pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 παίδες την αποψη σας για το συγκεκριμένο ρούτερ...αξίζει? επίσης ενδιαφέρομαι για αυτή την προσφορά... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001502&PHPSESSID=1keph0e1otusm3kecvp2qevkj5 :) τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 exw k gw auto to router k de mou dimiourgei problimata Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν σε ενδιαφερει παντως εχω ενα 2 εβδομαδων αχρησιμοποιητο.Πολυ καλο με 3 χρονια εγγυηση σε αριστη κατασταση και το δινω 60€. Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει στειλε μου ενα pm. Το μηχανακι ειναι πολυ καλο και το δινω μονο και μονο γιατι δε με βολευει με τον χωρο μου και εχω φτιαξει δικτυο με ξεχωριστα μηχανηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts