Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα γραπτή απάντηση απο τη vodafone ότι η αύξηση θα είναι 3 ευρώ αντί για 5 ευρώ άνα γραμμή ¨λόγω ειδικής προσφοράς¨.

Κανένας αλλός κάτι νεότερο?

από μέρα σε μέρα εκδίδεται ο λογαριασμός μου, 2 γραμμές red1 θα σας πω!

Κι εγώ έτσι νομιζα αλλά δεν.... :mad: 5 ευρω κανονικό ήρθε και το βαλανε στο 4sharing

Λοιπόν για τη δική μου τουλάχιστον περίπτωση η vodafone με διαβεβαίωσε ότι η αύξηση είναι ανάλογη με το ποσοστό έκπτωσης που έχω(68%) και είναι της τάξης του 1.7 ευρώ κάθε γραμμή οπότε δε θα προχωρήσω σε καταγγελία σύμβασης.

εμενα πάλι πως πηγε στα 2798;;;:confused:

http://prntscr.com/3vlbwr

edit:

προστιθενται 1250ΜΒ, αρα οσοι ειχαμε 1500 παμε στα 2750 ΜΒ

Επισης ειδα οτι στον τελευταιο λογαριασμο μου, που προπληρωνω το παγιο απο 12/6 εως 11/7 δεν υπαρχει καποια αυξηση.

Αναμενω λοιπον να δω και τον επομενο...

Μήπως παιζει κανενα ρόλο στην αυξηση εαν εχουμε ενεργοποιημενο το προσθετο πακετο του 4sharing?..ψαχνω να βρω τροπο να τη γλιτωσουμε:ninja:

Μήπως παιζει κανενα ρόλο στην αυξηση εαν εχουμε ενεργοποιημενο το προσθετο πακετο του 4sharing?..ψαχνω να βρω τροπο να τη γλιτωσουμε:ninja:

Μάλλον... τις κοπέλας μου μπήκε αύξηση με βάση το ποσοστό εκπτωσης αλλά δεν έχει 4sharing, εμένα μου είχαν δώσει και έξτρα κάρτα ίντερνετ 750mb δωρεάν τότε, και τώρα την τρωω :mad: από Δευτέρα θα τους πάρω να δω τι θα μου πουν, να το βάλουν στον κ... τους το 5 ευρω και το 4sharing :thumbdown::mad:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Λοιπον εμεις πληρωνουμε 42 και κατι για 2 αριθμους στη vodafone μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως γίνεται μολις ληξει η συνδεση του red? Ποσο θα πληρωσω? 42 παλι η 100 ?

Λοιπον εμεις πληρωνουμε 42 και κατι για 2 αριθμους στη vodafone μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως γίνεται μολις ληξει η συνδεση του red? Ποσο θα πληρωσω? 42 παλι η 100 ?

Ακριβως αυτο που λεει εδω.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?menuId=11567&pageId=11567

65 Ευρω η γραμμη.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Λοιπον πηρα στη vodafone πριν. Το συμβολαιο μου ληγει τον Απριλιο συνεπως εχουμε ακομα χρονο απλετο. Εχω 80 τοις εκατο μου ειπε η κοπελα και το 10% ειναι η εκπτωση του παγιου. Τον απριλιο αν παρω επιδοτηση συσκευης η εκπτωση μου πεφτει στο 70 τοις εκατο αλλα μου ανεφερε οτι ακομα και να ληξει το συμβολαιο μου προσωπικα η εκπτωση που εχω 70% ή 80% με εκπτωση παγιου ισχυει για παντα. Καλο μου φανηκε παντως

Λοιπον πηρα στη vodafone πριν. Το συμβολαιο μου ληγει τον Απριλιο συνεπως εχουμε ακομα χρονο απλετο. Εχω 80 τοις εκατο μου ειπε η κοπελα και το 10% ειναι η εκπτωση του παγιου. Τον απριλιο αν παρω επιδοτηση συσκευης η εκπτωση μου πεφτει στο 70 τοις εκατο αλλα μου ανεφερε οτι ακομα και να ληξει το συμβολαιο μου προσωπικα η εκπτωση που εχω 70% ή 80% με εκπτωση παγιου ισχυει για παντα. Καλο μου φανηκε παντως

Η εκπτωση που έχεις τι αφορά?80% σε πάγιο αποκλείεται,εκτός κι αν προσθέτεις προνομιάκη έκπτωση και οικογενειακή μαζί που δεν προσμετράται κατά αυτό τον τρόπο.το καλύτερο που έπαιξε ήταν 68% και ελάχιστοι καταφέραμε να το πάρουμε επ'αόριστον.αν πληρώνεις 42 ευρώ προφανώς έχεις πάρει κι εσύ πολύ καλή έκπτωση παγίου,αλλά αυτό αυτόματα αποκλείει οποιαδήποτε επιδότηση συσκεύης και φυσικά αφορά τα συγκεκριμένα προγράμματα(red 1).

και μία ερώτηση πήρες αυτή την τιμή απρίλιο του 14 ή έκανες 18μηνο συμβόλαιο?Επίσης ζητά να λάβεις και γραπτά ότι η έκπτωση που έχεις ισχύει επ΄αόριστον για να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.Αυτό έκανα κι εγώ για να είμαστε πλήρως διασφαλισμένοι στο βαθμό που περνά από το χέρι μας.

Η εκπτωση που έχεις τι αφορά?80% σε πάγιο αποκλείεται,εκτός κι αν προσθέτεις προνομιάκη έκπτωση και οικογενειακή μαζί που δεν προσμετράται κατά αυτό τον τρόπο.το καλύτερο που έπαιξε ήταν 68% και ελάχιστοι καταφέραμε να το πάρουμε επ'αόριστον.αν πληρώνεις 42 ευρώ προφανώς έχεις πάρει κι εσύ πολύ καλή έκπτωση παγίου,αλλά αυτό αυτόματα αποκλείει οποιαδήποτε επιδότηση συσκεύης και φυσικά αφορά τα συγκεκριμένα προγράμματα(red 1).

και μία ερώτηση πήρες αυτή την τιμή απρίλιο του 14 ή έκανες 18μηνο συμβόλαιο?Επίσης ζητά να λάβεις και γραπτά ότι η έκπτωση που έχεις ισχύει επ΄αόριστον για να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.Αυτό έκανα κι εγώ για να είμαστε πλήρως διασφαλισμένοι στο βαθμό που περνά από το χέρι μας.

Εκπτωση οικογενειακου(2 αριθμους μαζι και επιδοτηση συσκευης και προγραμμα 18 μηνο και κατι αλλες εκπτωσεις). Το 80% μου φανηκε και μενα περιεργο η τηλεφωνητρια μου το ειπε. Εγω θυμαμαι 69% εκπτωση ειχα και το ειχα αναφερει και σε αλλο μου post. Παντως μου ανεφερε 2 φορες οτι και να ληξει το συμβολαιο δεν γυρναμε στο 65 ευρω ο καθε αριθμος(βεβαια θα μου πεις οτι εχουμε αλλους τοσους μηνες απλως το ειχα απορια). Ναι red 1 ειμαι(δυστυχως την προσφορα την εχασε ο πατερας μου τοτε και ακομα κοπανει το κεφαλι του :-P ) Εχεις απολυτο δικαιο θα το ζητησω γραπτα για την εκπτωση του παγιου απο το καταστημα γιατι καμια φορα δεν ξερεις τι γινεται. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου να σαι παντα καλα :)

Εκπτωση οικογενειακου(2 αριθμους μαζι και επιδοτηση συσκευης και προγραμμα 18 μηνο και κατι αλλες εκπτωσεις). Το 80% μου φανηκε και μενα περιεργο η τηλεφωνητρια μου το ειπε. Εγω θυμαμαι 69% εκπτωση ειχα και το ειχα αναφερει και σε αλλο μου post. Παντως μου ανεφερε 2 φορες οτι και να ληξει το συμβολαιο δεν γυρναμε στο 65 ευρω ο καθε αριθμος(βεβαια θα μου πεις οτι εχουμε αλλους τοσους μηνες απλως το ειχα απορια). Ναι red 1 ειμαι(δυστυχως την προσφορα την εχασε ο πατερας μου τοτε και ακομα κοπανει το κεφαλι του :-P ) Εχεις απολυτο δικαιο θα το ζητησω γραπτα για την εκπτωση του παγιου απο το καταστημα γιατι καμια φορα δεν ξερεις τι γινεται. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου να σαι παντα καλα :)

Λοιπον παμε με τη σειρα εκπτωση οικογενειακου 15% ή 20%.και απο εκει και περα εχεις καποια προνομιακη εκπτωση γυρω στο 55%.ειναι ευκολο να τα τσεκαρεις βλεποντας απλα το λογαριασμο σου οπου οι εκπτωσεις εμφανιζονται αναλυτικα.επιδοτηση συσκευης αποκλειεται εξ ορισμου οταν παιρνεις προνομιακη εκπτωση και αν σου εχουν πει κατι αλλο ζητα το γραπτα αν και προσωπικα το αποκλειω,γιατι το συστημα δεν επετρεπε τουλαχιστον μεχρι προ διετιας να περαστει τετοιου ειδους επιδοτηση.

α βλεπω δεν ειμαι ο μονος....

πληρωνα για 2 γραμμες ρεντ1 34,62 και τωρα μου ηρθε στα 46,21 δηλαδη 11,59 ευρω παραπανω!!!

πηρα στο 13830 και μου λεει οτι μας δινουν παραπανω υπηρεσιες κτλ κτλ...

και λεω δηλ αν τον αλλο μηνα μας δωσουν 3000λεπτα αντι για 1500 θα μας χρεωσουν αλλα 10 ευρω; ΠΛΑΚΑ μας κανουν;

εμενα δε με ρωτησε κανεις γι αυτη την αυξηση και αν συμφωνω.

μπορω να σπασω το συμβολαιο;

α και μου ειπε και κατι αλλο οτι επειδη ειναι οικογενειακο η αυξηση θα επρεπε να ειναι 3 ευρω στην καθε γραμμη και οχι 5.και οτι θα προωθησει το αιτημα μου σε προισταμενο.

και η αυξηση ειναι πανω απο 10ευρω γιατι;

λοιπον τι κανουμε;

Edited by patrik

α βλεπω δεν ειμαι ο μονος....

πληρωνα για 2 γραμμες ρεντ1 34,62 και τωρα μου ηρθε στα 46,21 δηλαδη 11,59 ευρω παραπανω!!!

πηρα στο 13830 και μου λεει οτι μας δινουν παραπανω υπηρεσιες κτλ κτλ...

και λεω δηλ αν τον αλλο μηνα μας δωσουν 3000λεπτα θα μας χρεωσουν αλλα 10 ευρω;ΠΛΑΚΑ μας κανουν;

εμενα δε με ρωτησε κανεις γι αυτη την αυξηση και αν συμφωνω.

μπορω να σπασω το συμβολαιο;

α και μου ειπε και κατι αλλο οτι επειδη ειναι οικογενειακο η αυξηση θα επρεπε να ειναι 3 ευρω στην καθε γραμμη και οχι 5.και οτι θα προωθησει το αιτημα μου σε προισταμενο.

και η αυξηση ειναι πανω απο 10ευρω γιατι;

λοιπον τι κανουμε;

καταρχην η αυξηση αφορα την αλλαγη στην τιμολογιακη τους πολιτικη.Πλεον το red 1 κοστιζει 65 ευρω.

Εαν πληρωνες 34,62 ευρω για 2 γραμμες η αυξηση που πρεπει να εχεις ειναι 1,33 ευρω ανα γραμμη,αφου λογικα η προνομιακη σου εκπτωση ειναι 68%.Σου παραθετω τον τροπο υπολογισμου των εκπτωσεων ωστε να ζητησεις την αμεση μειωση του παγιου σου και την πιστωση της διαφορας απο το λαθος στον επομενο λογαριασμο σου.

το παλιο vodafone red(προ της υποτιθεμενης αναβαθμισης)ειχε αξια προ φπα 48,78 τωρα διαμορφωνεται στα 52,85

λογικα η εκπτωση οικογενειακου πακετου σου ειναι 20% οποτε αφαιρουμε απο το ποσο αυτο 10,57 που ειναι η εκπτωση με το νεο τιμολογιο.

η προνομιακη εκπτωση που εχεις εαν οντως ειναι 68% στο υπολοιπομενο ποσο διαμορφωνει το παγιο σου στα 13,53 ευρω

Σε αυτο προσθετουμε το φορο κινητης τηλεφωνιας 12% και τον φπα 23% οποτε το τελικο ποσο που καλεισαι να πληρωσεις ειναι 18,64 για καθε γραμμη.

Οτιδηποτε αλλο σου πουν δεν ευσταθει.Αν τους παρουσιασεις ακριβως τα νουμερα που σου παραθετω θα καταλαβουν οτι γνωριζεις και θα κανουν το αυτονοητο.

Η αυξηση δηλαδη στο παγιο σου θα ειναι αναλογη των εκπτωσεων που εχεις.Για να ειμαι 100% ακριβης παντως εαν μπορεσεις να μου στειλεις αναλυτικα τις εκπτωσεις σου θα μπορεσω να σου πω ποσο θα πληρωσεις ακριβως.εαν ειναι οπως φανταζομαι εγω οτι εχεις ειναι οτι σου προανεφερα.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Edited by boban3

ευχαριστω πολυ βεβαια και βοηθησες.το θεμα ειναι πως θα τους τα πω ολα αυτα...

η cosmote εχει κανει κατι αναλογο;

γιατι το σεπτεμβρη που εκανα το συμβολαιο εδινε και η κοσμοτε φθηνα παγια στα 17 ευρω το κοσμοτε 65 για 2 γραμμες παντα

Edited by patrik

ευχαριστω πολυ βεβαια και βοηθησες.το θεμα ειναι πως θα τους τα πω ολα αυτα...

η cosmote εχει κανει κατι αναλογο;

γιατι το σεπτεμβρη που εκανα το συμβολαιο εδινε και η κοσμοτε φθηνα παγια στα 17 ευρω το κοσμοτε 65 για 2 γραμμες παντα

οχι προς το παρον δεν εχει ανακοινωσει αυξηση παγιου στα απεριοριστα 65 η κοσμοτε.απλα θα ζητησεις απο την εξυπηρετηση πελατων της βονταφον τη νεα τιμολογηση των συνδεσεων σου.Η εκπτωση σου ειναι οντως 68% ομως η εχεις "σπασμενες προνομιακες εκπτωσεις''?(γιατι σε αυτη την περιπτωση πρεπει να υπολογισεις τις εκαστοτε μειωσεις διαφορετικα και οχι ενιαια)επισης μπορεις να τους στειλεις ενα email που να εξηγεις ακριβως πως διαμορφωνεται το νεο σου παγιο οπως σου εγραψα παραπανω.

Edited by boban3

Σε γνωστο που πηγε να φυγει απο την κοσμοτε για βονταφον του αντιπροσεφεραν το 65αρι στα 25 ευρω και 2 παγια δωρο για 18μηνο (νομιζω).
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Λοιπον παμε με τη σειρα εκπτωση οικογενειακου 15% ή 20%.και απο εκει και περα εχεις καποια προνομιακη εκπτωση γυρω στο 55%.ειναι ευκολο να τα τσεκαρεις βλεποντας απλα το λογαριασμο σου οπου οι εκπτωσεις εμφανιζονται αναλυτικα.επιδοτηση συσκευης αποκλειεται εξ ορισμου οταν παιρνεις προνομιακη εκπτωση και αν σου εχουν πει κατι αλλο ζητα το γραπτα αν και προσωπικα το αποκλειω,γιατι το συστημα δεν επετρεπε τουλαχιστον μεχρι προ διετιας να περαστει τετοιου ειδους επιδοτηση.
εγω πριν την ανανεωση στις 10/6 ειχα 40% προνομιακη εκπτωση και εκπτωση αντι επιδοτησης συσκευης μετα μου βαλανε +50% προνομιακη εκπτωση και καταργησανε την εκπτωση αντι επιδοτησης
υπογραφή εκτός ορίων

καλησπερα,το συμβολαιο μου με την vodafone ληγει στις 08/08 ομως δεν εχω παρει συσκευη αλλα εκπτωση στο παγιο.ξερει κανεις ,αν φυγω ενα μηνα νωριτερα,θα χρειαστει να πληρωσω κατι; ευχαριστω

Ενδιαφέρομαι να έρθω με φορητότητα στην vodafone. Μου είπαν ότι πριν από 2 εβδομάδες έτρεχε προσφορά για το red1 με 33€ τελική τιμή σε συνδυασμό με σταθερό Hol double play unlimited με 17€. Ξέρει κανείς αν μπορώ να ξανά βρω τέτοια η καλύτερη προσφορά?

καλησπερα,το συμβολαιο μου με την vodafone ληγει στις 08/08 ομως δεν εχω παρει συσκευη αλλα εκπτωση στο παγιο.ξερει κανεις ,αν φυγω ενα μηνα νωριτερα,θα χρειαστει να πληρωσω κατι; ευχαριστω

Ένα μήνα πριν μπορείς να φυγεις καθώς τον έχεις προπληρωσει στην αρχή (το παγιο )

ειδα τις προηγουμενες εκπτωσεις στους λογαριασμους μου στο my account και παρατηρησα οτι σε ολους τους αλλους μηνες η εκπτωση στο οικογενιακο ηταν 20%.

στον τελευταιο μηνα ομως (1η ιουλιου) η εκπτωση που μου εβαλαν ειναι 15% και οχι 20%.γιατι να εγινε αυτο; αβυσος η ψυχη της βονταφον.

επισης η συνολικη εκπτωση που εχω στην αναλυση ειναι 65% και οχι 68%.

αρα συμφωνα με τους υπολογισμους του φιλου boban βγαζω... παγιο χωρις φπα απο 48,78 παει 52,85 - 20%οικογενιακο παμε 42,28-65%εκπτωση παμε στα 14,80 σε αυτο βαζω 12%τελη κινιτης και 23% φπα παμε στα 20,39 για την καθε γραμμη.αν τα λεω καλα :)

θα τους παρω τηλ καποια στιγμη να μου πουν και αυτοι την αποψη τους.

παντως με ξενερωσε τρελα η vodafon.

κριμα

Edited by patrik

Αυτά κάνει η βοντα δυστυχως το ήξερα πριν ερθω μετά από 16 χρόνια στην κοσμοτε αλλά τα 17 ευρώ παγιο για 2 χρόνια στο ρεντ 1 ήταν προκληση! Τώρα και τα 22 που πήγε χαμηλά είναι αλλά με έχει ξενερωσει τελείως ο τρόπος τους αν και σαν να το ήξερα ότι κάτι θα κάνουν!

Απο τα 17€ δεν γινεται να πας στα 22€. Σκεψου οτι για να φτασεις στα 17 εχεις καποιες εκπτωσεις επι του παγιου, το οποιο σημαινει οτι πρεπει να μπουν αυτες οι εκπτωσεις και στα εξτρα 5€, που ειναι μερος του παγιου.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Απο τα 17€ δεν γινεται να πας στα 22€. Σκεψου οτι για να φτασεις στα 17 εχεις καποιες εκπτωσεις επι του παγιου, το οποιο σημαινει οτι πρεπει να μπουν αυτες οι εκπτωσεις και στα εξτρα 5€, που ειναι μερος του παγιου.

Όχι το 5ευρω μπήκε εξ ολοκλήρου στο 4sharing που μέχρι πριν ήταν μηδέν!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών