dim12 Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 re paidia ginetai na kano topiko diktio lan meso tou internet;;;diladi naxei o enas prosvasi ston allo kai na fainontai san na einai se tpiko diktio;;;an nai pos;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου, αλλά αυτό που ζητάς λέγεται VPN (virtual private network). Δεν ξέρω αν το θέλεις για προσωπική/οικιακή χρήση ή ενδιαφέρεσαι για επαγγελματικούς χώρους, οπότε θα μπορούσες να ζητήσεις από άλλους να το κάνουν. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Hamachi is the solution (credits to hostolis) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Hamachi is the solution (credits to hostolis) Είναι όντως τόσο secure όσο λένε? Επίσης με το Hamachi δημιουργείται VPN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Επίσης με το Hamachi δημιουργείται VPN? Ναι, έχω παίξει σπασμένο nfs-mw σε εικονικό lan κανονικότατα :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το δοκίμασα και 'γω τώρα και παίζει πολύ καλά :up: :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το FolderShare είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που ζητάτε;Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ναι, έχω παίξει σπασμένο nfs-mw σε εικονικό lan κανονικότατα :happy: egw prospa8hsa na paiksw me ena filo moy alla den eyriske o enas ton allo ti kaname lathos:( Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts