Haris1977 Δημοσιεύτηκε April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2006 Κάτι πείραξα στα settings του quick time player (MIME settings) και πλέον σελιδες που θελουν quick time player για να αρχισουν (πχ zoo.gr, parea.gr και άλλες παρομοιες) δεν μου φορτώνουν αλλά μου δειχνουν το γνωστο μπλε εικονίδιο :( . Ξαναέβαλα τον player αλλά τίποτε. Καμμιά λύση? :confused: Xρησιμοποιώ Mozzila Firefox 1.0.7 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 δεν παιζει ρολο το quick time player για να μπεις στο zoo.gr.εγω μια χαρα μπαινω με internet explorer.μηπως εχεις ενεργοποιησει κανενα τοιχος προστασιας των windows η κανενα firewall. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Όχι δεν πειραξα τιποτε. Το zoo για παραδειγμα το ανεφερα. Aκομα και σ αυτην την σελιδα πανω πανω μου βγαζει το σηματακι του player.. Kαμιά λύση? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Όχι δεν πειραξα τιποτε. Το zoo για παραδειγμα το ανεφερα. Aκομα και σ αυτην την σελιδα πανω πανω μου βγαζει το σηματακι του player.. Kαμιά λύση? Το βρήκα οκ:) (δεν λέω thanks γιατί δεν μου πε και κανεις τπτ..:p ) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Το βρήκα οκ:) (δεν λέω thanks γιατί δεν μου πε και κανεις τπτ..:p ) kala kai giati den anafereis ti eutaikse telika kai pos vrikes ti lysi? den pisteuo oti einai kopos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ναι έχεις δίκιο sorry;) . Απλά το quick time ήταν "καινουργια" έκδοση (7.0) και ο firefox "παλιά" (1.0.7). Έβαλα τον 1.5 και ησύχασα.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts