Triantafillenios Δημ. May 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Έλα ρε caveneo... Λοιπόν, ο MotoMidMan δεν σου αναγνωρίζει το κινητό, ακόμη και αφού έχεις εγκαταστήσει τους 2.9 οδηγούς? Δηλαδή μου λές ότι το RSD Lite σου αναγνωρίζει το κινητό, ενώ ο MotoMidMan όχι?Χμ,παράξενο!Τους P2K Drivers τους εγκατέστησες από το C:\Program Files\Common Files\Motorola Shared\MotPCSDrivers? Παράθεση Motorola SLVR L7 + iTunes :music: S/W: R4513_G_08.B7.DCR_RB Flex: GSTL7T675NN10C DSP S/W: 631F1F00 Boot Loader: 08.D0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Ναι φίλε. Ακριβώς όπως τα λες. Τελικά όμως βρήκα άκρη. Τρέχω πρώτα το RSD Lite, αναγνωρίζει το κινητό, ακούγεται σαν να το ξεσυνδέει και το ξανασυνδέει. (στην αρχή που τρέχω το RSD Lite δεν το αναγνωρίζει). Αφού το αναγνωρίσει το RSD Lite το κλείνω και τρέχω όποιο πρόγραμμα θέλω. Έβαλα skins, το itunes. Κορυφή. Το iTunes το πρώτο πράγμα που βγάζει είναι το Playllist, Album,... δεν έχει τίποτα άλλο, κανα γραφικό χλιδάτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Υπαρχουν εκατονταδες skins!Ορεξη να εχεις να ψαχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 skins για το iTunes? Ξέρει κάποιος τί είναι το funlight.pat; Πως μπορώ να το περάσω στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 To περνας με p2kcommander ή p2ktools στο φακελο audio. Αφορα το πως θα αναβοσβηνουν τ funlights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Στον κατάλογο "a" δεν υπάρχει κανένας φάκελος μέσα. Μπήκα στο "c" και εκεί έβγαλε του τηλεφώνου τη μνήμη. To "b" είναι η κάρτα μνήμης. Αυτά τα διαλέγεις από τις ρυθμίσεις (Options) του P2K Commander. Το έριξα στον κατάλογο audio. Έκανα restart το κινητό αλλά τίποτα. Πρέπει να κάνω τίποτα άλλο για να δουλέψει το funlight;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Στον κατάλογο "a" δεν υπάρχει κανένας φάκελος μέσα. Μπήκα στο "c" και εκεί έβγαλε του τηλεφώνου τη μνήμη. To "b" είναι η κάρτα μνήμης. Αυτά τα διαλέγεις από τις ρυθμίσεις (Options) του P2K Commander. Το έριξα στον κατάλογο audio. Έκανα restart το κινητό αλλά τίποτα. Πρέπει να κάνω τίποτα άλλο για να δουλέψει το funlight;; Eχεις βαλει το καταλληλο τροποποιημενο funlight? Εχεις τσεκαρει τις καταλληλες επιλογες στο p2ktools? (other features) Υπαρχει κατατοπιστικοτατος οδηγος στο MotoX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Δεν έχω βάλει το κατάλληλο funlight, δεν βρίσκω για το L7, στο motox ότι έχει το κατέβασα, έκανα ότι έλεγε αλλά δεν το κατέφερα να δουλέψει. Ξέρεις bomber21 τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Eγω το εχω κανει στο V3. Πρωτα,πηγα στο p2ktools/Οther/Other Features και τσεκαρα τα καταλληλα κουτακια. Μετα,πηρα το funlight.pat που ειχε φτιαξει ενας χρηστης του MotoX και το εβαλα στη θεση του αρχικου. Και δουλεψε μια χαρα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Δυστυχώς σε μένα δεν δουλεύει. Τέλος πάντων δεν πειράζει. Ελπίζω ότι θα βγάλω άκρη. Τo seem editing, πως ξέρεις κάθε bit ποια λειτουργία είναι; Έτσι ώστε να ενεργοποιήσω τα κατάλληλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 xlr8.us/hofo/map.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Χαμός γίνεται. Ωραία. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Πρόβλημα μεγάλο. Πέρασα "R4513_G_08.B7.DAR_RB_GSTROYBCIN01NA124_flexlash_MOTOX.rar" και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω το κινητό στη σύνδεση δεδομένων. Μου έχει μόνο το Bluetooth και τον συγχρονισμό. Τί γίνεται τώρα; Την έκατσα; Ουτε από το Motorola Phone Tools μπορώ να μπω. Έτρεξα το MotoMidMan και γύρισε μόνο του το κινητό στη σύνδεση δεδομένων. Και έγινε η δουλειά. Πέρασα αυτό:"R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP002E_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_01R_SE5743AXXU1118_1FF.sbf" ή είναι πιο καινούριο αυτό: "R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX.shx". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Λοιπόν έκανα το παρακάτω post στο motox: "do you know if i can through seem editing to make my L7 to assign to contacts mp3,mp4,amr or pictures, when they are in my memory card? When I had the vodafone meny i could. Now I have to trasfer to the phone memory to be able to do that" και η απάντηση ήταν η εξής: "Seem 0032-0001 offset 8C -bit 2: (1 on, 0 off)" Πώς το αλλάζουν αυτό; Ρωτώ μην κάνω καμιά χαζομάρα και το καταστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Λοιπόν έκανα το παρακάτω post στο motox: "do you know if i can through seem editing to make my L7 to assign to contacts mp3,mp4,amr or pictures, when they are in my memory card? When I had the vodafone meny i could. Now I have to trasfer to the phone memory to be able to do that" και η απάντηση ήταν η εξής: "Seem 0032-0001 offset 8C -bit 2: (1 on, 0 off)" Πώς το αλλάζουν αυτό; Ρωτώ μην κάνω καμιά χαζομάρα και το καταστρέψω. Eδω εισαι. http://www.planetmotox.net/motox101/seem_editing.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Είσαι κορυφή bomber21!! Δεν υπάρχει τρόπος (κανά πρόγραμμα) που να λέει για κάθε κινητό, τί συμβαίνει αν ενεργοποιήσεις ή το αντίθετο κάτι μέσα στα seem. Π.χ: SLVR L7 Offset 8C, bit 2 (tick the box to enable assign pictures to contacts). Αν υπήρχε θα ήταν κορυφαίο. Αν ξέρει κάποιος κάτι!! Πάντως το έκανα αυτό που είπε ο άλλος από το motox, αλλά μόνο με αφήνει να βάζω εικόνες στις επαφές. Για το θέμα των ήχων δεν άλλαξε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Yπαρχει ο map του xlr8 που σου εδωσα πιο πανω. Βεβαια δε λεει για καθε κινητο ξεχωριστα αλλα εχει πολυ πραμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Από τότε που έβγαλα της Vodafone, τα softkeys είναι ανάποδα και μπερδεύομαι. Βρήκα στο map που έδωσε ο bomber21, και βρήκα την επιλογή swap softkeys. Πάμε στο Offset 89 και τσεκάρουμε το bit 5 (με το XVI32) και μετά με το P2Kman το βάζουμε στο κινητό και κάνουμε restart. Μεγάλη χλίδα το Seem Editing, ρε παιδιά. Μακάρι να βγει ένα map αποκλειστικά για το slvr. P.S: Αν έχει κανείς το slvr και έχει ακόμη το μενού της Vodafone, ας μου πει. Θέλω να μου στείλει το 0032_0001 για να το περάσω σε μένα. Με της Vodafone, μπορούσες να βάλεις σε επαφές, εικόνες και ήχους από την κάρτα μνήμης. Σκέφτηκα ότι αν πάρω και το περάσω σε μένα θα το ενεργοποιήσει. Σωστός;;; Ή μήπως λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 P.S: Αν έχει κανείς το slvr και έχει ακόμη το μενού της Vodafone, ας μου πει. Θέλω να μου στείλει το 0032_0001 για να το περάσω σε μένα. Με της Vodafone, μπορούσες να βάλεις σε επαφές, εικόνες και ήχους από την κάρτα μνήμης. Σκέφτηκα ότι αν πάρω και το περάσω σε μένα θα το ενεργοποιήσει. Σωστός;;; Ή μήπως λάθος;;; Eχει λογικη αυτο που σκεφτηκες,το εχω κανει με V3 αλλα δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agstamy Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εχει κανει κανενας backup to flash / flex απο Ελληνικο L7 unbranded !!! Αν ναι δεν το βαζει καπου ... να το βαλουμε και μεις ? Ξερει κανενας πως δουλευει το software upgrade που εχει σαν επιλογη το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Το gain table τι είναι και τί προσφέρει παραπάνω αν το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ρυθμιζεις την ενταση ολων των ηχων του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ωραίο το ημερολόγιο, αλλά πως γίνεται να βάλω υπενθύμιση και να έχω έναν ήχο να βαράει. Μόνο στην οθόνη βγάζει και κάθε 6 λεπτά ακούγεται ένα τουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodram Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ego pou thelo na kratiso to menu tis vodafone alla na bgalo afto go softkey tis apo kei ti kano :P ... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodram Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 den eixa dokimasei pote na valo mp3 se rintone kai afou alaksa fimware kai diavasa oti den mporousa na to kano ,, ksanaevala to firmware tis vodafone ... alla oute ekei ksero na to kano ! mipos iparxei kapoia parametros gia to megethos i tin poiotita kati .... mporei na mou pei kapoios pos to kanoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts