Jump to content

Έχεις σκάφος; Ποιο; (Συζήτηση για σκάφη αναψυχής)

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι παρε εσυ ενα φουσκωτο και βγες με 6 μποφωρ εξω να σε δω αν θα σου αρεσει μετα :p :p

Χμ...τι εννοείς;! Δεν πιστεύω να εννοείς πως τα φουσκωτά στο θέμα μποφόρ είναι χειρότερα από τα αντίστοιχα σκάφη;! Ελπίζω πως όχι! Μιλάω για φουσκωτό και σκάφος ιδίου μήκους πάντα...

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Χμ...τι εννοείς;! Δεν πιστεύω να εννοείς πως τα φουσκωτά στο θέμα μποφόρ είναι χειρότερα από τα αντίστοιχα σκάφη;! Ελπίζω πως όχι! Μιλάω για φουσκωτό και σκάφος ιδίου μήκους πάντα...

εχω την τυχη (η ατυχια ομως το βλεπει κανεις) :happy: εχουμε 3 scarab τα οποια δεν νιωθουν μια, 3 baraccuda, και περιπου 100 φουσκωτα 5,5 και 5 μετρων σου λεω πως τα scarab οταν αναπηδανε στα κυματα νομιζεις οτι θα σπασουν διοτι ακους τον πολυεστερα απο κατω να τριζει και λες ωχ παει θεε μου σωσε με ενω στην πραγματικοτητα ζουν για αυτες τις καταστασεις ενω μερικα φουσκωτα ειναι παναγια μου ειδικα οταν εχουν 6 μαντραχαλους με εξοπλισμο επανω εχει τυχει να αναπηδησουμε σε κυμα και να κατσει κατω με αποτελεσμα να μας χτυπησει το επομενο και μισος τονος νερο να εχει μπει μεσα και να μας εχει κανει %#^^#$# :p

tora prospatho na piso ton papou mou na paroumai ena katamaran pou ida afto to kataskane epidi eixai mesa narkotika kai opla kai to poulaei to kratos 46xiliades euro konta eimai ala theli ligo parakali akoma

αν ειναι με τα εχτρα το θελω:P

k γενικοτερα ινφος αν δεν το παρεις...αν κ τα καταμαραν απ οσω ξερω φερνουν τουμπα ευκολα αν το παρακανεις...

αν ειναι με τα εχτρα το θελω:P

k γενικοτερα ινφος αν δεν το παρεις...αν κ τα καταμαραν απ οσω ξερω φερνουν τουμπα ευκολα αν το παρακανεις...

το οτι μερικα καταμαραν σε λαδι θαλασσα και με τα οσα μπορουν σε μια στροφη να πιασουν 10g (οχι τα καταμαραν αλλα ο αυχενας σου ) σου λεει κατι?...:p :p :p :p :p :p :p

• 1 month later...
Έλα μου ντε! Φαντάζομαι πως αν πας σε καμιά μαρίνα (πχ Άλιμος) όσοι είναι εκεί θα έχουν τρέιλερ...ίσως άμα βάλεις καμιά αγγελία εκεί...αλλά μπορείς να πας να ρωτήσεις και σε καταστήματα που πουλάνε σκάφη/φουσκωτά...αυτοί θα ξέρουν. Και η τελευταία λύση είναι να βάλεις μια αγγελία στην εφημερίδα (συζητήσιμη, χαμηλή τιμή : για να τσιμπήσουν πιο γρήγορα αφού βιάζεσαι)
"In the morning u know u won't remember a thing.."

• 2 weeks later...
katarxas na ksekiniso legontas kalo kalokairi.thelo apo sas na mou peite ti gnomi sas gia ena barkaki 4,50 metron 250 kilon an tha tou teriaze mia tetraxroni 25ara i mia 30 dixroni 3kilindri (tis yamaha kai i 2).kai an tha kaiei arketa parapano i 2xroni apo tin 4axroni.

katarxas na ksekiniso legontas kalo kalokairi.thelo apo sas na mou peite ti gnomi sas gia ena barkaki 4,50 metron 250 kilon an tha tou teriaze mia tetraxroni 25ara i mia 30 dixroni 3kilindri (tis yamaha kai i 2).kai an tha kaiei arketa parapano i 2xroni apo tin 4axroni.

Καλημερα.καλυτερα να ριξεις μια :worry: εδω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...

Ωραιο θεμα καλα που εψαξα και το βρηκα και απο τις αγαπημενες μου συζητησεις μετα τα αθλητικα!!!!!! Δεν βλεπω ομως κινηση να εχει...παντως στην δικη μου οικογενεια απο το 2000 υπαρχει ενα 5μετρο φουσκωτο, το Mostro offshore 501 με 90hp μηχανη!!!!! Βεβαια απο το 1988 που γεννηθηκα εχω περασει κατα καιρους και σε μερικα αλλα...οπως να Bombard, ενα Commonaytica, ενα Ostria 4,20μ και το σημερινο Mostro.

Εμπειριες απο τα ταξιδια σε αυτα τα 17(απο ενος χρονου μεσα) χρονια που μπαινω μεσα σε φουσκωτα πολλες και καλες ... Για να αρχισουμε να λεμε για ταξιδακια μικρα ή μεγαλα που εχουμε κανει με βαρκες...Πολυ θα μου αρεσε σαν ιδεα!!:) :)

Υ.Γ. Το "Τερας"(Mostro στα ιταλικα σημαινει τερας) κουκουλωθηκε καλα για τον χειμωνα να ξεκουραστει και περιμενει το επομενο καλοκαιρι οπου θα ξαναρχισει να μας ταξιδευει!!!!!:) :happy:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτο ειναι και το Mostro για το οποιο εγραψα χτες....

http://img90.imageshack.us/img90/889/8188sk8.jpg

Υ.Γ. Η φωτο δεν ειναι και τοσο καλη αλλα...ελπιζω πως κατι φαινεται!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 1 year later...

πoιο θεωρειτε καλο σιτε ή περιοδικο για αγορες-πωλησεις σκαφων στην ελλαδα?

αν παρεις ενα σκαφος απο το εξωτερικο μεταχειρισμενο με ξενη σημαια δηλ. θα πρεπει να την γυρισεις σε ελληνικη?

ψαχνω για ενα 6-8μ καμπινατο 25χιλ.

μου παν οτι υπαρχουν κ καινουργια με 35χιλ π.χ. chaparral