Nagata Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Eγω σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω την ποιοτητα μιας lcd με τον προβολεα.Ο προβολεας θελει χωρο,χρημα και παλι δεν εχεις την ποιοτητα που πραγματικα επρεπε να ειχες με τα φραγκα που εσκασες! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzoun_g Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 paidia na pothso me ton provolea den tha exo provlima sto entono fos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 paidia na pothso me ton provolea den tha exo provlima sto entono fos? Ο προβολέας θέλει συσκότιση απαραιτήτως. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Εγώ πάντως στη θέση σου θα διάλεγα ένα καλό προβολέα.:D +! και εγω με τα παιδια!νομιζω οτι ειναι καλυτερη λυση!;) Προβολέας. Το γιατί το εξήγησαν οι προηγούμενοι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_13 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω ένα projector ,για εξωτερικό χώρο κύριος ,αλλά δεν έχω ιδέα από χαρακτηριστικά projectoron,και γενικότερα δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω, Θέλω να διαθέσω το πολύ μέχρι 500-600 ευρώ. Θα ήμουν υπόχρεος σε οποίων θα μπορούσε να βοηθήσει. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με την διάρκεια ζωης των λαμπών ,και αν κοστίζει ακριβά η αντικατάσταση τους ? και τέλος αν θα μπορούσε κάποιος να προτείνει και κάποια συγκριμένα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Δεν διευκρινίζεις για τι χρήση τον θέλεις στον εξωτερικό χώρο.Για παρουσιάσεις ή για να βλέπεις ταινίες. Καταρχήν όμως προβολέας εξωτερικός χώρος και 600 ευρώ είναι ασύμβατα μεταξύ τους. Οι projectors που έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα είναι αυτοί που είναι για παρουσιάσεις όχι για ταινίες. Αυτοί ακόμα και σε φωτεινό χώρο κάτι κάνουν αλλά και πάλι μιλάμε για χώρο με φως από λάμπες. Αν έχεις φώς ήλιου απλά το ξεχνάς ειδικά στα χρήματα που αναφέρεις. Αυτοί που είναι για ταινίες έχουν καλύτερο κοντραστ και λεπτομέρεια αλλά όχι τόσο μεγάλη φωτεινότητα οπότε θέλουν ψιλοσκοταδο. Οσο για διάρκεια ζωής λάμπας περίπου 2000 με 3000 ώρες μέσο όρο. η αντικατάσταση είναι κομμάτι ακριβή από 250 300 ευρώ μέχρι αρκετά ψηλά, ανάλογα το μοντέλο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κάποια στιγμή γιατί απλά δε συγκρίνεται για να βλέπεις ταινίες με καμια ΤV ότι και να λένε.Εννοείται οτι είναι για ταινίες και ειδικές περιπτώσεις.Αμα θές να δείς ειδήσεις ή πρωινάδικά και δε ξέρω τι άλλο τα βλέπεις και σε 14 σιγά. Ο προτζέκτορας είναι απλά μαγεία και έχει άλλη αίσθηση. Η ζωή των λαμπών είναι υ΄πέραρκετη για τέτοια χρήση εκτός κι αν είναι κάποιος καμμένος που βλέπει 2 ταινίες τη μέρα.κάνε τη διαίρεση και θα δείς. Μάρκες υπάρχουν πολλές. Εγώ είχα κάποιο διάστημα στο σπίτι ένα sony που τον είχα δανειστεί ο οποίος ήταν με τεχνολογία 5αετίας και βάλε και ήταν για προβολή παρουσιάσεων όχι για ταινίες και πάλι είχα μείνει με την απόδοσή του!!!Απλά δε συγκρίνεται με καμία TV!!!Σκέψου τώρα να πάρεις καινούριο μοντέλο και μάλιστα κατάλληλο για ταινίες.Θα τον χαρείς σίγουρα!!!Οσον αφορά τον εξωτερικό χώρο μόνο για βράδυ φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εγω πάντως προτιμώ μια 40άρα 1080p που έχω. Ο projector είναι καλώς μεν αλλά για ειδικές περιπτώσεις. κι εγω για να πω την αληθεια εκει που βαζω την τηλεοραση δεν βαζω αυτο το προχειρο μηχανημα.ειδικα οταν μιλαμε για σπιτι,για club και καφετεριες ειναι ok το αλλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts