resurection_boy Δημοσιεύτηκε April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2006 Καλησπερα, Υπαρχει καπιος τροπος με τον οπιο να μπορω να διασπασω ενα εικονικο αρχειο σε δυο μικροτερα;Αν ναι μπορειτε να με διαφωτισετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Τι εννοεις 'εικονικο' αρχειο? Δηλαδη τι διαφορα εχει απο ενα κανονικο? :O Πολυ καλο, μικρο και χρησιμο προγραμματακι για το λογο που θες ειναι το hjsplit :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Καλησπερα, Υπαρχει καπιος τροπος με τον οπιο να μπορω να διασπασω ενα εικονικο αρχειο σε δυο μικροτερα;Αν ναι μπορειτε να με διαφωτισετε; Γεία χαρά... Δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση σου...;) Περίεργο αυτό που ζητάς... Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως ότι μέγεθος έχει π.χ. ένα game είτε σε image είναι είτε σε φάκελο το ίδιο πράγμα είναι... Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Για να καταλαβετε, εχω ενα DVD (με video απο videocamera) το οπιο ειναι 1,2 gb και θελω να το χωρισω σε δυο κομματια ωστε να το βαλω σε δυο cd για να μπορεσει να το διαβασει το pc φιλου μου που δεν εχει DVD-drive. Επειδη ομως ειναι ενα παγιο αρχειο σκευτικα οτι ο το καλυτερο ειναι (αν γινετε) να το κανω ενα εικονικο αρχειο (του nero) και να το χωρισω σε δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Όχι, δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να χωρίσεις το video στα δυο και μετα να τα γράψεις σε cds. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Οκ, ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Για να καταλαβετε, εχω ενα DVD (με video απο videocamera) το οπιο ειναι 1,2 gb και θελω να το χωρισω σε δυο κομματια ωστε να το βαλω σε δυο cd για να μπορεσει να το διαβασει το pc φιλου μου που δεν εχει DVD-drive. Επειδη ομως ειναι ενα παγιο αρχειο σκευτικα οτι ο το καλυτερο ειναι (αν γινετε) να το κανω ενα εικονικο αρχειο (του nero) και να το χωρισω σε δυο. Γιατί να κάθεσαι να παιδεύεσαι με εικονικά αρχεία κτλ; Βρες ένα προγραμματάκι που να κάνει video split, κόψε στα 2 το βιντεάκι και καθάρισες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Εγω παλι επιμενω.... Καντο image και κοφτο π.χ. σε 2 των 600MB με το hjsplit. Το περνας στο pc του φιλου σου και μετα με το ιδιο προγραμμα τα ξαναενωνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ρε παιδια αυτο που ζηταει δεν γινεται και με το winrar? εχω ταινια κομενη σε δυο σιντακια. περνας τα δυο parts στο δισκο σου στον ιδιο φακελο και οταν κανεις extract την ταινια απο ενα παρτ στην ενωνει μονο του. πως θα την σπασεις εσυ ομως δεν ξερω να σου πω, απλα σου λεω οτι γινεται με ενα πολυ κοινο γνωστο προγραμμα, το winrar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Nαι, όμως με το winrar θα πρέπει να κάνεις extract το αρχείο για να δεις τι είναι. Αν πρόκειται απλά για ένα αρχείο video π.χ. mpeg ή avi είναι καλύτερα να το κόψει σε δύο τμήματα (με ένα utility όπως το AVI/MPEG/RM/WMV Splitter για διάφορα είδη αρχείων video και το virtualdub για αρχεία avi). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts