Treloparea Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 to tragoudi einai auto alla oxi auth h version...eimai 99% sigourh oti tragoudouse gynaika...mallon prepei na einai polu kainoyrgio...den 3erw...boh8eiaaaa!!!!:O Το ξέρω θα 'ρθεις ξανά - Άννα Βίσση (διασκευή του woman in love) Το ξέρω θα 'ρθεις ξανά θα ‘ρθείς να μου πεις πως η καρδιά σου πονά και πως δεν μπορείς δεν μπορείς μοναχός ξέρω πως θα 'ρθεις ξανά θα ξαναρθείς (αν λες αυτό...) Άκουσα στην καφετέρια που ήμουν σήμερα ένα ρεμιξάκι του Sexyback... Αν κάποιος μπορέσει να μου πει πως λέγεται... θα του κάνω άγαλμα :D http://rapidshare.de/files/35519902/Sexyback-remix.amr.html Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Το ξέρω θα 'ρθεις ξανά - Άννα Βίσση (διασκευή του woman in love) Το ξέρω θα 'ρθεις ξανά θα ‘ρθείς να μου πεις πως η καρδιά σου πονά και πως δεν μπορείς δεν μπορείς μοναχός ξέρω πως θα 'ρθεις ξανά θα ξαναρθείς (αν λες αυτό...) Άκουσα στην καφετέρια που ήμουν σήμερα ένα ρεμιξάκι του Sexyback... Αν κάποιος μπορέσει να μου πει πως λέγεται... θα του κάνω άγαλμα :D http://rapidshare.de/files/35519902/Sexyback-remix.amr.html einai to tragoudi apo Playboys kai Maik Rozakh alla mallon exei bgei prosfata remix...auto to remixaki 8elw na mou pei poios to gnwrizei...:D http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ]Μηπως εννοεις "Το ξερω θα'ρθεις...μια μερα να με ξαναδεις"? Αν ναι ειναι των Playboys.Kοιτα εδω Υ.Γ. Ναι, Αιγοκερως ειμαι (12 Ιαν.)...:O :p einai to tragoudi apo Playboys kai Maik Rozakh alla mallon exei bgei prosfata remix...auto to remixaki 8elw na mou pei poios to gnwrizei... υπαρχει νεα εκτελεση απο ΟΝΙΡΑΜΑ :cool: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 einai to tragoudi apo Playboys kai Maik Rozakh alla mallon exei bgei prosfata remix...auto to remixaki 8elw na mou pei poios to gnwrizei...:D Onirama - Mia mera tha'rtheis My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosll Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 euxaristo poly arheos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trampakolias Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ipirkse kanena apotelesma apo tin anazitisi tou kommatiou pou paizei prin to ''mikrofono sta gipeda''?? Iketevo gia ena apotelesma!!!!!! SAS PARAKALO!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trampakolias Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ απο το τελευταιο του cd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα παίδες! Λοιπόν ψάχνω ένα φοβερό τραγούδι, παρακμιακό, αστείο και τρελό... Το λένε μάλλον το Θερμοτσιπιάτσι και έχει να κανει με μια τύπισσα που λέει το τί προσφέρουν τα κορίτσια της ταβέρνας "Θερμοτσιπιάτσι".. Ίσως εχει να κάνει κάτι με DJ Envy... Έχετε τίποτα υπ' όψη σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Χαιρετώ!!! Άκουσα πριν λίγο καιρό ένα τραγούδι και συκράτησα τους εξής στοίχους: "You,you're always on my mind you,yo're the one i'm living for..." Είναι μπαλάντα,το τραγουδάει άντρας και είναι παλιό σχετικά πιστεύω... Μήπως κάποιος γνωρίζει τον τραγουδιστή??? ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Χαιρετώ!!! Άκουσα πριν λίγο καιρό ένα τραγούσι και συκράτησα τους εξής στοίχους: "You,you're always on my mind you,yo're the one i'm living for..." Είναι μπαλάντα,το τραγουδάει άντρας και είναι παλιό σχετικά πιστεύω... Μήπως κάποιος γνωρίζει τον τραγουδιστή??? Ten Sharp - You [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ten Sharp - You Thanx a lot!!! ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ipirkse kanena apotelesma apo tin anazitisi tou kommatiou pou paizei prin to ''mikrofono sta gipeda''?? Iketevo gia ena apotelesma!!!!!! SAS PARAKALO!!!!!!! megale ti sou thymisa e?:happy: pantws den to kovw na vrethei prepei na einai poly agnwsto.. epimenw oti mou thymizei Jarre pantws..:worry: Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 megale ti sou thymisa e?:happy: pantws den to kovw na vrethei prepei na einai poly agnwsto.. epimenw oti mou thymizei Jarre pantws..:worry: Νομίζω παλαιότερα έπαιζε κάποιο του Jarre σε τέτοια εκπομπή. Για δοκίμασε το Magnetic Fields 2. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Νομίζω παλαιότερα έπαιζε κάποιο του Jarre σε τέτοια εκπομπή. Για δοκίμασε το Magnetic Fields 2. to exw to Magnetic Fields 2 den einai auto.epaize kai auto era spor dikio exeis alla oxi sthn sygkekrimmenh ekpomph.thanks pantws:happy: Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Placebo - Special K http://www.discogs.com/release/57035 twra to eida:O xilia thanks! Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Λοιπόν παιδιά έχω λυσάξει σήμερα να βρω ένα κομματάκι που παίζει πολύ στο ραδιόφωνο αυτές τις μέρες. Είναι ατμοσφαιρικό, κιθάρα που ισπανίζει λίγο και ακούγονται που και που ισπανικοί στίχοι όχι πολύ δυνατά, μαζί με την ambience. Πιθανόν αργότερα να έχει στίχους, δεν έχω καταφέρει να το ακούσω όλο ποτέ :P Βοήθεια ο έρμος :) Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Λοιπόν παιδιά έχω λυσάξει σήμερα να βρω ένα κομματάκι που παίζει πολύ στο ραδιόφωνο αυτές τις μέρες. Είναι ατμοσφαιρικό, κιθάρα που ισπανίζει λίγο και ακούγονται που και που ισπανικοί στίχοι όχι πολύ δυνατά, μαζί με την ambience. Πιθανόν αργότερα να έχει στίχους, δεν έχω καταφέρει να το ακούσω όλο ποτέ :P Βοήθεια ο έρμος :) Ίσως και να ψάχνεις το «El Corazon» από Arno Elias & Allain Bougrain Dubourg. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ποιος λεει ενα τραγουδι που λεγετε δεν μπορω να αντισταθω? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ίσως και να ψάχνεις το «El Corazon» από Arno Elias & Allain Bougrain Dubourg. :) Έτσι είναι πράγματι. Μέγιστα ευχαριστώ :) :) Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ποιος λεει ενα τραγουδι που λεγετε δεν μπορω να αντισταθω? ευχαριστω Γ.Χρήστου & Ε.Μερκούρη σε θέλω λέγεται το τραγούδι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ksanarwtaw mhpws kai kapoios Xristianos to kserei...akousa ena tragoudi se ena cafe kai elege..."music of my mind, music of my soul, the music in me..." den 8umamai kati allo kai nomize oti tragoudouse gynaika...mallon...:O http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ksanarwtaw mhpws kai kapoios Xristianos to kserei...akousa ena tragoudi se ena cafe kai elege..."music of my mind, music of my soul, the music in me..." den 8umamai kati allo kai nomize oti tragoudouse gynaika...mallon...:O Μήπως λές το Vivian Green - Music?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Μήπως λές το Vivian Green - Music?? thanx a lot xaxanoula,auto einai kai epishs eyxaristw Kai tous Paris kai Freak Of Nature gia tous Onirama...thanx paidia:D http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 megale ti sou thymisa e?:happy: pantws den to kovw na vrethei prepei na einai poly agnwsto.. epimenw oti mou thymizei Jarre pantws..:worry: Το κομμάτι νομίζω πως το έχω. Δεν είναι Jean Michelle Jarre απ' ότι θυμάμαι, δώστε μου χρόνο να ψάξω στα χρονοντούλαπα της δισκοθήκης μου και πολύ πιθανόν να σας το βρω παίδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Γ.Χρήστου & Ε.Μερκούρη σε θέλω λέγεται το τραγούδι ευχαριστω πολυ!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts