ssarl Δημοσιεύτηκε April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2006 Για περάστε. Από το forum του buzz κάποιος έκανε extract το ακόλουθο plugin από το Treo. Μετονομάστε το αρχείο σε .zip και περάστε το στο PPC σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Για περάστε. Από το forum του buzz κάποιος έκανε extract το ακόλουθο plugin από το Treo. Μετονομάστε το αρχείο σε .zip και περάστε το στο PPC σας. Καλό και ενδιαφέρον... Επιτρέπει σε 5 εικονίδια-επαφές να εμφανιστούν στην Today και με ένα πάτημα να καλείς την επαφή... Μοιάζει με του Vjay τον Dialler μονο που είναι πιο μικρό και πιο μαζεμένο... Εμένα εμφανίζει 5 μικρά εικονίδια αριστερά στην οθόνη και το υπόλοιπο τμήμα δεξιά, το αφήνει ελεύθερο... Χάνει σε συμμετρία έτσι... Το άλλο plugin του Treo είναι πολύ καλό... εκείνο που έχει Search Box απευθείας στην Today Screen και με 1-2 πατήματα βρίσκεις την επαφή που θες χωρίς να ψάχνεις στον Κατάλογο. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Μπορείς να βάλεις όσες εικόνες θέλεις. Εμφανίζεται ένα βελάκι δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα... Τα εικονιδιάκια μπορείς να τα απενεργοποιήσεις από τα options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Μπορείς να βάλεις όσες εικόνες θέλεις. Εμφανίζεται ένα βελάκι δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα... Τα εικονιδιάκια μπορείς να τα απενεργοποιήσεις από τα options. Ναι βρε, απλά λέω οτι εμφανίζονται πάντα μόνο 5 εικονίδια με αποτέλεσμα να γέρνει... προς τα αριστερά η συσκευή :p Είναι ασύμμετρη απλά... http://img46.imageshack.us/img46/1922/screen0017xc.png Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Προφανώς είναι φτιαγμένο για 320x240. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο Jasjar μου αλλά στο ΜΙΟ Α701 φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Για περάστε. Από το forum του buzz κάποιος έκανε extract το ακόλουθο plugin από το Treo. Μετονομάστε το αρχείο σε .zip και περάστε το στο PPC σας. Φιλε ssarl δωσε μου πιο αναλυτικες οδηγιες αν θες, γιατι σαν νεος που ειμαι δεν τα καταφερνω.Το κανω install απο το ppc αλλα μετα δεν μου εμφανιζετε τιποτα.Εχω το Α701.Σε σενα δουλευει κανονικα?:( Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts