτ, μου βγαζει μια μαυρη οθονη.. τι να κανω; Καλημέρα...:happy: Τέτοιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν έβαλα την web cam και τα έλυσα ρυθμίζοντας απο το πρόγραμμα της κάμερας στο devices την επιλογή της κάμερας γιατί δεν μου την έδινε προεπιλεγμένη ;) και τα έβλεπα όλα μαύρα :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε! Το ελυσα το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts