Treloparea Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Κοίτα, τα μόνα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει η Μπάμπαλη είναι τα εξής: Δεν Είν' Αργά Μαζί Θεός Μαζί Θεός (MAD Unplugged) Μην Πεις Ποτέ Μια Αγκαλιά Για Το ArGOODaki (Vers.2) Μια Μέρα Έμεινε Ακόμα Στης Εκκλησιάς Την Πόρτα / Rich Girl (MAD Vers.) Κάποιο από αυτά πρέπει να γιατί απ'ότι έψαξα δεν έχει βγάλει άλλο πιο καινούργιο βίντεο...:ninja: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μάλλον το βρήκα. Πρέπει να λέγεται "εκείνα που δεν έχω" και είναι από ένα cd "Eστουδιαντίνα ΙΙ - Δάκρυ στο γυαλί". Απλώς δεν μπορώ τώρα να βρώ το τραγούδι πουθενά. Αν μάθω τπτ θα σ ειδοποιήσω! Thanks πάντως για το χρόνο και τη βοήθειά σου :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Νο προμπ:p αν και τελικά δεν σε βοήθησα :O Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ πάντως σ'ευχαριστώ! :p Τελικά το βρήκα και λέγεται "Εκείνα που δεν έχω"! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ποιο γνωστο τραγουδι λεει η Αλεξανδρατου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ποιο γνωστο τραγουδι λεει η Αλεξανδρατου?? Η Τζούλια; :p Το «Μόνο Για Σένα», το οποίο είναι ντουέτο με τον Αντρέα Κωνσταντινίδη. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Η Τζούλια; :p Το «Μόνο Για Σένα», το οποίο είναι ντουέτο με τον Αντρέα Κωνσταντινίδη. thanks a lot man :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Child_In_Time Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι-ελληνικο που ενας ξεκινάει και μετράει 5-10-15-20-25....100 και μετα ειναι μόνο μουσική?? Για δοκίμασε 'Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Κάλαντα' από τον δίσκο "Τα Ζωντανά (Με Τους Λαικεδέλικα)", αν και δεν είναι μόνο μουσική μετά.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το τραγούδι εδώ και 2 μήνες. Είναι ένα αραβικό (μάλλον) και το έχω στο κινητό μου, όμως δεν ξέρω τίτλο και ερμηνευτή. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Το κομμάτι είναι το εξής : http://rapidshare.de/files/30945195/ARABIC.mp3.html edit: Εχμ, αν ξέρει κανείς και το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του deltaclub για τη συλλογή '80s... είναι το 2ο κομμάτι που ακούγεται νομίζω και ο τραγουδιστής λέει (απ'ότι μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον) : "My heart... now" as rwthsw allh mia fora mhpws kai kapoios mporei na boh8hsei...exw katebasei tou kosmou ta oriental kai den to exw brei akoma...akouste to mhpws kai to exete kai mas peite kai emas pws legetai... http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γειά σας παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι, που μου είπε κάποιος πως υπάρχει στην συλλογή Clubbers Guide 2005 και είναι το δεύτερο κομμάτι! Έχει κάποιος το CD να μου πεί τον τίτλο? Ευχαριστώ! CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γειά σας παιδιά! Ψάχνω ένα τραγούδι, που μου είπε κάποιος πως υπάρχει στην συλλογή Clubbers Guide 2005 και είναι το δεύτερο κομμάτι! Έχει κάποιος το CD να μου πεί τον τίτλο? Ευχαριστώ! http://www.discogs.com/release/392872 [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 as rwthsw allh mia fora mhpws kai kapoios mporei na boh8hsei...exw katebasei tou kosmou ta oriental kai den to exw brei akoma...akouste to mhpws kai to exete kai mas peite kai emas pws legetai... δεν κατεβαίνει το αρχείο απο το ράπιντσέρ. κάντο με άλλο τρόπο. προσπαθησε να γράφεις Ελληνικά, τα διαβάζουν όλοι, πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλημέρα σε όλους!Έκανα upload ξανά το τραγούδι που ψάχνω!Είναι oriental!Ακούστε το και όποιος το γνωρίζει ή το έχει ας μας πεί πως ονομάζεται...ευχαριστώ!!!:) http://rapidshare.de/files/31657755/ARABIC.mp3.html http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 δε το γνωρίζω. ακούγεται μια διαφήμιση στο τέλος. ελπίζω να είναι απο ραδιόφωνο και όχι κακοπροαίρετη διαφήμιση ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Καλισπέρα παίδες! Καλώς ορίσαμε! Άντε και καλή αρχή (ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ!!! :mad: )! Λοιπόν, κατά τη διάρκεια των διακοπών είχα διάφορες αναλαμπές και ψάχνω τίτλους και καλλιτέχνες από τα εξής τραγούδια: MAKROPOULOS - KI AN EXW KAPSEI O,TI SE THYMIZEI DE ME RIXNEIS TWRA PIA, S'AGAPAW MEN ALLA XARTINO TO FEGGARAKI, KITRINI I AKROGIALIA MA I FTWXI KARDOULA MI GIA SENA AKOMA LIWNEI XWRISMENOI EIMASTE AGAPI MOU KI OI DYO KAFTE TA OLA MI MEINEI TIPOTA PARAISTHISEIS (einai sto idio styl me to taksidi) TAKSIDI (MIN PSAXNEIS PIA ALLOU) TO KLEIDI (DEN THYMAMAI LEPTOMEREIES) THA MEGALWSEI - VALANTIS H TRIANTAFYLLOS LYGARIA LYGARIA ESENA EXW STIN KARDIA ENA PALIO TOU MAKEDONA: PAMPAPARAROUROUROUROU Συγγνώμη για τα caps αλλά έκανα copy paste... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ακουσα ενα κομματι νομιζω της dido και δεν ξερω τον τιτλο...μπορει καποιος να με βοηθηση?ενα σημειο στο ρεφρεν μονο θυμαμαι που λεει "more than you could never know" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ακουσα ενα κομματι νομιζω της dido και δεν ξερω τον τιτλο...μπορει καποιος να με βοηθηση?ενα σημειο στο ρεφρεν μονο θυμαμαι που λεει "more than you could never know" Wire Daisies - Everyman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 MAKROPOULOS - KI AN EXW KAPSEI O,TI SE THYMIZEI Νίκος Μακρόπουλος - Κόπηκα στα δυο XWRISMENOI EIMASTE AGAPI MOU KI OI DYO Δέσποινα Βανδή - Οι χωρισμένοι TAKSIDI (MIN PSAXNEIS PIA ALLOU) Νίκος Πορτοκάλογλου - Ταξίδι LYGARIA LYGARIA ESENA EXW STIN KARDIA Λυγαριά (το έχουν πει πολλοί) ENA PALIO TOU MAKEDONA: PAMPAPARAROUROUROUROU Το τελευταίο ποτηράκι Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 DE ME RIXNEIS TWRA PIA, S'AGAPAW MEN ALLA XARTINO TO FEGGARAKI, KITRINI I AKROGIALIA Το πρώτο είναι Πρόδρομος-Δεν με ρίχνεις. Το δεύτερο είναι του Μάνου Χατζιδάκι "Χάρτινο το φεγγαράκι". Υπάρχει σε διάφορες εκτελέσεις, με πρώτη νομίζω αυτή της Νανάς Μούσχουρη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Wire Daisies - Everyman σωστος!!!thank you:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Το τελευταίο ποτηράκι ο Λιδάκης δεν το έλεγε; :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Πλέον μένουν αυτά: KAFTE TA OLA MI MEINEI TIPOTA MA I FTWXI KARDOULA MI GIA SENA AKOMA LIWNEI PARAISTHISEIS Και κάτι ακόμα που το θυμήθηκα τώρα: Ήταν ένα κομμάτι που άκουσα που είχε φωνητικά από Fatman Scoop και μουσική από Bob Marley - Could You Be Loved και Lynard Skynard - Sweet Home Alabama. Το ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Το τελευταίο ποτηράκι ο Λιδάκης δεν το έλεγε; :worry: Πολλοί το έχουν πει απ'ότι ξέρω! Δεν ξέρω κι εγώ για το Μακεδόνα γι'αυτό κ δεν έγραψα :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Μία πρόταση: Beyonce - Deja vu (Freemasons Mix). Το μάλλον αδιάφορο RnB κομμάτι μεταμορφωμένο από τους κορυφαίους Freemasons σε φοβερή dance εκτέλεση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Telika nai, einai Lidakis alla to exei pei kai o Xiwtis me ti Linta. Kai episis nai, einai poly wraio to Mix twn freemasons.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts