Jump to content

ΣΥΝΔΕΣH ΑΠΟΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΣΕ ΚΑΡΤΑ TV

deenoo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδα μολις μια προσφορά στο MEDIA MARKT σαλονικης για δορυφορικο πακέτο(αποδικοποιητης-πιατι LNB) 66 ευρα και λέω να παω να το πάρω. Επειδή θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ θα μπεί στο pc μου και πρέπει να το συνδέσω σε κάρτα TV. Ειναι εφικτό αυτό που λέω?? Με κάποιον μετατροπέα scart σε video audio in?

Aν γινεται αυτο που λέω το έχει κάνει κανεις? εντυπώσεις? βοηθηστε με αμεσα please

Ειδα μολις μια προσφορά στο MEDIA MARKT σαλονικης για δορυφορικο πακέτο(αποδικοποιητης-πιατι LNB) 66 ευρα και λέω να παω να το πάρω. Επειδή θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ θα μπεί στο pc μου και πρέπει να το συνδέσω σε κάρτα TV. Ειναι εφικτό αυτό που λέω?? Με κάποιον μετατροπέα scart σε video audio in?

Aν γινεται αυτο που λέω το έχει κάνει κανεις? εντυπώσεις? βοηθηστε με αμεσα please

Σαν να το βλεπεις στην τηλεοραση ειναι.

Απλα η καρτα τηλεορασης σου πρεπει να εχει video in/s-video (που πλεον ΔΕΝ βγαινουν χωρις αυτες τις υποδοχες), και ο αποκωδικοποιητης πρεπει να εχει ή εξοδο scart ή εξοδο s-video/video in(αποκλειεται να μην εχει)

Παρτο εσυ και θα σου πω τι να κανεις.

Α και μεγαλη προσοχη στον αποκωδικοποιητη.

Για μουφα τον κοβω(66€)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ο αποδικωποιητης αγοράστηκε τελικα...

Τώρα πρέπει να αγοράσω καρτα TV.

Οι εξοδοι που έχει είναι 2 scart και το κλασσικα RCA audio kai video.

Αν πάρω την Pinnacle 310e που απο όσο ξέρω λειτουργεί και με κλειστό υπολιγιστη(αν κάνω λάθοσ πείτε μου)

που έχει μόνο S-video γίνεται να συνδέσω τον αποδικοποιητη ωστε να έχω και ήχο και εικόνα?

ο αποδικωποιητης αγοράστηκε τελικα...

Τώρα πρέπει να αγοράσω καρτα TV.

Οι εξοδοι που έχει είναι 2 scart και το κλασσικα RCA audio kai video.

Αν πάρω την Pinnacle 310e που απο όσο ξέρω λειτουργεί και με κλειστό υπολιγιστη(αν κάνω λάθοσ πείτε μου)

που έχει μόνο S-video γίνεται να συνδέσω τον αποδικοποιητη ωστε να έχω και ήχο και εικόνα?

Η καρτα που λες να παρεις εχει εισοδο S-video οπότε θα χρειαστεις μετατροπέα απο RCA ή Scart σε S-video, αυτα για την εικονα. Για τον ηχο βαζεις τα 2 RCA(Left-Right)στην καρτα TV με μετατροπεα ή απο το Scart(δεν το προτεινω γιατι θα παιζει μονοφωνικα) στην καρτα TV με μετατροπέα παλι κι απο την εξοδο της καρτας TV στο line in της καρτας ηχου.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!