IatrosG Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Mipws uparxei imerologio pou na dixnei eortes opws to hellenic calendar pou einai gia bda se efarmogi pou na ti dexete ta 3rd N71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Mipws uparxei imerologio pou na dixnei eortes opws to hellenic calendar pou einai gia bda se efarmogi pou na ti dexete ta 3rd N71 εχει βγει το λεγομενο εορτολογιο.. αμα θελεις στειλε μου το email σου να στο στειλω.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Φίλε aris_21 μπορείς να το στείλεις και σε μένα παρακαλώ; Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Αν κανετε ενα Search στο Google και πληκτρολογησετε Eortologio.jar θα ασς εμφανισει αποτελεσματα με τα site που μπορειτε να το βρειτε. Εγω ετσι το βρηκα και ειναι και Freeware. Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 καλη προταση... θα ψαξω και εγω να το βρω. μου ειχε φανει πολυ χρησιμη η εφαρμογη αυτη στο παλαιοτερο 6230 μου.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Έχει κυκλοφορήσει κάποια καινούρια έκδοση του Smart Guard Pro,έστω και γνήσια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Γιατη τοσος λογος για το Εορτολογιο υπαρχει και εδω και εγω προχτες το εμαθα απο τον @nikoskat αλλα εγω ψαχνω αν εχει βγει πιο καινουρια εκδοση! Γνωριζει κανεις? :) http://www.myphone.gr/software/file-337.html http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Γιατη τοσος λογος για το Εορτολογιο υπαρχει και εδω και εγω προχτες το εμαθα απο τον @nikoskat αλλα εγω ψαχνω αν εχει βγει πιο καινουρια εκδοση! Γνωριζει κανεις? :) http://www.myphone.gr/software/file-337.html σε ευχαριστουμε παρα πολυ...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ρε παιδιά συγνώμη αν (που μάλλον σίγουρα) αναφέρθηκε, αλλά κανένα link για magenta ΕλληνοΑγγλικό για το N73 με το c....k του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Γιατη τοσος λογος για το Εορτολογιο υπαρχει και εδω και εγω προχτες το εμαθα απο τον @nikoskat αλλα εγω ψαχνω αν εχει βγει πιο καινουρια εκδοση! Γνωριζει κανεις? :) http://www.myphone.gr/software/file-337.html Μάλλον δεν παίζει στα κινητά σαν το Ν73; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Μάλλον δεν παίζει στα κινητά σαν το Ν73; Η εφαρμογή είναι Java. Επομένως είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα Symbian,ανεξάρτητα από την έκδοση που έχουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Η εφαρμογή είναι Java. Επομένως είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα Symbian,ανεξάρτητα από την έκδοση που έχουν. +10000! Στο Ε50 δουλευει μια χαρα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Μήπως κάποιος έχει το Magenta ΕλληνοΑγγλικό ή κάποιο link για N73; Ανέβασα Christmast RingTones. Όλα δικά σας. http://rapidshare.com/files/7753124/Xmast_RingTones.zip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Μήπως κάποιος έχει το Magenta ΕλληνοΑγγλικό ή κάποιο link για N73; εχει ξαναρωτηθει :rolleyes: http://nokia-n71-software.epocware.com/SlovoEd/SlovoEd_Greek-English.html απλα κατεβασε το, βαλ'το και δε θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Προσπαθω να κανω backup στη μνημη του κινητου για να κανω update το firmware και εχω το εξης προβλημα: Οταν το κανω απο το pc suite κολλαει περιμενω κανα 10λεπτο και δε γινεται τιποτα. Οταν το κανω απο το κινητο, ωστε να κανω το backup στην καρτα καπου στη μεση σταματαεςι και μου λεει οτι η μνημη ειναι πληρης. Με restart κλπ δεν εφτιαξε και στην καρτα εχω πολυ χωρο. Γινεται να κανω καπως πιο manually το backup?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Γινεται να κανω καπως πιο manually το backup?? πως ακριβως το εννοεις αυτο? δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι περα απο αυτο.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μήπως έχει κανένας το Worldmate Pro 3.03 για Ν73 (μαζί με το cr..k του); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μήπως έχει κανένας το Worldmate Pro 3.03 για Ν73 (μαζί με το cr..k του); Δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας ....ΑΝ γνωριζει καποιος θα σου απαντησει... Ψαξε στα γνωστα μερη ,αν δεν υπαρχει εκει ,τοτε δεν.... Επιπλεον,Αναζητηση κλειδιων κλπ, ειναι εκτος των ορων χρησης [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petermer Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμια εφαρμογη που κλειδώνει τον φάκελο των εισερχομένων μηνυμάτων;:help: Έχω το Nokia 3250, αλλά και άμα είναι για άλλο κινητό η εφαρμογή δεν πειράζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμια εφαρμογη που κλειδώνει τον φάκελο των εισερχομένων μηνυμάτων;:help: Έχω το Nokia 3250, αλλά και άμα είναι για άλλο κινητό η εφαρμογή δεν πειράζει. Υπάρχει το Best Crypto,μία εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να αποκρύπτεις αρχεία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 πως ακριβως το εννοεις αυτο? δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι περα απο αυτο.:( Εννοω μηπως αν ηξερα ποια αρχεια παιρνει backup, να τα εκανα copy εγω ενα-ενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Υπάρχει το Best Crypto,μία εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να αποκρύπτεις αρχεία. xxxxxxxxxxxxxxx Άλλο πράγμα ζητάει το παιδί. Στο 7610 είχα το mumsms γι'αυτή την δουλειά.Δεν κλείδωνες όλο το φάκελο αλλά όποιο μήνυμα ήθελες πατώντας τον αστερίσκο. Δεν έχω δει να έχει βγεί για Ν73. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Dokimase me to Profi Explorer [8a to vris sto Profimail] mpori k kani hidden opoia foto k an valis isos na pezi k gia ta msgs good luck ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Η εφαρμογή είναι Java. Επομένως είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα Symbian,ανεξάρτητα από την έκδοση που έχουν. Η εφαρμογή όταν είναι Java δεν είναι συμβατή με όλα τα Symbian τηλέφωνα!:blink: Είναι συμβατή με όλα τα Java τηλέφωνα;) Η συγκεκριμένη εφαρμογή (Εορτολόγιο) είναι συμβατή με όλα τα τηλέφωνα που υποστηρίζουν πρωτόκολλο Java MIDP-1.0:) https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπερα και απο μενα.... Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος τελος παντων) ωστε να καταφερω να εχω επαναληπτικο ξυπνητηρι και να λειτουργει ακομα και με κλειστο το κινητο?? Η αφυπνηση του στανταρ ρολογιου θελει ρυθμιση καθε μερα, ενω το πολυ ομορφο και βολικο handy clock που δοκιμασα δυστυχως δεν δουέυει με κλειστο το τηλεφωνο...:worry: Επισης κατι ακομα.... Επειδη το θεμα εχει πανω απο 100 σελιδες και ειναι λιγακι δυσκολο να το ψαξω, ποιες κατα τη γνωμη σας ειναι οι "must-have" εφαρμογες για symbian? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts