Lux Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 εσεις ποιο χρησιμοποιειτε; το power mp3 μου την δινει, επειδη θελει τα τραγουδια να μπαινουν σε ενα συγκεκριμενο φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 οντως..και πολυ δυσχρηστο..:ρ Το έβαλες? Που να σου έλεγα να το βάλεις κιόλας:p @Lux τα mp3 player που έχω στο ν70 μου απο το καλύτερο προς το χειρότερο είναι η εξής: power mp3 mp3 player alon mp3 dictaphone alon mp3 player lcg jukebox μουσική ultra mp3 cubix ΥΓ. Προσωπική μου άποψη ΥΓ2. Ότι δεν υπάρχει στην λίστα, δεν το έβαλα για διάφορους λόγους.. ΥΓ3. Θα βρέξει :what: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 εσυ οταν κανεις playlist στο winamp H wmp τα εχεις σε φακελο??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 εσυ οταν κανεις playlist στο winamp H wmp τα εχεις σε φακελο??:blink: Όχι, σκόρπια είναι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 δεν λεω εσενα ρειιι..τον Lux :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 δεν λεω εσενα ρειιι..τον Lux :) εεεε, Γι'αυτόν απάντησα :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Το έβαλες? Που να σου έλεγα να το βάλεις κιόλας:p @Lux τα mp3 player που έχω στο ν70 μου απο το καλύτερο προς το χειρότερο είναι η εξής: power mp3 mp3 player alon mp3 dictaphone alon mp3 player lcg jukebox μουσική ultra mp3 cubix ΥΓ. Προσωπική μου άποψη ΥΓ2. Ότι δεν υπάρχει στην λίστα, δεν το έβαλα για διάφορους λόγους.. ΥΓ3. Θα βρέξει :what: kai egw sumfwnw oti to powermp3 einai to kalutero.apla epeidh twra phra ta hs-20 kai einai sumvata me thn efamrogh mousikh arxisa na xrhsimopoiw arketa kai th mousikh. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα Smart Profiles της Symbianware, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι κάνει conflict με ένα εκ των Handy Clock 4 ή Smart Settings 1.14, κάτι που κάνει τα Smart Profiles να μην εναλλάσσει τα προφίλ όπως τα έχω προγραμματίσει, συγκεκριμένα το πρόγραμμα δε δουλεύει καθόλου. Κάποιο από τα προαναφερόμενα προγράμματα αφήνει υπολείμματα στο φάκελο συστήματος ακόμα και μετά από απεγκατάστασή τους. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημα αυτό??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 kai egw sumfwnw oti to powermp3 einai to kalutero.apla epeidh twra phra ta hs-20 kai einai sumvata me thn efamrogh mousikh arxisa na xrhsimopoiw arketa kai th mousikh. Τότε πάω πάσο. Έχει equalizer η μουσική στο ME? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Υπαρχουν αλλα 2 προγραμματα για την εναλαγη profile τα δοκιμασες? ειναι το Extended Profiles Pro της Psiloc και το Profile.Switcher καπιο απο αυτα τα δυο μπορει να σου λειτουργισει κανονικα :) Edit: Για να μπορεσεις να βρεις τα υποληματα βαλε στον υπολογιστη σου το UnMakeSIS και μετα πηγενε και σβηστα με ενα fileman :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Υπαρχουν αλλα 2 προγραμματα για την εναλαγη profile τα δοκιμασες? ειναι το Extended Profiles Pro της Psiloc και το Profile.Switcher καπιο απο αυτα τα δυο μπορει να σου λειτουργισει κανονικα :) Edit: Για να μπορεσεις να βρεις τα υποληματα βαλε στον υπολογιστη σου το UnMakeSIS και μετα πηγενε και σβηστα με ενα fileman :D Τελικά ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το προκαλούσε το Handy Clock 4. Αφού έκανα φορμάρισμα, εγκαθιστούσα ένα-ένα τα προγράμματά μου, τσεκάροντας αν λειτουργούν τα Smart Profiles. Με το που εγκατέστησα το Handy Clock 4, έπαψαν να λειτουργούν. Αποφάσισα επομένως να αντικαταστήσω το Handy Clock 4 με το Alarm Manager 1.5.5, μιας και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα πολλαπλά alarms, και όχι τα υπόλοιπα "μπιχλιμπίδια" που προσέφερε το Handy Clock 4. Πάντως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα ψάξω με το UnMakeSIS για τα απομεινάρια του Handy Clock στο φάκελο συστήματος, μιας και δεν ξαναέκανα φορμάρισμα από τότε που το απεγκατέστησα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Τελικά ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το προκαλούσε το Handy Clock 4. Αφού έκανα φορμάρισμα, εγκαθιστούσα ένα-ένα τα προγράμματά μου, τσεκάροντας αν λειτουργούν τα Smart Profiles. Με το που εγκατέστησα το Handy Clock 4, έπαψαν να λειτουργούν. Αποφάσισα επομένως να αντικαταστήσω το Handy Clock 4 με το Alarm Manager 1.5.5, μιας και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα πολλαπλά alarms, και όχι τα υπόλοιπα "μπιχλιμπίδια" που προσέφερε το Handy Clock 4. Πάντως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα ψάξω με το UnMakeSIS για τα απομεινάρια του Handy Clock στο φάκελο συστήματος, μιας και δεν ξαναέκανα φορμάρισμα από τότε που το απεγκατέστησα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Καλητερα κανε ενα hard format για να ξερεις τη θα σου γεινετε εγω στο κινητο μου κανω αρκετα σηχνα και δεν εχω ποτε τετια προβληματα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Παιδια ξερετε αν υπαρχει προγραμμα με το οποιο οταν στελνω ενα sms και το διεγραψω απο το φακελο ''Σταλθεντα'' να πηγαινω στο προγραμμα και να το βρισκω εκει.Ελπιζω να μην ζηταω πολλα !!!!! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Παιδια ξερετε αν υπαρχει προγραμμα με το οποιο οταν στελνω ενα sms και το διεγραψω απο το φακελο ''Σταλθεντα'' να πηγαινω στο προγραμμα και να το βρισκω εκει.Ελπιζω να μην ζηταω πολλα !!!!! Aυτο δεν μπορει να γεινη γιατη σβηνετε απο το μερος που ειναι αποθηκευμενο, αρα δεν νομιζω να υπαρχει ενα τετιο προγραμμα :( προγραμματα που μπορεις να κρηψεις τα μηνηματα σου υπαρχουν πολα αν και τα ξερεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Paides tha hthela na kanw 2 erwthseis sxetika me navigator gia symbian kinhta 1.Poia einai ta navigator programmata pou kykloforoun? 2.Ean yparxoun kai xartes ekswterikou(sygkekrimena souhdias) ektos twn ellhnikwn xartwn gia ta symbian navigator programms Thnx ek twn proterwn Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 [New] Video Ring for Series 60 2.x http://img149.imageshack.us/img149/6503/videoringscreenvert180gc9.th.jpg http://img149.imageshack.us/img149/7731/en017ps2.th.jpg Video Ring by Imagena lets you use video clips or images instead of tranditional ringtones. http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1784&faq=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 καλησπέρα παιδιά.γνωρίζει κανείς στο 6630 κάποιο πρόγραμμα που να γίνεται μέσω ΒΤ mouse για το pc;ευχαριστώ Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Control Freak ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 kostakiss μπορώ από το σταυρό του κινητού να μετακινώ το mouse; Control Freak ισως? ευχαριστώ. Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ναι velekatsioula. Μιλαμε για φοβερη εφαρμογη!! Πριν λιγο την εγκατεστησα!Δειχνει κ την οθονη του pc!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Παιδια μπορειτε να μου πειτε προγραμματα για να φτιαχνω φακελους στις φωτογραφιες μου κ τους ηχους μου;; Βοηθεια, εχω ξενερωσει!!! Και για να επιλεγεις ηχο πρεπει να τα ψαχνεις μεσα απο ολους τους ηχους;Αλλιως δεν γινεται; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Εγκατεστησε τον fexplorer.. Εχει επιλογη για να φτιαχνεις φακελους! xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τα Operator Logos. 1ον) Εχω εγκαταστησει το Opman, αλλα οταν αλλαζω Oplogo δεν γινεται διαφανες, ωστε να παιρνει απο κατω το χρωμα του θεματος και φαινεται πολυ ασχημο. Δεν ξερω αν καταλαβαιτε τι θελω να πω. 2ον) Πως θα βρω τωρα το πρωτοτυπο Oplogo που ειχα; Ψαχνω, αλλα δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τα Operator Logos. 1ον) Εχω εγκαταστησει το Opman, αλλα οταν αλλαζω Oplogo δεν γινεται διαφανες, ωστε να παιρνει απο κατω το χρωμα του θεματος και φαινεται πολυ ασχημο. Δεν ξερω αν καταλαβαιτε τι θελω να πω. 2ον) Πως θα βρω τωρα το πρωτοτυπο Oplogo που ειχα; Ψαχνω, αλλα δεν το βρισκω. 1) Και ούτε πρόκειται να γίνει διαφανές. Οι διαφανές εικόνες είναι οι *.gif ενώ το λογοτυπο είναι *.bmp. Το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να πάρεις το συγκεκριμμένο κομμάτι απο το θέμα, να κόψεις εκείνο το κομματάκι που θέλεις και να ετσι να φτιάξεις το λογοτυπο σου. Δες αυτό που έκανα εγω http://img138.imageshack.us/img138/6580/scr37wq.jpg 2)c:/system/apps/phone/oplogo/ delete Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ωραιος. θα το δοκιμασω την αλλη εβδομαδα που θα ξαναερθω σπιτι. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts