mplip Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 paidia mporoume na stiloume anonimo dema me kourier? κανονικά οχι. Πάντως κάτι παίζει γιατι ειχε στειλει ενας φιλος μου ανωνυμο δεματακι... Α ναι. θυμήθηκα νομίζω. Κρατάνε αυτοί τα στοιχεία σου , απλά δε τα γράφουν πάνω στο φάκελο και αμα λέει τους ζητήσει ο παραλήπτης τα στοιχεία του αποστολέα, τότε είναι υποχρεωμένοι να του τα δώσουνε... Ε βέβαια... Γιατί που ξέρουνε αυτοί αν δεν έχει μέσα κανα χέρι, κανα κομμένο αυτί μέσα σε χοντρό αλάτι ... :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 ki ego exo thn idia entuposh !! dn nomizo oti tha vreis kai pio oikonomiko apo ta elta !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 paidia mporoume na stiloume anonimo dema me kourier? δωσε φανταστικα στοιχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Και κατι αλλο,θα παω στο ταχυδρομειο το πραγμα που θελω να το συσκευασουν η το βαζω εγω οπου θελω? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Το θέμα του aggelopas με τίτλο "Αποστολη δεματος.Κατι αλλο απο ελτα?" ενώθηκε με το ήδη υπάρχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Καμια απαντηση στη νεα ερωτηση μου? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μου έχει έρθει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ. Στα χαρακτηριστικά γράφει ΣΑΚΟΣ και ΟΓΚΩΔΕΣ. Έχω πληρώσει με κάρτα πριν έρθει από κατάστημα εξωτερικού και έγραφε ότι έχει και δωρεάν μεταφορικά οπότε δεν πλήρωσα κάτι γι αυτά.. Υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν τίποτα τώρα στο ταχυδρομείο όταν πάνω να παραλάβω; Επίσης γίνεται να παραλάβει κάποιος άλλος αντί για μένα με την ταυτότητά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μου έχει έρθει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ. Στα χαρακτηριστικά γράφει ΣΑΚΟΣ και ΟΓΚΩΔΕΣ. Έχω πληρώσει με κάρτα πριν έρθει από κατάστημα εξωτερικού και έγραφε ότι έχει και δωρεάν μεταφορικά οπότε δεν πλήρωσα κάτι γι αυτά.. Υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν τίποτα τώρα στο ταχυδρομείο όταν πάνω να παραλάβω; Επίσης γίνεται να παραλάβει κάποιος άλλος αντί για μένα με την ταυτότητά μου; Εαν το ειδοποιητήριο δεν αναφέρει κάτι για αντικαταβολή ή για κόστος τελωνείου, όχι δε θα πληρώσεις κάτι. Ναι γίνεται να παραλάβει άλλος. Υπέγραψε πρώτα το ειδοποιητήριο στο κατάλληλο πεδίο, και δώσε το μαζί με την ταυτότητα σου σε αυτόν που θα το παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts