garfield Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος τραγούδια με σφύριγμα? Οπως αυτό που ακουγεται στο kill bill πχ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εγώ ψάχνω μια διασκευή του Summerlove - remember. Το ξέρει κανείς; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εγώ ψάχνω μια διασκευή του Summerlove - remember. Το ξέρει κανείς; Μήπως από Underdog Project? :worry: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος τραγούδια με σφύριγμα? Οπως αυτό που ακουγεται στο kill bill πχ Aν και δεν είναι στο ίδιο στυλ, DJ Alligator - The Whistle Song "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδια βοηθεια!!!! Τραγουδι Aρβανιτακη σε στιχους Μαρίας Πολυδούρη και μουσικη ΠΑπαδημητριου και περιεχεται στο δισκο "Τραγουδια για τους μηνες". Γνωριζει κανεις???? Εχει κανεις το cd??? re su taki to xero, to eho didahei kai stin kateuthunsi, alla eho kollisei tora. nomizo pos legete esu. pantos pragmatika einai fovero kommati kai polu kala tragoudismeno. a gia sou re DesertSMisSRaiN. ego eipa esu giati to thumomoun apo ta erminetika pou elege oti apeuthunetai se ena <<agnosto>> esu, koukouroukou eimai diladi :lol: Και εγώ από μια πρώην μου το θυμάμαι, που το είχε κάνει στη κατεύθυνση και με είχε πρήξει μια περίοδο με το ποιήμα της Πολυδούρη!! :lol: :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και εγώ από μια πρώην μου το θυμάμαι, που το είχε κάνει στη κατεύθυνση και με είχε πρήξει μια περίοδο με το ποιήμα της Πολυδούρη!! :lol: :lol: Εγω στη γενικη το ειχα.....:p :p :p Για την ακριβεια οχι αυτο... Ενα αλλο της Πολυδουρη και μας το ειπε η καθηγητρια... Αλλα ειναι ωραιο ρε guys...!! Πολυ συναισθημα και μελο αλλα ο στιχος ειναι πολυ πετυχημενος θα ελεγα!!!! Η δε Αρβανιτακη.... ΘΕΑ!!! Απιστευτη φωνη.... Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Βασικά, έχω άλλα που προτιμώ από Αρβανιτάκη, αλλά δεν είναι κακό... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Aν και δεν είναι στο ίδιο στυλ, DJ Alligator - The Whistle Song Ευχαριστώ πολύ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος τραγούδια με σφύριγμα? Οπως αυτό που ακουγεται στο kill bill πχ The Monty Pythons - Always look at the bright side of life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Μήπως από Underdog Project? :worry: Οχι δεν είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα αλλά και αυτό καλό είναι! Το βρήκα. Είναι απο deep beat.. :D Τhx πάντως! :cool: Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 και από david tavare είναι καλό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδιά εγώ ψάχνω ένα ξένο τραγούδι που έχει στίχους "I can't get stop thinking of you tonight", δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι οι τίτλοι, αλλά κάπως έτσι.Μήπως ξέρετε πιο είναι;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Παιδιά εγώ ψάχνω ένα ξένο τραγούδι που έχει στίχους "I can't get stop thinking of you tonight", δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι οι τίτλοι, αλλά κάπως έτσι.Μήπως ξέρετε πιο είναι;;; Μάλλον θα λες το Deja Vu - I Can't Stop "...I can't stop thinking of you 'Cause you're the one I want tonight You make me feel so right Let's make it true..." "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Μάλλον θα λες το Deja Vu - I Can't Stop "...I can't stop thinking of you 'Cause you're the one I want tonight You make me feel so right Let's make it true..." Aκριβώς.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebelia Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ξερει κανενας ενα καινουργιο τραγουδακι που παιζεται στα ραδιοφωνα ελληνικο κ λεει: "θελω τοσα πολλα να σου πω...... Μα φοβαμαι θεε μου, φοβαμαι..." το ξερει κανενας ???? Xristos menidiatis-i kaliteri fili moy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Xristos menidiatis-i kaliteri fili moy Ευχαριστώ γιατι ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ κάποια στιγμή! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μια αναζήτηση κι απο μένα: Εγγραφή Είναι πολύ γνωστό. Παίζει πολύ συχνα σε club. :) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλημερα!Ξερει κανεις ποιο remix του my my my ειναι το παρακατω??? http://www.geocities.com/ebfts/mymymy.mp3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 kalimera! thelw ton kalitexni enos tragudiu pou prepei na legete relax,kainurgio einai akougete poli teleftea:) http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 kalimera! thelw ton kalitexni enos tragudiu pou prepei na legete relax,kainurgio einai akougete poli teleftea:) Mika - Relax (Take it easy) Ξεκινώντας από τη σελίδα 217, #4336 μήνυμα, θα δεις μια ολόκληρη συζήτηση για το πόσα διαφορετικά κομμάτια μας θυμίζει το συγκεκριμένο... Λίγο, μα πολύ λίγο search, θα ήταν αρκετό... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλημερα!Ξερει κανεις ποιο remix του my my my ειναι το παρακατω??? http://www.geocities.com/ebfts/mymymy.mp3 Armand van helden-my my my stonebridge remix http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 thnx ρε συ!! :D :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetest_girl Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ξερετε κανενα remix apo Greens Keepers feat. Colette - Keep it down που τραγουδαει περισσοτερο η κοπελα? :* If God Is A Dj...Life Is A Dancefloor :music: :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebelia Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 mipos kserete pows legete to asma pou leei.. rikse sto krystalo rikse ouiski:lol: kai poios to leei thanksss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μια αναζήτηση κι απο μένα: Εγγραφή Είναι πολύ γνωστό. Παίζει πολύ συχνα σε club. :) Fly Project-Raisa σε κάποιο remix πολύ πιθανόν..Αλλιώς θα το βρεις και ως Hai Linga Mine :) Ελπίζω να είναι αυτό..:happy: Check! :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts