Jump to content

βοηθεια με μπλε οθονη........

g_pappas1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανα 2 φορες τςρα τελευταια οταν τρεχω εφαρνογες που καταναλωνουν πολλη μνημη ram (οπος παιχνιδια) μου βγαζει μπλε οθονη ..........κατευαστε τη φοτο εδω......... μπορει κανεις να με βοηθισει ????? στο τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το διορθωσω????

κανα 2 φορες τςρα τελευταια οταν τρεχω εφαρνογες που καταναλωνουν πολλη μνημη ram (οπος παιχνιδια) μου βγαζει μπλε οθονη ..........κατευαστε τη φοτο εδω......... μπορει κανεις να με βοηθισει ????? στο τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το διορθωσω????

Απ' ότι φαίνεται το μηχάνημα σου μένει από μνήνη και κρασάρει.

Όταν τρέχεις τέτοιες εφαρμογές προσπάθησε προηγουμένως να ελευθερώσεις μνήμη (π.χ. κλείσε μερικά services-πρόσεξε όμως τι θα κλείσεις) ή αγόρασε επιπλέον μνήμη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Απ' ότι φαίνεται το μηχάνημα σου μένει από μνήνη και κρασάρει.

Όταν τρέχεις τέτοιες εφαρμογές προσπάθησε προηγουμένως να ελευθερώσεις μνήμη (π.χ. κλείσε μερικά services-πρόσεξε όμως τι θα κλείσεις) ή αγόρασε επιπλέον μνήμη.

μα το αρχειο σελιδοποιησης δεν κανει τπτ?

Γεία χαρά...:happy:

Αυτό μου θυμίζει αν δεν κάνω λάθος ;) ασυμβατότητα της κάρτας γραφικών και μνήμη ram ;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

μα το αρχειο σελιδοποιησης δεν κανει τπτ?

Μα για να κανει τπτ το αρχειο σελιδοποιησης θα πρεπει η μνημη σου να ειναι 1gb και πανω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα πρέπει να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, για να σε βοηθήσει κάποιος.

Τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς; Το πρόβλημα είναι προφανώς εκεί και όχι στη μνήμη του συστήματος. Δεν έχει σχέση με τη RΑΜ του συστήματος, ούτε με το αρχείο σελιδοποίησης, ούτε οφείλεται σε κακό karma/feng shui ή κάποιο συνδυασμό τους.

Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις ανάλογα προβλήματα.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Θα πρέπει να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, για να σε βοηθήσει κάποιος.

Τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς; Το πρόβλημα είναι προφανώς εκεί και όχι στη μνήμη του συστήματος. Δεν έχει σχέση με τη RΑΜ του συστήματος, ούτε με το αρχείο σελιδοποίησης, ούτε οφείλεται σε κακό karma/feng shui ή κάποιο συνδυασμό τους.

Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις ανάλογα προβλήματα.

καρτα γραφικων εχω την nvidia 5700LE 128MB κατασκευασμενη απο την asus................ και drivers εχω αυτους που ηταν στο cd της καρτας......... δεν εχω κανει αναβαθμιση..........μπορει να φταιει αυτο???

ααααααααα και υποψιν το αρχειο sys που λεει η μπλε οθονη βρισκετε C:\WINDOWS\system32\drivers............................μηπως αυτο βοηθεισει?????;) ;)

καρτα γραφικων εχω την nvidia 5700LE 128MB κατασκευασμενη απο την asus................ και drivers εχω αυτους που ηταν στο cd της καρτας......... δεν εχω κανει αναβαθμιση..........μπορει να φταιει αυτο???
Αν ψάξεις λίγο στο Google θα δεις ότι είναι πρόβλημα με τους drivers της κάρτα γραφικών. Βάλε την πιο πρόσφατη έκδοση και βλέπεις τι γίνεται.

Όπως σου είχα γράψει και στο προηγούμενο μύνημα, μπορείς να βρεις βοήθεια στο google. Το πρόβλημα που έχεις εσύ συγκεκριμένα, το έχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν κάρτες της nvidia με drivers της asus.

Αυτό που θα δοκιμάσεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τους drivers της nvidia για την κάρτα σου.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr