mousi Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Πρόσεξα στο msconfig ότι τρέχουν στην εκκίνηση 2-3 περίεργα processes: heart trans.exe Love team.exe sixth ball.exe Τα 2 τελευταία βρίσκονται στο φάκελο Appdata\flaplicensesetypepop και τα απενεργοποίησα και το πρώτο βρίσκεται στο Appdata\Errortitledefy και δεν απενεργοποιείται με τπτ. Το απενεργοποιώ και ξαναεμφανίζεται :confused: Ξέρει κανείς τι είναι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Πρόσεξα στο msconfig ότι τρέχουν στην εκκίνηση 2-3 περίεργα processes: heart trans.exe Love team.exe sixth ball.exe Τα 2 τελευταία βρίσκονται στο φάκελο Appdata\flaplicensesetypepop και τα απενεργοποίησα και το πρώτο βρίσκεται στο Appdata\Errortitledefy και δεν απενεργοποιείται με τπτ. Το απενεργοποιώ και ξαναεμφανίζεται :confused: Ξέρει κανείς τι είναι αυτά; Καλημέρα...:) Κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνεις ένα scan με το Antivirus που χρησιμοποιείς γιατί προφανώς κάτι έχεις κολλήσει από κάποια site που έχεις επισκεφτεί...;) Πήγες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων να δείς αν έχει εγκατασταθεί κάτι νέο εν αγνοία σου η όχι :blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 υπαρχει το προγραμματακι siw που οταν πας στο processes σου λεει πιο προγραμμα χρησιμοποιει το αντιστοιχο process.ειναι free,δεν χρειαζεται setup και θα το βρεις http://www3.sympatico.ca/gtopala/about_siw.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καλημέρα...:) Κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνεις ένα scan με το Antivirus που χρησιμοποιείς γιατί προφανώς κάτι έχεις κολλήσει από κάποια site που έχεις επισκεφτεί...;) Πήγες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων να δείς αν έχει εγκατασταθεί κάτι νέο εν αγνοία σου η όχι :blink: Μπα το kaspersky δεν βρίσκει τίποτα, ούτε το Ad-aware. Έχω κοιτάξει και στην προσθαφαίρεση αλλά τπτ! υπαρχει το προγραμματακι siw που οταν πας στο processes σου λεει πιο προγραμμα χρησιμοποιει το αντιστοιχο process.ειναι free,δεν χρειαζεται setup και θα το βρεις http://www3.sympatico.ca/gtopala/about_siw.html Πολύ καλό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ αυτά υποτίθεται ότι τρέχουν με το startup, δεν υπάρχουν στα processes :confused: ΥΓ: Στο SIW μου δείχνει στο heart trans το Status κενό (δεν τρέχει δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δοκίμασε και το Security Task Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Με λίγο ψάξιμο στο Google φαίνεται ότι είναι adware/spyware. Χρησιμοποίησε κάποιο utility, όπως το spyware doctor και το spysweeper. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μπα το kaspersky δεν βρίσκει τίποτα, ούτε το Ad-aware. Έχω κοιτάξει και στην προσθαφαίρεση αλλά τπτ! Πολύ καλό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ αυτά υποτίθεται ότι τρέχουν με το startup, δεν υπάρχουν στα processes :confused: ΥΓ: Στο SIW μου δείχνει στο heart trans το Status κενό (δεν τρέχει δλδ) Δοκίμασε και με το XoftSpy...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Θα πρότεινα το Spysweeper. Μπορείς να το κατεβάσεις απο το http://www.webroot.com. Οσο για την εφαρμογή αυτή καθε αυτή, απο τις καλύτερες στο είδος της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts