Jump to content

Πρόβλημα με windows XP, Internet Explorer και Norton

ael1964
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα επειδή το Νόρτον 2005 έληγε, το κάνα απεγκατάσταση και το ξαναεγκατέστησα απο την αρχή για να το ανανεώσω για άλλον ένα χρόνο, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό και έτσι έκανα ένα system restore σε αποθηκευμενή κατάσταση πρίν απο 6-7 ώρες. Όμως η επαναφορά συστήματος μάλλον απέτυχε και κόλλησε με αποτέλεσμα να το κάνω restart και να μην επανέλθει επακριβώς στην κατάσταση που ήθελα. Δοκίμαζα να μπώ στο system restore μα ήταν αδύνατο κολλούσε, ώσπου βρήκα κάποιες οδηγίες και ξαναλειτούργησε, όμως με τις οδηγίες που βρήκα, διαγράφονται εντελώς όλες οι προηγούμενες αποθηκευμένες εργασίες. Δοκίμασα να ξαναγράψω το Νόρτον και η εγκατάσταση μετά την αρχική οθόνη που βγάζει το CD του Νόρτον 2005 όταν τρέξει η αυτόματη εκτέλεση και επιλέξουμε Install Norton 2005 κτλ, κολλούσε και δεν συνέχισε, όσες φορές και να το δοκίμασα. Έπειτα ο Internet Explorer μου παρουσίασε ένα πρόβλημα, όσες φορές τον άνοιξα την σελίδα που ψάχνει για να ανοίξει, πλέον βγάζει ένα παράθυρο για να την αποθηκεύσει στον σκληρό!!! Τι συμβαίνει;;; Προσπαθώ να βρώ το Νόρτον 2006 και ελπίζω να δουλέψει...
Hello moto....!

Φιλε μου θα σου προτεινα να βγαλεις το norton...Εχει κανταντισει απο τα πλεον χαλια antivirus , και σε αξιοπιστια , και εκτος απο αυτο σου βαρενει το pc....
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν υπάρχει καθόλου το Νόρτον εγκατεστημένο, όποτε ανοίγω κάποιο πρόγραμμα του Office μου βγάζει τον windows installer και μου λέει οτι θα πρέπει να επισκευαστεί η εγκατάσταση του Νόρτον, ενώ το Norton το έχω απεγκαταστήσει. Ούτε στο Syster Restore μπαίνω μου βγάζει το παράθυρο όλο άσπρο, τα ίδια και σε Safe Mode και ο Explorer δεν ανοίγει τις σελίδες αλλά μου βγάζει μήνυμα αποθήκευσης. Το Outlook Express μου βγάζει σφάλμα οτι κάτι γίνεται με τους φακέλους των μηνυμάτων και οτι δεν υπάρχει επαρκής μνήμη. Όλα τα άλλα προγράμματα τρέχουν κανονικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν έχω διάθεση να κάνω format, γιατί πρέπει να μεταφέρω 60 GB πολύτιμα αρχεία σε άλλο σκληρό και μετά φτού και απο την αρχή. Η εγκατάσταση των XP έγινε τον Νοέμβριο του 2004 και έλεγα τι καλά τόσο καιρό ούτε ένα πρόβλημα και ξαφνικά χθές το βράδυ γαμ.... το σύμπαν, έλεος. Μπορεί και είναι και κάποιο spyware, η κάποιο worm που εκμεταλλεύτηκε το σύστημα αμέσως μετά την απεγκατάσταση του Νόρτον. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να το ξαναγράψω και δεν συνεχίζεται η εγκατάσταση του Νόρτον και με πετάει.
Hello moto....!

Μπορει να σου δειχνει οτι δεν ειναι εγκατεστημενο στα προγραμματα, αλλα πολλα αρχεια του δεν σβηνονται και παραμενουν στο σκληρο σου δισκο....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει το σβήσα τελείως, τόσο απο τον σκληρό, την registry αλλά και την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Δεν βγαίνει όταν κάνεις δεξί κλίκ σε κάποιο drive η επιλογή για scan with norton..... Εμένα με απασχολούν τα άλλα προβλήματα με τον Explorer, το Outlook και το System Restore. Που δεν ξέρω γιατί υφίστανται...
Hello moto....!

Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στην απεγκατάσταση. Αλλά δεν έψαχνες λίγο πριν την κάνεις; το να ανανεώσεις τον Νόρτωνα δεν είναι τίποτα. Με ένα μικρό "κολπάκι" τον κάνεις να λήγει το 3000 μχ

Κάνε unistal το Norton, διάβασε εδώ: Removing Norton AntiVirus 2003 or earlier by using the Rnav2003.exe removal utility when Add/Remove programs fails

Περιτό να σου πω να μην το ξαναβάλεις....

Να ποιό μήνυμα μου βγάζει όταν τρέχω τον explorer και πάω να ανοίξω μια σελίδα :

Την εικόνα του System Restore :

Hello moto....!