pelekanada Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Για διάβασε λίγο αυτό. Μην αφήσεις κενό μετά τον κωδικό. Απενεργοποίησε την αναφορα από το κινητό. http://www.myphone.gr/library/article-31.html#faq-59 ...eixes dikio telika.. eprepe na apenergopoiiso tin anafora minimatos prota meta esteila to minima me to prothema k irthe minima anaforas..efxaristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ευχαριστούμε. Δουλεύει!!! Μπας και υπάρχει κανένας τρόπος να το βάζουμε αυτόματα στην αρχή κάθε μυνήματος??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ευχαριστούμε. Δουλεύει!!! Μπας και υπάρχει κανένας τρόπος να το βάζουμε αυτόματα στην αρχή κάθε μυνήματος??? δημιούργησε ένα πρότυπο με το πρόθεμα που θες. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εισαι απαιχτος. Μόλις λύθηκε ένα σημαντικό (για μένα) μεονέκτημα του τηλεφώνου μου (μιας και το προηγούμενό μου siemens το έκανε αυτό με τα μυνήματα της αναφοράς παράδοσης αυτόματα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μα αυτο με τις αναφορες παραδοσης το κανει ουτως ή αλλως χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. Οταν στελνω μηνυμα η αναφορα μου ερχεται μονο οταν πραγματικα εχει παραδοθει το μηνυμα (και μετα απο πολλες ωρες αν το εχει ο αλλος κλειστο) και διπλα γραφει και την ωρα. Εχω Βοντα. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Μα αυτο με τις αναφορες παραδοσης το κανει ουτως ή αλλως χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. Οταν στελνω μηνυμα η αναφορα μου ερχεται μονο οταν πραγματικα εχει παραδοθει το μηνυμα (και μετα απο πολλες ωρες αν το εχει ο αλλος κλειστο) και διπλα γραφει και την ωρα. Εχω Βοντα. Ο φίλος nkarr μιλάει για κανονικό μήνυμα που πάει στα εισερχόμενα και αν δεν το προσέξεις τη στιγμή που θα έρθει, η οθόνη θα γράφει πάνω "1 νέο μήνυμα" μέχρι να το διαβάσεις. Γιατί και σ' εμάς έρχεται ένα μηνυματάκι που εμφανίζεται για 1-2 δευτερόλεπτα στην οθόνη και λέει "παραδόθηκε στον τάδε" και μετά εξαφανίζεται, δηλ. ή πρέπει να κοιτάμε συνέχεια την οθόνη ή να πηγαίνουμε κάθε τόσο στις αναφορές παράδοσης και να ελέγχουμε αν λέει "εκκρεμεί" ή "παραδόθηκε". Την ώρα παραλαβής τη γράφει βέβαια κανονικά. Αν σ' εσένα είναι μήνυμα κανονικό, τότε ή πρόκειται για βελτίωση της version 9.2 που φοράει το N95 ή για ιδιοτροπία της voda. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος με Ν95; Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 εγω που εχω vodafone και το ν95. η αναφορα παει στις αναφορες παραδοσης και δεν μου ερχεται σαν μηνυμα.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εγω παλι αν ερχοταν σε μηνυμα η αναφορα δεν θα το χαρακτηριζα βελτιωση.. Αν αναλογιστουμε οτι συνηθως το ποσοστο των μηνυματων που στελνουμε παραδιδονται μεσα στα επομενα 1-2 δευτερολεπτα ειναι πανω απο 95%, νομιζω οτι να σου ερχεται sms ειναι και περιττο και ενοχλητικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 εγω που εχω vodafone και το ν95. η αναφορα παει στις αναφορες παραδοσης και δεν μου ερχεται σαν μηνυμα.:O νε ρε παιδια η κλασικη αναφορα παραδωσης εχει http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 νε ρε παιδια η κλασικη αναφορα παραδωσης εχει Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Καποιος ζήτησε ένα τρόπο ώστε να έρχεται αναφορά παράδοσης σε μηνυμα , γιατί έτσι τον βολεύει καλύτερα από την flash αναφορά και αναφέραμε τον παραπάνω τρόπο . Κανείς δεν είπε ότι αυτό είναι βελτιωμένη αναφορά . Αυτό το χρησιμοποιούσαν πολύ παλιά όταν πολλά κινητά δεν υποστήριζαν αναφορά μηνυματος. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς και τώρα αν τον βολεύει . Το Ν95 και ολα τα κινητά πλεον υποστηρίζουν την γνωστή flash αναφορα . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γιατί και σ' εμάς έρχεται ένα μηνυματάκι που εμφανίζεται για 1-2 δευτερόλεπτα στην οθόνη και λέει "παραδόθηκε στον τάδε" και μετά εξαφανίζεται, δηλ. ή πρέπει να κοιτάμε συνέχεια την οθόνη ή να πηγαίνουμε κάθε τόσο στις αναφορές παράδοσης και να ελέγχουμε αν λέει "εκκρεμεί" ή "παραδόθηκε". Την ώρα παραλαβής τη γράφει βέβαια κανονικά. Αν σ' εσένα είναι μήνυμα κανονικό, τότε ή πρόκειται για βελτίωση της version 9.2 που φοράει το N95 ή για ιδιοτροπία της voda. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος με Ν95; Αναφερθηκε κατι ως βελτιωση γι'αυτο και εγγραψα οτι εγγραψα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Αναφερθηκε κατι ως βελτιωση γι'αυτο και εγγραψα οτι εγγραψα Όπως το δει κανείς. Εγώ είχα "καλομάθει" με τον παλιό τρόπο.:D Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Είχα κατεβάσει το F-Secure απ' το μενού "Λήψη" και σε 3 μέρες λήγει η trial περίοδος. Έχει κανείς κανένα κλειδάκι πρόχειρο να μου το δώσει κι εμένα; Ή να ψάξω στα μαγαζάκια; Τελικά χρειάζονται antivirus τα κινητά της 3rd Edition, ή δεν υπάρχουν ιοί ακόμη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seitan3 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 re paidia katevazo efarmoges (sis i sisx) apo ta magazakia kai apo alla site kai otan pao na ta egatastiso mou leei oti i efarmogi den ipostirizetai ti ginetai edo pera. kai kati allo kana link giato best krypto free i toys kodikous gia na kano register euxaristw prokatabolika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 μιας κ που μιλαμε για μνματα...οταν μ ερχετε ενα sms οταν εχω κλειστο το κινητο κ το διαβαζω οταν το ανοιξω μου δειχνει οτι σταλθηκε το μνμ την ωρα που το πηρα ενω το μνμ μ το εχουν στειλει πριν απο ωρες,μπορω να κανω κατι για να βλεπω την αληθινη ωρα αποστολης?εχω το ν91 ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Είχα κατεβάσει το F-Secure απ' το μενού "Λήψη" και σε 3 μέρες λήγει η trial περίοδος. Έχει κανείς κανένα κλειδάκι πρόχειρο να μου το δώσει κι εμένα; Ή να ψάξω στα μαγαζάκια; Τελικά χρειάζονται antivirus τα κινητά της 3rd Edition, ή δεν υπάρχουν ιοί ακόμη; δεν σου χρειαζεται δεν εχει βγει κατι ακομα. re paidia katevazo efarmoges (sis i sisx) apo ta magazakia kai apo alla site kai otan pao na ta egatastiso mou leei oti i efarmogi den ipostirizetai ti ginetai edo pera. kai kati allo kana link giato best krypto free i toys kodikous gia na kano register euxaristw prokatabolika δοκιμασε αυτο εργαλεια-διαχειριση εφαρμογων-επιλογες-ρυθμισεις-εγκατασταση λογισμικου θα πατησεις ολα και μετα ελενχος πιστοπ.συνδ. απενεργοποιηση. αμα κανεις αναζητηση εδω xxxxxxxxxxxx θα το βρεις το best crypto (full). μιας κ που μιλαμε για μνματα...οταν μ ερχετε ενα sms οταν εχω κλειστο το κινητο κ το διαβαζω οταν το ανοιξω μου δειχνει οτι σταλθηκε το μνμ την ωρα που το πηρα ενω το μνμ μ το εχουν στειλει πριν απο ωρες,μπορω να κανω κατι για να βλεπω την αληθινη ωρα αποστολης?εχω το ν91 ευχαριστω δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Για την αναφορά παράδοσης δυστυχώς με την "κανονική" μέθοδο δε γραφει την ώρα που παραδόθηκε αλλά την ώρα που στάλθηκε Δηλαδη οτι όντως παραδόθηκε στον τάδε, το μύνημα που έστειλες την τάδε ώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutis Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Υπάρχει καμμιά εφαρμογή χρονομέτρησης και αντίστροφης μέτρησης για s60 3d? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Υπάρχει καμμιά εφαρμογή χρονομέτρησης και αντίστροφης μέτρησης για s60 3d? Το Handy Clock μεταξυ των αλλων εχει χρονομετρο/αντιστροφη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Υπάρχει καμμιά εφαρμογή χρονομέτρησης και αντίστροφης μέτρησης για s60 3d? Το stopwatch plus s60 3rd v1.02, στα γνωστα μαγαζια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 vrika mia efarmogi pou prepei na kanei doulia kali Smsc_for_S60v2 emfanizei apostolea,kentro minimatwn,imerominia k wra paralaveis sms.. tha to dokimaso k tha sas pw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KABANAS Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Geia sas pedia apla thelo na sas po oti prospathisa me vasi ton odigo gia na apoktiso ta certs ala to website de me afini.Otan kano request mou lei: Request DevCert This applies to Symbian OS v9 only Your request has failed. Reason: Your are not enabled to request DevCerts. Please contact the system administrator. Developer Certificates are provided for testing purposes only and not for distribution purposes. This is clearly stated in the terms and conditions signed up to by all users. If you require Developer Certificates for testing an application you are developing please send an email with the following information to symbiansigned@symbian.com Subject: Developer Certificate enable request: User name First Name Last Name Application Name Application Version Company Name Company Address Ti na kano? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Διαβασε λιγα post πιο πισω, τα εχουμε πει 100 φορες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 vrika mia efarmogi pou prepei na kanei doulia kali Smsc_for_S60v2 emfanizei apostolea,kentro minimatwn,imerominia k wra paralaveis sms.. tha to dokimaso k tha sas pw Δε μας δίνεις το λινκ ή το ονομα της εφαρμογής να το δοκιμασουμε κι εμεις? Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ναι αλλά δεν κάνει στα series 60 που στηρίζονται στο symbian 9. Ηεφαρμογή είναι για version 2 και όχι για 3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts