Athanasios Δημοσιεύτηκε April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2006 Λοιπον δεν εχω spyware δεν εχω ιο εχω amd xp3000+ εκανα εξεταση δισκων εκανα ανσυγκροτηση αλλα το pc τρωει κολλήματα και θέλω να αποφύγω το format γιατι εχω πολυ Backup. Τι κανει τωρα? Πχ τα τραγουδια τοσο του winamp δεν ακουγονται καθαρα κολλανε για ελαχιστα λεπτα αλλα συνεχεια και το meδια player το ιδιο.. και μερικες αλλες εφαρμογεσ κολλανε που και που. Τι φταιει? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Λοιπον δεν εχω spyware δεν εχω ιο εχω amd xp3000+ εκανα εξεταση δισκων εκανα ανσυγκροτηση αλλα το pc τρωει κολλήματα και θέλω να αποφύγω το format γιατι εχω πολυ Backup. Τι κανει τωρα? Πχ τα τραγουδια τοσο του winamp δεν ακουγονται καθαρα κολλανε για ελαχιστα λεπτα αλλα συνεχεια και το meδια player το ιδιο.. και μερικες αλλες εφαρμογεσ κολλανε που και που. Τι φταιει? Καλημέρα... Απο μνήμη Ram πως τα πας? ;) Υπάρχει διαθέσιμη στο μηχάνημα σου? ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Επανεκκίνησε τον υπολογιστή σου. Ασε τον να φορτώσει τα πάντα, χρησιμοποίησε τον συνδυαμό Ctrl+Alt+Del για να ενεργοποιήσεις τον Task Manager (ή επι το ελληνικότερον: Διαχείριση Εργασιών). Εκεί θα δεις να αναφέρεται ο αριθμός των διεργασιών, η χρήση της CPU, και η εκχώρηση μνήμης. Πές μας τι δίνει η χρήση της cpu (εννοείται πως την στιγμή που θα το κοιτάξεις, δεν θα κάνεις κάποια ιδιαίτερη εργασία στον υπολογιστή, ούτε θα ανοίξεις κάποια βαριά εφαρμογή, καμία πλην όσων εκκινούν με την εκκίνηση του υπολογιστή σου) και η εκχώρηση μνήμης. Τέλος, το αν ναι ή αν οχι για τους ιούς / spyware, είναι λεπτό θέμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 evw tvra den eixa problhma me thn mnhmh poy exv 1024mb. Xrhsh cpu moy leei 5% alla exw polles diergasies.. mhpws mphke kamia poy den eprepe? poies prepei na kleisw gia na to dokimasw? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 για δες το ledακι του σκληρου ..........ειναι συνεχεια αναμενο???? σβηνει καθολου?...............για σκληρο το βλεπω.........καμια ανασηγκροτιση εχεις κανει???? κανε και μια εξεταση σκληρων...........δε βλαπτει;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 για δες το ledακι του σκληρου ..........ειναι συνεχεια αναμενο???? σβηνει καθολου?...............για σκληρο το βλεπω.........καμια ανασηγκροτιση εχεις κανει???? κανε και μια εξεταση σκληρων...........δε βλαπτει;) ;) Πρώτο πρώτο αυτό αναφέρει ότι έκανε.. Ίσως παίζει κανένας Ιος που δεν ανιχνεύτηκε ..Περίεργο μου ακούγεται τέτοιο μηχάνημα με κολλήματα χωρίς να έχει βάλει ιός το χεράκι του. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 evw tvra den eixa problhma me thn mnhmh poy exv 1024mb. Xrhsh cpu moy leei 5% alla exw polles diergasies.. mhpws mphke kamia poy den eprepe? poies prepei na kleisw gia na to dokimasw? Καλημέρα...:happy: Είναι ικανοποιητική θα έλεγα η μνήμη που έχεις ώστε να μην κολλάει κάνοντας χρήση τέτοια πρόγραμματα...;) Απο προστασία για το pc σου τι έχεις? Είναι πλήρες ενημερωμένα?;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 evw tvra den eixa problhma me thn mnhmh poy exv 1024mb. Xrhsh cpu moy leei 5% alla exw polles diergasies.. mhpws mphke kamia poy den eprepe? poies prepei na kleisw gia na to dokimasw?[Αν πρόκειται για IDE δίσκο] Δες μήπως ο δίσκος λειτουργεί σε PIO mode και όχι σε Ultra DMA: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=831177#post831177 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον που δείχνεται.. Λοιπόν κανει πολυ θόρυβο ο σκληρός και ψιλοαναβει συνέχεια το λαμπάκι του αλλα εχω κανει τα πάντα!! Αν αυτο σας λεει κατι ο θόρυβος.. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον που δείχνεται.. Λοιπόν κανει πολυ θόρυβο ο σκληρός και ψιλοαναβει συνέχεια το λαμπάκι του αλλα εχω κανει τα πάντα!! Αν αυτο σας λεει κατι ο θόρυβος.. Καλημέρα... Έχω την εντύπωση πως.....σαν να αργοπεθαίνει ο σκληρός σου...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 exo tin entuposei oti einai provlima thermokrasias kane elegxo kai pes mas ligo ti thermokrasia anevazei to pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 exo tin entuposei oti einai provlima thermokrasias kane elegxo kai pes mas ligo ti thermokrasia anevazei to pc. kai egw ayto leew... 8a sas pw giati twra den eimai mprosta sto pc moy.... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Συγνωμη που αργησα αλλα ελειπα.. λοποιν System Temperature 40c Cpu temperature 48 c Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Συγνωμη που αργησα αλλα ελειπα.. λοποιν System Temperature 40c Cpu temperature 48 c Polu kales thermokrasies pisteuo. ara aporiptetai to provlima tis thermokrasias. sorry file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Μάλλον ανγκαστηκα για φορματ... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts