ernestos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Καινουργιος ειμαι καλως σας βρηκα... Λοιπον εχω και γω το W700i και του εκανα μια μικρη εγχειρηση αλλαζοντας προσοψη.... Και εκει που η μπαταρια μου διαρκουσε καμια 3 με 4 μερες τωρα δεν κραταει ουτε για 7 ωρες!!! Αν μπορει κανεις να δωσει καμια ιδεα.. Διαβασα κατι για τις μπαταριες και πως μπορεις να τις επαναφερεις και να τις δωσεις ξανα ζωη αλλα δεν καταλαβα και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καινουργιος ειμαι καλως σας βρηκα... Λοιπον εχω και γω το W700i και του εκανα μια μικρη εγχειρηση αλλαζοντας προσοψη.... Και εκει που η μπαταρια μου διαρκουσε καμια 3 με 4 μερες τωρα δεν κραταει ουτε για 7 ωρες!!! Αν μπορει κανεις να δωσει καμια ιδεα.. Διαβασα κατι για τις μπαταριες και πως μπορεις να τις επαναφερεις και να τις δωσεις ξανα ζωη αλλα δεν καταλαβα και πολλα τι σχεση εχει αυτο με την αποδοση?? :wacko: σε αυτη την κατασταση 2 πραγματα μπορεις να κανεις..α) αλλαζεις μπαταρια και β) αλλαζεις κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Κινητο αλλαξα αλλα πηρα μια νεα σιμ και θελω και το παλιο... Και γω στην αρχη για μπαταρια σκεφτηκα αλλα οπως ειπα ακουσα καποια πραγματα οπως να περιμενω να αποφορτιστει 2 με 3 φορες και να κανω φουλ φορτιση.. Αλλα δεν επιασε τιποτα Τωρα για την αποδοση που λες αυτο εγινε μετα την αλλαγη της προσοψης..Γιατι πριν η μπαταρια δουλευε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Τότε πάνε πάρε μια άλλη,ή βρες άλλη...είναι πολύ εύκολο να βρεις... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestos Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 OK. TIΠOTA ΓIA THN ΤΙΜΉ THΣ MΠATAPIAΣ ξέρετε??? ΣTO ΠEPIΠOY ΔHΛAΔH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 OK. TIΠOTA ΓIA THN ΤΙΜΉ THΣ MΠATAPIAΣ ξέρετε??? ΣTO ΠEPIΠOY ΔHΛAΔH 17 ευρο original.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδια γεια σας Μια ερωτηση. Εχω εδω και χρονια το w700i το προβλημα ειναι οτι μολις πριν λιγο καιρο παρατηρησα οτι δεν δεχεται πανω απο 100 μυνηματα υπαρχει τροπος να μεγαλωσει ο χωρος αποθηκευσης? ειναι εκνευριστικο να πρεπει να διαγραψω μυνηματα καθε λιγο (δεν θελω να τα σβησω ολα καθως ειναι παρα πολλα που θελω να τα κρατησω στα εισερχομενα και στα σταλμενα) Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησει μερος της μνημης του τηλεφωνου για τα μηνηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Να μεγαλώσει ο χώρος αποθήκευσης δεν γίνεται μιας και δεν γίνεται δυναμική διαχείριση της μνήμης. Δεν θυμάμαι επίσης αν στις επιλογές των μηνυμάτων μπορείς να του πεις να τα σώζει στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Κοίταξε το. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MyPhoneExplorer για να κάνεις backup τα μηνυμάτά σου κι όχι μόνο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Να μεγαλώσει ο χώρος αποθήκευσης δεν γίνεται μιας και δεν γίνεται δυναμική διαχείριση της μνήμης. Δεν θυμάμαι επίσης αν στις επιλογές των μηνυμάτων μπορείς να του πεις να τα σώζει στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Κοίταξε το. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MyPhoneExplorer για να κάνεις backup τα μηνυμάτά σου κι όχι μόνο! Δυστυχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη :( Το προγραματακι δυσκολο να το χρησιμοποιησω γιατι εχω χασει το καλωδιο του κινητου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Αν υπάρχει bluetooth μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μέσω bluetooth. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ξεθάβω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα χιλιοταλαιπωρημένο W700i που μετά από 6 χρόνια συνεχούς χρήσης λειτουργεί ακόμη άψογα, με μια εξαίρεση: η φωτογραφική του παρ'όλο που λειτουργεί, όταν τραβάς την φωτογραφία η οθόνη επιστρέφει στο μενού και η φωτογραφία δεν αποθηκεύεται. Με δεδομένο ότι παραδόξως η λειτουργία panorama και η βιντεοκάμερα λειτουργούν κανονικότατα, θεωρώ ότι είναι πρόβλημα software και όχι hardware. Προσπάθησα να βρω κάποια αναβάθμιση λογισμικού αλλά πλέον η τελευταία έκδοση του SEUS δεν περιλαμβάνει το κινητό αυτό, κι αν εγκαταστήσω κάποια παλιότερη που βρω στο νετ αυτή αναβαθμίζεται από μόνη της στην τελευταία. Τι να κάνω; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ξεθάβω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα χιλιοταλαιπωρημένο W700i που μετά από 6 χρόνια συνεχούς χρήσης λειτουργεί ακόμη άψογα, με μια εξαίρεση: η φωτογραφική του παρ'όλο που λειτουργεί, όταν τραβάς την φωτογραφία η οθόνη επιστρέφει στο μενού και η φωτογραφία δεν αποθηκεύεται. Με δεδομένο ότι παραδόξως η λειτουργία panorama και η βιντεοκάμερα λειτουργούν κανονικότατα, θεωρώ ότι είναι πρόβλημα software και όχι hardware. Προσπάθησα να βρω κάποια αναβάθμιση λογισμικού αλλά πλέον η τελευταία έκδοση του SEUS δεν περιλαμβάνει το κινητό αυτό, κι αν εγκαταστήσω κάποια παλιότερη που βρω στο νετ αυτή αναβαθμίζεται από μόνη της στην τελευταία. Τι να κάνω; Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει; Ψάχνοντας στο google είδα ότι αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολλά μοντέλα της Sony Ericsson, αλλά λύση δεν βρήκα... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει; Ψάχνοντας στο google είδα ότι αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολλά μοντέλα της Sony Ericsson, αλλά λύση δεν βρήκα... Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων μήπως φτιάξει η κάμερα, αλλιώς πήγαινέ το σε κάποιο Sony Ericsson Service Point ή κατάστημα Γερμανός για να σου πουν τι έχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων μήπως φτιάξει η κάμερα, αλλιώς πήγαινέ το σε κάποιο Sony Ericsson Service Point ή κατάστημα Γερμανός για να σου πουν τι έχει. :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα master reset αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Προσπαθώ να το φτιάξω μόνος μου και να αποφύγω το service αφού εκεί θα μου πουν "άστο εδώ να δούμε τι έχει", και το κινητό είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν αξίζει να δώσω ούτε 5 ευρώ... Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι πλέον το κινητό που χρησιμοποιώ. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts