Guest lagoudakis Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 στα documents εχω διαφορες φωτο,οταν επιλεξω να τις βλεπω thumbnails εχει χαθει η ονομασια που υπηρχε απο κατω,αμα αφησω το βελακι πανω βλεπω την ονομασια για λιγο!!!:( εχω ρωτησει τους παντες και κανεις δεν μπορει να μου πει κατι!!!!με οποιαδηποτε αλλη μορφη βλεπω κανονικα το ονομα!!!μηπως βρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση;ειναι δυνατον να μην υπαρχει;ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Το προβλημα ειναι τα ιδια τα Windows! Δυστυχως δεν εχω αναλογη εμπειρια και δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Γενικοτερα ομως, οταν αρχιζουν και συμβαινουν ΄΄κουφα΄΄ πραγματα, ειναι σαν να μου λεει κατι οτι ερχεται η ωρα του format........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Το προβλημα ειναι τα ιδια τα Windows! Δυστυχως δεν εχω αναλογη εμπειρια και δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Γενικοτερα ομως, οταν αρχιζουν και συμβαινουν ΄΄κουφα΄΄ πραγματα, ειναι σαν να μου λεει κατι οτι ερχεται η ωρα του format........Οχι σε αυτη την περιπτωση φιλε μου,εκανα εγω σιγουρα καποια μα...ια:mad: φορματ εκανα πριν 10 μερες!!!!δεν αντεχω να κανω στο καπακι και αλλο:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Οχι σε αυτη την περιπτωση φιλε μου,εκανα εγω σιγουρα καποια μα...ια:mad: φορματ εκανα πριν 10 μερες!!!!δεν αντεχω να κανω στο καπακι και αλλο:wacko: :wacko: Δοκίμασε και κάτι τελευταίο: Μια εντολή που εξετάζει όλα τα αρχεία του συστήματος και ότι προβληματικό βρει το επιδιορθώνει. Λοιπόν βάλε το cd των windows στο cd-rom σου και πήγαινε start-->run και γράψε: sfc /scannow. Πάτα enter και κάνε ένα τσιγαράκι ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία:lol: Good Luck... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Θα το δω και αυτο φιλε μου,τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 μπορείς να τραβήξεις ένα prntscreen να δούμε lagoudaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 σωθηκες!!!πως το κανω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 σωθηκες!!!πως το κανω αυτο; ctrl+prtsc kai meta paste se ena arxeio word i sto paint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Καλημέρα... Έχω την εντύπωση πως για Print Screen δεν χρειάζεται ο συνδυασμός αυτών των δύο πλήκτρων ;) παρά μόνο πατώντας το κουμπί print screen και μετά κάνεις paste σε ένα αρχείο του word...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Καλημέρα... Έχω την εντύπωση πως για Print Screen δεν χρειάζεται ο συνδυασμός αυτών των δύο πλήκτρων ;) παρά μόνο πατώντας το κουμπί print screen και μετά κάνεις paste σε ένα αρχείο του word...;) Ναιι όντως PrtSc μόνο του για αντιγραφή όλης της οθόνης ή Alt + PrtSc για αντιγραφή του ενεργού παραθύρου :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερων σας!!!τελικα εκανα ενα restore point σε προηγουμενη μερα και ολα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 :D :D :D Τι έφταιγε δεν μάθαμε τελικά, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μα αυτό δεν είναι bug, είναι feature των windows. Προφανώς είχες πατημένο το shift όταν επέλεξες το thumbnail view. Με τον ίδιο τρόπο μπορούσες να το επαναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μα αυτό δεν είναι bug, είναι feature των windows. Προφανώς είχες πατημένο το shift όταν επέλεξες το thumbnail view. Με τον ίδιο τρόπο μπορούσες να το επαναφέρεις... Με πρόλαβες :) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts