toxic Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εγω δεν κοιμαμαι και πολυ, γενικα πιστευω οτι κατι εχω και κανει τον υπνο μου πολυ δυσκολο. Δοκιμασα τα παντα...τελικα αμα η κατασταση φτανει στο απροχωρητο κατεβαζω ενα Nytol και ο θεος βοηθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Αϋπνία με πιάνει αν έχω πολύ άγχος, αν έχω πιει καφέ ή με πιάνουν τα ψυχολογικά μου :p Και πως τις αντιμετωπίζω... με καμιά ταινία, κάποιο βιβλίο. Ε, κάποια στιγμή θα με πιάσει ο καταραμένος ο ύπνος. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 εγώ το μόνο που κάνω είναι να ξαπλώσω και να περιμένω μέχρι να με πιάσει ο ύπνος ... ή διαβάζω κάνα περιοδικό και ακούω μουσική Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 kai gw twra teleutaia dn koimamai ka8olou:( Apo to prwi eimouna douleia mexri to vradu vgika eksw eimouna kourasmenos gurisa gia na pesw gia upno kai akoma eimai sto net:p Katevazw oti ml*ia vrw mprosta mou gia na pernaei i wra:) Filika Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εδώ κ 1 μήνα δεν με παίρνει καθόλου αυτός ο " τιμημένος " ο ύπνος.. Τι που δουλεύω 12 ώρες την ημέρα,το βράδυ το μάτι μου γαρίδα.. Αλλά ξέρω από τι είναι αυτό... :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 1 Lexotanil και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Αυτή την ώρα έχει μία ταινία στον Αντ1 για τις αυπνίες.. Fight Club :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Αμα εχω αυπνιες ακουω Tool. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μικροτερη ειχα πολυ συχνα αυπνιες κ υπεφερα! Πλεον το αντιθετο.Οταν πεφτω στο κρεβατι κοιμαμαι ανετα μεσα σε λιγη ωρα. Στις λιγες περιπτωσεις που μπορει να με πιασουν αυπνιες ειτε διαβαζω ενα βιβλιο,ειτε ακουω μουσικη.Κ τα 2 βοηθανε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επισης το ποτο βοηθαει. Γινεσαι ντιρλα και ξεραινεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Αμα εχω αυπνιες ακουω Tool. Πως το καταφέρνεις αυτό? :worry: Εμένα μου προκαλούν αυπνιες καθώς αν ακούσω Tool πριν κοιμηθώ γυρίζουν στο κεφάλι μου. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πως το καταφέρνεις αυτό? :worry: Εμένα μου προκαλούν αυπνιες καθώς αν ακούσω Tool πριν κοιμηθώ γυρίζουν στο κεφάλι μου. :ninja: Μια γνωστή μου κάποτε άκουγε Led Zeppelin... Εγώ όταν έχω άγχος ή κάτι με απασχολεί έντονα ναι μεν κοιμάμαι αλλά βλέπω διάφορα κουλά όνειρα και όταν ξυπνάω το πρωί νιώθω κομμάτια γιατί δεν έχω κοιμηθεί ξεκούραστα... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Επισης το ποτο βοηθαει. Γινεσαι ντιρλα και ξεραινεσαι. Ξεραίνεσαι με ένα κεφάλι τούμπανο όμως κ ξυπνάς επίσης με χειρότερο κεφάλι!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ξεραίνεσαι με ένα κεφάλι τούμπανο όμως κ ξυπνάς επίσης με χειρότερο κεφάλι!:p Και τότε πρέπει να πιεις όλα τα παυσίπονα που κυκλοφορούν στο σπίτι για να αντέξεις να ανοίξεις το μάτι σου..Εκτός και αν πιεις ίσα μέχρι να σε πιάσει και έχεις αυτήν την γλυκειά ζαλάδα..Εκεί κάνεις έναν ύπνο τέλειο.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και εμενα το ποτο με βοηθαει οντος να κοιμηθω...επισης και το ντεπον καμια φορα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Μόνο το ποτό και εμένα. Γενικά τρελή αυπνία αλλά αν πιω δυο ποτάκια πάντα ξεραίνομαι κατευθείαν. Κάτι βαλεριάνες και ιστορίες απλά δεν κάνουν τίποτα. Αν δεν είναι χημικό το άλλο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εκτός και αν πιεις ίσα μέχρι να σε πιάσει και έχεις αυτήν την γλυκειά ζαλάδα..Εκεί κάνεις έναν ύπνο τέλειο.. Α γεια σου!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Όταν ήμουν φοιτήτρια, για να καταπολεμήσω την αυπνία, αρκούσε να πάρω το βιβλίο ενός μαθήματος και να διαβάσω κανά δυο σελίδες. Σοβαρά! Τώρα, σηκώνομαι από το κρεβάτι γιατί αν δεν μπορώ να κοιμηθώ εκνευρίζομαι, ξαπλώνω στον καναπέ με ανοιχτή την τηλεόραση και πίνω μπύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Όταν ήμουν φοιτήτρια, για να καταπολεμήσω την αυπνία, αρκούσε να πάρω το βιβλίο ενός μαθήματος και να διαβάσω κανά δυο σελίδες. Σοβαρά! Τώρα, σηκώνομαι από το κρεβάτι γιατί αν δεν μπορώ να κοιμηθώ εκνευρίζομαι, ξαπλώνω στον καναπέ με ανοιχτή την τηλεόραση και πίνω μπύρα. H μπύρα ήξερα ότι βοηθάει στη χώνεψη.Βοηθάει και στις αυπνίες? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Όταν ήμουν φοιτήτρια, για να καταπολεμήσω την αυπνία, αρκούσε να πάρω το βιβλίο ενός μαθήματος και να διαβάσω κανά δυο σελίδες. Σοβαρά! Τώρα, σηκώνομαι από το κρεβάτι γιατί αν δεν μπορώ να κοιμηθώ εκνευρίζομαι, ξαπλώνω στον καναπέ με ανοιχτή την τηλεόραση και πίνω μπύρα. Η πιο σωστή κουβέντα. Έχω κάνει τους καλύτερους ύπνους πάνω στα skript της διδακτικής, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 H μπύρα ήξερα ότι βοηθάει στη χώνεψη.Βοηθάει και στις αυπνίες? :worry: Με δυο γουλιες η δικια μου πεφτει ξερη...:rolleyes::p Εχω βρει το κολπο....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Οι μπυρες με νυσταζουν, γι αυτο και δεν γινεται ποτε να μεθυσω απο μπυρες. Στις 4-5 εχω ψοφησει για τα καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Εγώ παλιά σχεδόν πάντα είχα αϋπνίες...Τώρα που πάω γυμναστήριο πέφτω αμέσως:p Κ λέω αύριο τελευταία μέρα να σηκωθώ 1 το μεσημέρι,κάτι που δεν έχω πετύχει...Το μεγαλύτερό μου είναι 11 η ώρα:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγω παιζω ταβλι στο zoo μεχρι να νυσταξω! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγώ πέφτω ξερή με το κρασί....:zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts