Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το Ρεντ 1 με 18μηνο (μονή σύνδεση.. χωρίς οικογενειακό και χωρίς hol) που λήγει το Φεβρουάριο 2016 + δωρεαν 4sharing (οπότε 2750μβ σύνολο)

Με κάλεσαν σήμερα από μόνοι τους για ανανέωση με την ίδια τιμή που πληρώνω και τώρα 29,10 ευρώ

Τους είπα για παραπάνω ιντερνετ.. και οι επιλογές είναι

Να πάω στο ρεντ2 με 48 ευρώ και θα έχω 4γβ. Βέβαια μου φαίνονται πολλά λεφτά και δεν τα χρειάζομαι και τα 3000 λεπτά

Να μείνω στο ρεντ 1 με ό,τι έχω και να προσθέσω ένα 4sharing ακόμα για να έχω επιπλέον 2γβ (οπότε 4.750μβ σύνολο) και το πάγιο τελική τιμή θα ανέβει 10 ευρώ.. δηλαδή 39,10 ευρώ

Μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο;; Λογαριασμούς κάνω σχετικά καλούς γιατί πάντα ξεπερνάω τα μβ.. και 2 φορές έτυχε και τα λεπτά .. Πληρώνω πάντα με πάγια εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας οπότε ποτέ δεν είχαν τέτοιο θέμα κτλ

Guest margarita12
Έχω το Ρεντ 1 με 18μηνο (μονή σύνδεση.. χωρίς οικογενειακό και χωρίς hol) που λήγει το Φεβρουάριο 2016 + δωρεαν 4sharing (οπότε 2750μβ σύνολο)

Με κάλεσαν σήμερα από μόνοι τους για ανανέωση με την ίδια τιμή που πληρώνω και τώρα 29,10 ευρώ

Τους είπα για παραπάνω ιντερνετ.. και οι επιλογές είναι

Να πάω στο ρεντ2 με 48 ευρώ και θα έχω 4γβ. Βέβαια μου φαίνονται πολλά λεφτά και δεν τα χρειάζομαι και τα 3000 λεπτά

Να μείνω στο ρεντ 1 με ό,τι έχω και να προσθέσω ένα 4sharing ακόμα για να έχω επιπλέον 2γβ (οπότε 4.750μβ σύνολο) και το πάγιο τελική τιμή θα ανέβει 10 ευρώ.. δηλαδή 39,10 ευρώ

Μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο;; Λογαριασμούς κάνω σχετικά καλούς γιατί πάντα ξεπερνάω τα μβ.. και 2 φορές έτυχε και τα λεπτά .. Πληρώνω πάντα με πάγια εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας οπότε ποτέ δεν είχαν τέτοιο θέμα κτλ

Μα πως στην ευχη καταφερνετε τοσο καλο παγιο στο red1; εγω η καλυτερη προσφορα που πηρα ηταν 41 ευρω μαζι με hol και απο cosmote φορητοτητα στα 46 ευρω... καμια συμβουλη πως να προσεγγισω το δικο σου χαμηλο υψος παγιου Alex;

Μα πως στην ευχη καταφερνετε τοσο καλο παγιο στο red1; εγω η καλυτερη προσφορα που πηρα ηταν 41 ευρω μαζι με hol και απο cosmote φορητοτητα στα 46 ευρω... καμια συμβουλη πως να προσεγγισω το δικο σου χαμηλο υψος παγιου Alex;

Οσοι εχουμε τετοια χαμηλα παγια (18,54 εγω) τα εχουμε από πριν τρια χρονια οι πιο πολλοι που ειχε γινει "πολεμος" ανααμεσα σε Cosmote και vodafona για το ποιος θα κερδεισει πελατες και ειχαν ριξει τις τιμες.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτή η τιμή είναι από παλιά.. Δεν γνωρίζω αν κάνουν ακόμα τέτοιες τιμές σε νέους.

Απλά φέτος άλλαξε ότι παίρνουν από μόνοι τους τηλ και σου κάνουν την ίδια τιμή για να ανανεώσεις και δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο για φορητότητες κτλ

Αυτή η τιμή είναι από παλιά.. Δεν γνωρίζω αν κάνουν ακόμα τέτοιες τιμές σε νέους.

Απλά φέτος άλλαξε ότι παίρνουν από μόνοι τους τηλ και σου κάνουν την ίδια τιμή για να ανανεώσεις και δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο για φορητότητες κτλ

Ετσι...Εμενα εληγε 26/9 και πηρα 10/8 και μου ανανεωσαν με ιδια τιμη και μου ειπαν ότι με ειχαν στο πρόγραμμα να με καλεσουν για ιδια τιμη.

Φιλικά Γιάννης

και γω ανανεωσα το red1 στα 30,90

Ακριβο είναι !

Φιλικά Γιάννης

τις τιμες 18 ευρω που εχεις εσυ δεν τις δινουν πλεον....

θα επεφτε και αλλο λιγο αλλα δεν εχω χολ

τις τιμες 18 ευρω που εχεις εσυ δεν τις δινουν πλεον....

θα επεφτε και αλλο λιγο αλλα δεν εχω χολ

Σε πανω από 2 χρονια στο πρόγραμμα και με παραπανω από μα γραμμη από ότι εχω διαβασει καπου εδώ τις δινουν.

Φιλικά Γιάννης

δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο. αλλα 65% εκτπωση ειναι πολυ καλα.

συνηθως γυρω στο 40αρι το προσφερουν. και στην κοτε τοσο περιπου μου ειχαν πει

Ειχα για ενα χρονο το Red1 στα 31ε.. Με πηρε η "προσωπικη μου συμβουλος" και μυ προτεινε να ανανεωσουμε με την ιδια εκπτωση..

2 κολλητοι που το πηραν 2 μηνες αργοτερα τους το ειχαν δωσει στα 29..

θα τους ζητησω και εγω καλυτερη εκπτωση.. τι παιζει;

Αν ζητησω 18μηνο συμβολαιο ειναι αβανταζ και δινουν πιο ευκολα καλυτερη εκπτωση;;;

τελικα δεν με ξαναπηρε και καλεσα εγω..

της ειπα οτι 2 φιλοι το εχουν φθηνοτερο, οτι θα με ενδιεφερε για 18μηνο, αλλα επεμενε οτι δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο..

το κακο ειναι οτι στις 10 βγαινει ο λογαριασμος και μεχρι τις 9 θα πρεπει να βγει ακρη.. και δεν εχω χρονο ουτε ορεξη για να κανω αλχημιες παλι..

Αν εκανα αιτηση διακοπης θα επαιρνα τιποτα καλυτερο λετε;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

της ειπα οτι 2 φιλοι το εχουν φθηνοτερο, οτι θα με ενδιεφερε για 18μηνο, αλλα επεμενε οτι δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο..

το κακο ειναι οτι στις 10 βγαινει ο λογαριασμος και μεχρι τις 9 θα πρεπει να βγει ακρη.. και δεν εχω χρονο ουτε ορεξη για να κανω αλχημιες παλι..

Προσεχε γιατι αν κανεις κατι τετοιο θα κοπει η συνδεση και θα χασεις και τον αριθμο σου .

Φιλικά Γιάννης

Guest margarita12

εχεις πολυ καλο παγιο! μην το διακινδυνευσεις! αν δεις πιο πανω το post μου θα δεις ποσο πιο ακριβο ειναι πλεον,ο μονος τροπος να μειωθει λιγο ακομα και φυσικα αν σε εξυπηρετει,ειναι να το συνδιασεις με hol με εκπτωση στα παγια κινητης και σταθερης

εχεις πολυ καλο παγιο! μην το διακινδυνευσεις! αν δεις πιο πανω το post μου θα δεις ποσο πιο ακριβο ειναι πλεον,ο μονος τροπος να μειωθει λιγο ακομα και φυσικα αν σε εξυπηρετει,ειναι να το συνδιασεις με hol με εκπτωση στα παγια κινητης και σταθερης

Σκαρτα 5 € δλδ.

Στη wind τρεχει προσφορα αυτη τη στιγμη σταθερο VDSL και κινητο μαζι με δωρα (οπως μου ειπαν) 53€

Οσο για το κινητο μου ειπαν για 1500 προς ολους και 1500 sms και 3GB.

δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο. αλλα 65% εκτπωση ειναι πολυ καλα.

συνηθως γυρω στο 40αρι το προσφερουν. και στην κοτε τοσο περιπου μου ειχαν πει

Αποκλείεται να έχεις 65% έκπτωση και να πληρώνεις τόσα.... Εγω με πιο μικρή έκπτωση πληρώνω 25,85...

Και βέβαια και εγω το έχω απο πριν 2 χρόνια

Αποκλείεται να έχεις 65% έκπτωση και να πληρώνεις τόσα.... Εγω με πιο μικρή έκπτωση πληρώνω 25,85...

Εγω με 85% ( είναι και 10% οικογενειακο σε αυτά ) 18,56 η κάθε γραμμη .Εχω τρεις από το 2012.

Φιλικά Γιάννης

75 ευρω εχει το ρεντ1. με 50% ειναι περιπου στο 37ευρω αρα....

Έληξε πρόγραμμα cosmote σε φίλο και πήρε vodafone για φορητότητα (με σκοπό να ρίξει τιμή με το κλασσικό νταραβέρι) και του είπε μία πωλήτρια ότι άλλαξε η διαδικασία και εφόσον κάνει αίτημα φορητότητας θα πρέπει να υπογράψει με τη μία χωρίς να ενημερωθεί ο τωρινός πάροχος (cosmote) και να έχει δυνατότητα να τον καλέσει για αντιπρόταση..

Έχει προκύψει από κάπου αυτό? Λίγο κουφό μου φαίνεται.. Μήπως δεν κατάλαβε τι του είπε φοβάμαι

s21 ultra 256

Guest margarita12
Έληξε πρόγραμμα cosmote σε φίλο και πήρε vodafone για φορητότητα (με σκοπό να ρίξει τιμή με το κλασσικό νταραβέρι) και του είπε μία πωλήτρια ότι άλλαξε η διαδικασία και εφόσον κάνει αίτημα φορητότητας θα πρέπει να υπογράψει με τη μία χωρίς να ενημερωθεί ο τωρινός πάροχος (cosmote) και να έχει δυνατότητα να τον καλέσει για αντιπρόταση..

Έχει προκύψει από κάπου αυτό? Λίγο κουφό μου φαίνεται.. Μήπως δεν κατάλαβε τι του είπε φοβάμαι

δεν ισχυει

75 ευρω εχει το ρεντ1. με 50% ειναι περιπου στο 37ευρω αρα....

65 ευρώ έχει το red1...

Το ότι ενημερώνεται ο υπάρχων πάροχος μετά την υπογραφή είναι αληθές, αλλά έτσι ήταν ούτως ή άλλως...

Η αντιπρόταση δεν επηρεάζεται από αυτό όμως... αρκεί να έρθει πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα, κι αυτό είναι που έχει αλλάξει καθώς πλέον η φορητότητα ολοκληρώνεται εντός 6 ωρών.

Κοινώς το να υπογράψεις τη φορητότητα και να τη στείλεις στο "νέο" πάροχο δε λέει κάτι, απλά από κει και μετά έχεις το χρονικό περιθώριο να σου γίνει και να δεχθείς την αντιπρόταση από τον πάροχό σου πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα, έτσι ώστε να πάρεις το "νέο" πάροχο και να κάνεις ακύρωση φορητότητας.

Έλαβε ο πατερας μου στις 28/9 sms από vodafone για 1000' προς όλους δωρεάν. Στέλνει συχνά τέτοια sms η vodafone; Εμείς πρώτη φορά λάβαμε κάτι τέτοιο.

65 ευρώ έχει το red1...

Το ότι ενημερώνεται ο υπάρχων πάροχος μετά την υπογραφή είναι αληθές, αλλά έτσι ήταν ούτως ή άλλως...

Η αντιπρόταση δεν επηρεάζεται από αυτό όμως... αρκεί να έρθει πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα, κι αυτό είναι που έχει αλλάξει καθώς πλέον η φορητότητα ολοκληρώνεται εντός 6 ωρών.

Κοινώς το να υπογράψεις τη φορητότητα και να τη στείλεις στο "νέο" πάροχο δε λέει κάτι, απλά από κει και μετά έχεις το χρονικό περιθώριο να σου γίνει και να δεχθείς την αντιπρόταση από τον πάροχό σου πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα, έτσι ώστε να πάρεις το "νέο" πάροχο και να κάνεις ακύρωση φορητότητας.

Άρα το διάστημα δυνατότητας υπαναχώρησης του πελάτη στο αίτημα φορητότητας είναι 6 ώρες από την στιγμή της υπογραφής, σωστά?

s21 ultra 256

Άρα το διάστημα δυνατότητας υπαναχώρησης του πελάτη στο αίτημα φορητότητας είναι 6 ώρες από την στιγμή της υπογραφής, σωστά?

Θεωρητικά, η προθεσμία υπαναχώρησης σε περίπτωση τηλεφωνικής αίτησης είναι 14 μέρες.

Ουσιαστικά, στην πράξη, είναι μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα, μέχρι δηλαδή τη στιγμή που ο νέος πάροχος θα πάρει τη γραμμή από τον παλιό πάροχο (κι αυτό για να μην πλέκεις με διαμάχες νομικά κλπ κλπ).

Το θέμα ειναι ..

Να κρατήσω την παλιά τιμή 29,10 ευρώ με red 1 + 750 mb

Ή μήπως αξίζει να δώσω 10 ευρώ παραπάνω να πάρω 2gb επιπλέον και να εχω 4750μβ όποτε να εχω πάγιο 39,10 ευρώ

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών