Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το προγραμμα με τις 3 ωρες και τα 50 μυνηματα, δηλαδη 35 ευρο το μηνα. συνηθως κανω 50-60 ευρω λογαριασμο και 2-3 φορες πηγα και 80.

ποσο θα ειναι η επιδοτηση μου??

εχω ακουσει οτι η επιδοτηση μπορει να μεγαλωσει επειδη περυσι πηρα κινητο με vodafone live, ισχυει κατι τετοιο?

Λογικά περίπου 130 ευρώ μπορεί περισσότερο μπορεί λιγότερο.Μπορεί δηλαδή να λέω και βλακείες, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, ακόμα και οι εισερχόμενες κλήσεις! Γιατι δεν καλείς το 13830 να ρωτήσεις και να σου πουν ακριβώς το ποσό (αν έχει βγει)?:O

Τώρα αυτό που λες ότι επειδή πέρισυ πήρες live συσκευή θα έχεις φέτος μεγαλύτερη επιδότηση δεν νομίζω να ισχύει. Πάντως σε κάποιες συσκευές αυξάνεται η επιδότηση.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ; EYXAΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ .:D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ; EYXAΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ .:D

Φυσικα.....

μην γραφεις με κεφαλαια.απαγορευεται απο τους κανονες του myphone

ισχυει για οποια συσκευη θελεις και μεχρι 31/12

BIANCA, η προσφορά που μου 'λεγες είναι αυτή:

[b]08/12/2007[/b]
[b]Παράταση προσφοράς για συνδρομητές με συμβόλαιο[/b]
Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την χρονική παράταση της τρέχουσας προσφοράς της για τους υπάρχοντες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone μέχρι και την 31/12/07. 
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη προσφορά, οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone μπορούν να έχουν για δώδεκα μήνες έκπτωση στο βασικό πάγιο του εμπορικά διαθέσιμου, ατομικού προγράμματος ομιλίας που θα επιλέξουν. Από τη συγκεκριμένη προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone για το Σπίτι, Vodafone 10, Vodafone 100 και Vodafone Best Friends.
Προϋπόθεση για συμμετοχή των υπαρχόντων συνδρομητών συμβολαίου Vodafone στη συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί αφενός η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του συνδρομητή και αφετέρου η μεταφορά του σε ένα από τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα που περιλαμβάνονται στην προσφορά από πρόγραμμα του οποίου το βασικό πάγιο είναι μικρότερο ή ίσο με το βασικό πάγιο του προγράμματος στο οποίο ο συνδρομητής επιθυμεί να μεταφερθεί μείον την έκπτωση που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα αυτό.
Οι εκπτώσεις ανά πρόγραμμα χρήσης συνοψίζονται στον παρακάτω πίνακα:
Πρόγραμμα Χρήσης Έκπτωση απο προωθητική ενέργεια
Vodafone 150 -6 €
Vodafone 200 -6.50 €
Vodafone 250 -4 €
Vodafone 300 -8 €
Vodafone 350 -5.50 €
Vodafone 400 -7 €
Vodafone 500 -12.50 €
Vodafone 700 -23.50 €
Vodafone 900 -20 €
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%.

Ναι αυτη, σπευσε!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ναι αυτη, σπευσε!!

Είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει αλλαγή πακέτου στις 12/12...και όπως καταλαβαίνεις μάλλον έχασα την προσφορά...:(

Είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει αλλαγή πακέτου στις 12/12...και όπως καταλαβαίνεις μάλλον έχασα την προσφορά...:(

Αν 12/12 ανεβηκες παγιο, εχεις την προσφορα.

Πάνω που ήμουν έτοιμος να την κάνω από την Βόνταφον που είμαι αρκετά χρόνια σε συμβόλαιο, τσουπ έρχεται το χαρτί για επιδότηση και μου δίνει 119€. Not bad...

Πήρα στην Κοσμοτέ και τους το είπα, ανέφερα ότι θέλω να πάω με φορητότητα σε αυτούς και μου είπαν ότι μου δίνουν μόνο 60€ αυτοί... Μπάι, μπάι Κοσμοτέ λοιπόν. Παραμένω στην Βόνταφον εκτός και αν αλλάξει κάτι. Κοίτα να δεις που τελικά θα με κρατήσουν...

Πάνω που ήμουν έτοιμος να την κάνω από την Βόνταφον που είμαι αρκετά χρόνια σε συμβόλαιο, τσουπ έρχεται το χαρτί για επιδότηση και μου δίνει 119€. Not bad...

Πήρα στην Κοσμοτέ και τους το είπα, ανέφερα ότι θέλω να πάω με φορητότητα σε αυτούς και μου είπαν ότι μου δίνουν μόνο 60€ αυτοί... Μπάι, μπάι Κοσμοτέ λοιπόν. Παραμένω στην Βόνταφον εκτός και αν αλλάξει κάτι. Κοίτα να δεις που τελικά θα με κρατήσουν...

Στη Θ2 θα κάνεις την ανανέωση;

bianca, υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε παράταση της προσφοράς;:confused:

Δυστυχώς η προσφορά εληξε...:(

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Παιδια ειχα κανει συνδεση vodafone στο πλαισιο.. Που αλλου μπορω να την παρω εκτος απο εκει και εκτος απο τη vodafone?

Δηλαδή από πού αλλού......?.....:blink::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

ναι, απο που αλλού, :blink:

γερμανος εμεινε ο οποιος ειναι πλεόν cosmote.

δενξερω αν υπάρχει ακομα η mobitel ειναι η οποια ειναι vodafone ή ολες οι mobitel εγιναν Vodafone shop

δενξερω αν υπάρχει ακομα η mobitel ειναι η οποια ειναι vodafone ή ολες οι mobitel εγιναν Vodafone shop

Δεν υπάρχει πλέον...

πολυ δυσκολο να παρεις την επιδοτηση απο e-shop.απο οτι γνωριζω εκει κανουν μονο νεες συνδεσεις.

Την επιδοτηση εννοω απο που να παρω, εκτος απο εκει... Επειδη δεν θελω να εχει το σημα vodafone πανω..

Ζητάς να σου δώσουν μία συσκευή η οποία θα είναι non - vodafone brand ........... υπάρχει αυτή η δυνατότητα.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

παιδιά έχω voda κάρτα και θέλω να πάω σε πρόγραμμα με 0 πάγιο

ξέρετε πόση επιδότηση παίρνω?

επίσης μπορώ να κάνω τη μετατροπή και να πάρω την επιδότηση απο Πλαίσιο?

ευχαριστώ

παιδιά έχω voda κάρτα και θέλω να πάω σε πρόγραμμα με 0 πάγιο

ξέρετε πόση επιδότηση παίρνω?

επίσης μπορώ να κάνω τη μετατροπή και να πάρω την επιδότηση απο Πλαίσιο?

ευχαριστώ

90-120 ευρώ ανάλογα με τη συσκευή και με το αν πληρώνεις με κάρτα ή μετρητά λογαριασμούς. Στο http://www.vodafone-shop.gr μπορείς να δεις τη συσκευή που θέλεις και από κάτω από τα χαρακτηριστικά της υπάρχει αναλύτικός πίνακας με την τιμή σε όλα τα προγράμματα Vodafone. Λογικά μπορεί η διαδικασία να γίνει και στο Πλαίσιο.

σε ευχαριστώ γισ την άμεση απάντηση,

εγώ όπως είπα έχω ήδη a la carte και θέλω να το μετατρέψω σε συμβόλαιο με 0 πάγιο. αυτό αντιμετωπίζεται σαν νέα σύνδεση, και άρα ισχύουν και οι τιμές που λες, ή διαφπρετικά?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών