g_pappas1989 Δημοσιεύτηκε April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2006 κανα 2 φορες τςρα τελευταια οταν τρεχω εφαρνογες που καταναλωνουν πολλη μνημη ram (οπος παιχνιδια) μου βγαζει μπλε οθονη ..........κατευαστε τη φοτο εδω......... μπορει κανεις να με βοηθισει ????? στο τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το διορθωσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 κανα 2 φορες τςρα τελευταια οταν τρεχω εφαρνογες που καταναλωνουν πολλη μνημη ram (οπος παιχνιδια) μου βγαζει μπλε οθονη ..........κατευαστε τη φοτο εδω......... μπορει κανεις να με βοηθισει ????? στο τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το διορθωσω???? Απ' ότι φαίνεται το μηχάνημα σου μένει από μνήνη και κρασάρει. Όταν τρέχεις τέτοιες εφαρμογές προσπάθησε προηγουμένως να ελευθερώσεις μνήμη (π.χ. κλείσε μερικά services-πρόσεξε όμως τι θα κλείσεις) ή αγόρασε επιπλέον μνήμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Απ' ότι φαίνεται το μηχάνημα σου μένει από μνήνη και κρασάρει. Όταν τρέχεις τέτοιες εφαρμογές προσπάθησε προηγουμένως να ελευθερώσεις μνήμη (π.χ. κλείσε μερικά services-πρόσεξε όμως τι θα κλείσεις) ή αγόρασε επιπλέον μνήμη. μα το αρχειο σελιδοποιησης δεν κανει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 κανα 2 φορες τςρα τελευταια οταν τρεχω εφαρνογες που καταναλωνουν πολλη μνημη ram (οπος παιχνιδια) μου βγαζει μπλε οθονη ..........κατευαστε τη φοτο εδω......... μπορει κανεις να με βοηθισει ????? στο τι μπορει να φτεει και πως μπορω να το διορθωσω???? Γεία χαρά...:happy: Αυτό μου θυμίζει αν δεν κάνω λάθος ;) ασυμβατότητα της κάρτας γραφικών και μνήμη ram ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 μα το αρχειο σελιδοποιησης δεν κανει τπτ? Μα για να κανει τπτ το αρχειο σελιδοποιησης θα πρεπει η μνημη σου να ειναι 1gb και πανω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Θα πρέπει να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, για να σε βοηθήσει κάποιος. Τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς; Το πρόβλημα είναι προφανώς εκεί και όχι στη μνήμη του συστήματος. Δεν έχει σχέση με τη RΑΜ του συστήματος, ούτε με το αρχείο σελιδοποίησης, ούτε οφείλεται σε κακό karma/feng shui ή κάποιο συνδυασμό τους. Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις ανάλογα προβλήματα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Θα πρέπει να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, για να σε βοηθήσει κάποιος. Τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς; Το πρόβλημα είναι προφανώς εκεί και όχι στη μνήμη του συστήματος. Δεν έχει σχέση με τη RΑΜ του συστήματος, ούτε με το αρχείο σελιδοποίησης, ούτε οφείλεται σε κακό karma/feng shui ή κάποιο συνδυασμό τους. Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις ανάλογα προβλήματα. καρτα γραφικων εχω την nvidia 5700LE 128MB κατασκευασμενη απο την asus................ και drivers εχω αυτους που ηταν στο cd της καρτας......... δεν εχω κανει αναβαθμιση..........μπορει να φταιει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 ααααααααα και υποψιν το αρχειο sys που λεει η μπλε οθονη βρισκετε C:\WINDOWS\system32\drivers............................μηπως αυτο βοηθεισει?????;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 καρτα γραφικων εχω την nvidia 5700LE 128MB κατασκευασμενη απο την asus................ και drivers εχω αυτους που ηταν στο cd της καρτας......... δεν εχω κανει αναβαθμιση..........μπορει να φταιει αυτο???Αν ψάξεις λίγο στο Google θα δεις ότι είναι πρόβλημα με τους drivers της κάρτα γραφικών. Βάλε την πιο πρόσφατη έκδοση και βλέπεις τι γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Όπως σου είχα γράψει και στο προηγούμενο μύνημα, μπορείς να βρεις βοήθεια στο google. Το πρόβλημα που έχεις εσύ συγκεκριμένα, το έχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν κάρτες της nvidia με drivers της asus. Αυτό που θα δοκιμάσεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τους drivers της nvidia για την κάρτα σου. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts