Vangelakis4 Δημοσιεύτηκε April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2006 Γνωριζουμε μηπως γιατι πολλες γραμμες της Sparknet ειναι DOWN??? Ενω ειναι οκ η γραμμη ενεργοποιημενη δεν μπαινει στο δικτυο!!! Υπαρχει καποια επησιμη ανακοινωση? Εδω και 2 μερες δεν εχουμε προσβαση!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Γνωριζουμε μηπως γιατι πολλες γραμμες της Sparknet ειναι DOWN??? Ενω ειναι οκ η γραμμη ενεργοποιημενη δεν μπαινει στο δικτυο!!! Υπαρχει καποια επησιμη ανακοινωση? Εδω και 2 μερες δεν εχουμε προσβαση!!! Υπάρχει σοβαρή διένεξη με τον ΟΤΕ,μάλλον θα διακοπούν σύντομα οι παρεχόμενες υπηρεσίες.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Α καταλαβα.... Πολυ καλα παμε!!!:blink: :blink: :blink: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Η sparknet έκλεισε :O Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantia Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Mas afise xronous i sparknet. k prin liges meres ekana ananeosi. pan ta lefta mas:( Παράθεση Foxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Mas afise xronous i sparknet. k prin liges meres ekana ananeosi. pan ta lefta mas:( Στα πλαίσια της Δημόσιας προβληματικής και προκλητικής συμπεριφοράς των βαρώνων του ΟΤΕ ... Το κλείσιμο της SPARKNET διήρκησε μόλις 20 ώρες... Εγώ συνδέθηκα σήμερα... Τα παιδια τα δικαιολογώ λόγω του ότι χουντικά τους απομόνωσε από τους συνδρομητες ο ΟΤΕ κλείνοντας αιφνηδιαστικά όλα τα κυκλώματα... όπως πχ 89625 36666 . Πάντως οι καλοί μένουν καλοί από την αρχή μέχρι τέλους... Επίσης βιάστηκαν πολύ να το γιορτάσουν οι τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ ... με χαμογελο γεμάτο ειρωνεία λέγανε... Την κλείσαμε , και ότιθα πρέπει να αλλάξετε provider ... Τεσπα... Για τα παράνομα πάγια των ΡΟΖ γραμμών του ΟΤΕ γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας να ζητήσει το λόγο ? Γιατί μόνο στην Σουηδία και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης έχουν απαγορευτεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Επίσης βιάστηκαν πολύ να το γιορτάσουν οι τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ ... με χαμογελο γεμάτο ειρωνεία λέγανε... Την κλείσαμε , και ότι θα πρέπει να αλλάξετε provider ... Στο 11888; Απλά αίσχος. :mad: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Δηλαδη δεν πιστευεται να ξανανοιξει?πριν δυο μερεσ την εβαλα ρε γαμωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 εδωσε γραμμη η tellas Αντικαταστήστε το username@standard/fast/premioum.myadslgr.gr με username@backup.tellas.gr και τους DNS (195.66.98.1,2,4) με 62.169.194.17 , 62.169.164.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Οπότε μάλλον η Tellas θα την αγοράσει τη Sparknet... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Sorry που θα το πω, αλλα το φτηνο το κρεας το σκυλι το τρωει! Συμπονω τα παιδια που ανησυχουν για τα λεφτα τους. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μεινετε ξεκρεμαστοι, αλλα αλλη φορα ας πατε σε κατι πιο επωνυμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarinos Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Για συνδρομητές SPARKNET ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ PSTN - ISDN To μόνο που θα χρειαστεί να αλλάξει είναι ο αριθμός κλήσης Δεν αλλάζει κάτι άλλο. Ο νέος άριθμός κλήσης είναι : 89624 71 71 7 username και password ισχύουν τα ίδια. Για SPARKNET adsl συνδέσεις : Αντικαταστήστε το username@standard/fast/premioum.myadslgr.gr με username@backup.tellas.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Στα πλαίσια της Δημόσιας προβληματικής και προκλητικής συμπεριφοράς των βαρώνων του ΟΤΕ ... Το κλείσιμο της SPARKNET διήρκησε μόλις 20 ώρες... Εγώ συνδέθηκα σήμερα... Τα παιδια τα δικαιολογώ λόγω του ότι χουντικά τους απομόνωσε από τους συνδρομητες ο ΟΤΕ κλείνοντας αιφνηδιαστικά όλα τα κυκλώματα... όπως πχ 89625 36666 . Πάντως οι καλοί μένουν καλοί από την αρχή μέχρι τέλους... Επίσης βιάστηκαν πολύ να το γιορτάσουν οι τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ ... με χαμογελο γεμάτο ειρωνεία λέγανε... Την κλείσαμε , και ότιθα πρέπει να αλλάξετε provider ... Τεσπα... Για τα παράνομα πάγια των ΡΟΖ γραμμών του ΟΤΕ γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας να ζητήσει το λόγο ? Γιατί μόνο στην Σουηδία και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης έχουν απαγορευτεί ?αιφνιδιαστικά και σε 20 ώρες;;; Καλά και εμείς πώς το έχουμε ανεβάσει σαν νέο από τις 30 Μαρτίου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106899 Τα νύχια μας μυρίσαμε; Προφανώς είχε ειδοποιήσει ο ΟΤΕ, προφανώς έχει τους λόγους του όπως τα μεγάλα χρέη της Sparknet, η sparknet ήταν αυτή που δε φρόντισε να ενημερώσει τους καταναλωτές της και να σταματήσει να πουλάει συνδρομες και αναβαθμίσεις (κορόιδο είναι; ) Το να το ρίχνουμε το φταίξιμο σε άσχετους λόγους όπως π.χ. ροζ τηλέφωνα δε βγάζει νόημα. Γνώμη μου είναι ότι ο ΟΤΕ κάνει ήδη μεγάλη υπομονή με τα χρέη των εναλλακτικών που στο κάτω κάτω με αυτή τη πίστωση του τρώνε τους πελάτες του. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδια λυπαμε που το λεω αλλα ολοι οι χρηστες θα εχουν ADSL ΜΕΧΡΙ τις 15μαιου απο την tellas μετα παν τα λεφτα μας................................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amphipolis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλώς σας βρήκα παιδιά. Ομοιοπαθής και εγώ. Μεγάλη ζημιά με σπαρκνετ. Έκλεισε και όσοι είχατε κάνει ανανεώσεις... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Εμένα έληξε η σύνδεση μου στις 17/4 και η tellas δε μπορεί να επέμβει και να μου δώσει πρόσβαση, οπότε είμαι με κάρτα μέχρι να βάλω adsl. Το θέμα όμως που χει προκύψει είναι ΑΛΛΟ. Όσοι έκαναν αίτηση για adsl μέσω sparknet (έκανα ε΄γω 3 μέρες πριν κλείσει-ευτυχώς δεν πλήρωσα) την πάτησαν, αφού αν στάλθηκε (η δική μου δυστυχώς ναι) για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορεί να μηδενιστεί-αγνοηθεί από τον ΟΤΕ με αποτέλεσμα να σε μπλοκάρει. Έτσι εγώ προς το παρόν και μέχρι να αποφασίσει κάτι το Συμβούλιο τηλεπικοινωνιών δεν μπορώ να βάλω adsl καθώς η αίτηση μου στην tellas εμποδίζεται από της sparknet. Κοινώς, πάρ' τ' αυγό και κούρευτο. Τι τηλέφωνα έκανα σε tellas/OTE όλοι λέγανε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. H Tellas απλά ασκεί πιέσεις στον ΟΤΕ μπας και λυθεί... Μου υποσχεθήκανε σε 2 μήνες, αλλά με βλέπω να βάζω σε καμιά... 5ετία... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ... Τα πα και ξαλάφρωσα... ΟΥΦ! :blink: Παράθεση "True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλώς σας βρήκα παιδιά. Ομοιοπαθής και εγώ. Μεγάλη ζημιά με σπαρκνετ. Έκλεισε και όσοι είχατε κάνει ανανεώσεις... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Εμένα έληξε η σύνδεση μου στις 17/4 και η tellas δε μπορεί να επέμβει και να μου δώσει πρόσβαση, οπότε είμαι με κάρτα μέχρι να βάλω adsl. Το θέμα όμως που χει προκύψει είναι ΑΛΛΟ. Όσοι έκαναν αίτηση για adsl μέσω sparknet (έκανα ε΄γω 3 μέρες πριν κλείσει-ευτυχώς δεν πλήρωσα) την πάτησαν, αφού αν στάλθηκε (η δική μου δυστυχώς ναι) για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορεί να μηδενιστεί-αγνοηθεί από τον ΟΤΕ με αποτέλεσμα να σε μπλοκάρει. Έτσι εγώ προς το παρόν και μέχρι να αποφασίσει κάτι το Συμβούλιο τηλεπικοινωνιών δεν μπορώ να βάλω adsl καθώς η αίτηση μου στην tellas εμποδίζεται από της sparknet. Κοινώς, πάρ' τ' αυγό και κούρευτο. Τι τηλέφωνα έκανα σε tellas/OTE όλοι λέγανε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. H Tellas απλά ασκεί πιέσεις στον ΟΤΕ μπας και λυθεί... Μου υποσχεθήκανε σε 2 μήνες, αλλά με βλέπω να βάζω σε καμιά... 5ετία... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ... Τα πα και ξαλάφρωσα... ΟΥΦ! :blink: Δε μπορείς να κάνει νέα αίτηση για ADSL. Όμως πρόσβαση έχεις (από την παλιά) ή όχι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Aπ'οσο κατάλαβα δεν έχει ουτε πρόσβαση. Είχε κάνει αίτηση στη SPARKnet για πρόσβαση+ISP αλλά δεν ειχε ενεργοποιηθεί. Την πρόλαβαν οι εξελίξεις... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Aπ'οσο κατάλαβα δεν έχει ουτε πρόσβαση. Είχε κάνει αίτηση στη SPARKnet για πρόσβαση+ISP αλλά δεν ειχε ενεργοποιηθεί. Την πρόλαβαν οι εξελίξεις... :( Αν είναι έτσι, μπορεί να δοκιμάσει να δει αν καλύπτεται από τη Vivodi το αστικό της κέντρο. Σε αυτήν την περίπτωση, όπως είχα πει και σε άλλον με το ίδιο πρόβλημα, μπορεί να κάνει αίτηση για full LLU by Vivodi, για να πάρει ADSL χωρίς να πατάει στο δίκτυο του ΟΤΕ. Tιμές εδώ και εδώ (χωρίς ΦΠΑ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amphipolis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 thanks paidia. Tapramata den einai toso apla. Bebaios kai amesos etrexa sti vivodi. Den exei grammes stin perioxi moy, opos kai den exo portal toy OTE. Ypomoni, gaidoyrini prepei na kano... Παράθεση "True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 thanks paidia. Tapramata den einai toso apla. Bebaios kai amesos etrexa sti vivodi. Den exei grammes stin perioxi moy, opos kai den exo portal toy OTE. Ypomoni, gaidoyrini prepei na kano... Εγω ως προην χρηστης sparknet λεω να βαλω on dsl kit...... και δεν θα εχω και τοσο μεγαλη καθυστερηση με την εγκατασταση πορτας....Φιλος μου σε 5 μερες ειχε ADSL(OTENET) EGO GIA NA MOY BALEI I SPARKNET 17 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amphipolis Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Paidia exei mathei kaneis ti ekselikseis exoyme? Pire kapoia apofasi to Sumboylio Tilepikoinonion? Kati akoysa off record oti i Sparknet tha payotan stis 15 toy mina... Exo apelpistei me to pote telikos tha eleytherothei i grammi moy gia na balo adsl... Idi perimeno ena mina me tin aitisi tis sparknet na mplokarei to til. moy... ELEOS PIA ME THN TRITOKOSMIKH XORA POY ZOYME! Παράθεση "True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ΛΟΙΠΟΝ λοιπον ναι παιδια εχει παρθει αποφαση και εχει ξεκινησει η ''αποδεσμευση'' των γραμμων απο την SPARKNET.Παντως με TELLAS ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 24 -25 ΤΟΥ ΜΗΝΟς ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΕς ΟΙ ''αποδεσμευσεις'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amphipolis Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ΜΕΓΑΑΑΑΛΕ ΚΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΘΕΣ! Παράθεση "True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Απο σημερα επαψε το providing της Sparknet που υπηρχε μεσω Τελλας. Η χρηστες ειναι ελευθεροι να επιλεξουν εταιρια, δεν πρεπει ομως να καθυστερησουν πολυ διοτι υπαρχει κινδυνος να χασουν την "πορτα" τους. Μπορουν επισης να γυρισουν στο δικο τους ονομα την DSL και να διαλεξουν provider οποτε αυτοι επιθυμουν! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harishadji Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παίρνω που λέτε χτες την τελλάς για να ρωτήσω που βρίσκεται η κατάσταση με την sparknet και μου λένε ότι έχει αρχίσει η αποδέσμευση των γραμμών! Παίρνω μετά τον ΟΤΕ στο 134 και μου λεει οτι αυτοί δεν ξερουν τιποτα και το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να μου διακόψουν τη γραμμή άμεσα αν και εφόσον βάλω connx η adsl kit! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν αναλαμβάνουν τη διακοπή της γραμμής και περμένουν να δουν τι θα γίνει με την ΕΤΕ. Καλά ολα αυτά λέω και σήμερα ξαναπάιρνω να τους πώ να μου βάλουν το κιτ. έλα όμως που σήμερα μου λένε άλλα..."εμείς δεν μπορούμε να διακόψουμε τη γραμμή θα πρεπει να περιμένετε την απόφαση από την ΕΤΕ και μετά να σας βάλουμε καινούργια γραμμή. Αυτά που σας ειπαν (οι ίδιοι άνθρωποι!!!!) χτές δεν ισχύουν!!!!!" Τι συμβαίνει τελικά; Τι μπορούμε να κάνουμε με τις γραμές μας και σε πόσο χρονικό διαστημα μπορούν να αποδεσμευτούν; ΕΛΕΟΣ! Παράθεση My Wii number: 5880 0945 1498 2809 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts