fonzi Δημοσιεύτηκε March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2006 Εχω από ψηφιοποίηση μέσω winfast pvr2000 αρχεία mpg ποιότητας dvd. Περίπου 20 αρχεία με μέγεθος απο 2 έως 4,5 γιγα. Συσκευή εγγραφής NEC 3520 και δισκάκια single αλλά και double layer dvd+r διαθέσιμα. Θέλω να κάψω τις ταινιούλες μου σε dvd με ίσως ελάχιστη επεξεργασία και να παίζουν σε οικιακό dvd player. Λογισμικό που λέω να χρησιμοποιήσω Nero Vision Express. Για να μην χαλάω τσάμπα τα διασκάκια θα ήθελα να ρωτήσω: Γίνεται να κάψω double layer dvd+r γράφοντας 8,5 γιγα και μετά να παίζει κανονικά σε οικιακό dvd player ή βλακεία λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Εχω από ψηφιοποίηση μέσω winfast pvr2000 αρχεία mpg ποιότητας dvd. Περίπου 20 αρχεία με μέγεθος απο 2 έως 4,5 γιγα. Συσκευή εγγραφής NEC 3520 και δισκάκια single αλλά και double layer dvd+r διαθέσιμα. Θέλω να κάψω τις ταινιούλες μου σε dvd με ίσως ελάχιστη επεξεργασία και να παίζουν σε οικιακό dvd player. Λογισμικό που λέω να χρησιμοποιήσω Nero Vision Express. Για να μην χαλάω τσάμπα τα διασκάκια θα ήθελα να ρωτήσω: Γίνεται να κάψω double layer dvd+r γράφοντας 8,5 γιγα και μετά να παίζει κανονικά σε οικιακό dvd player ή βλακεία λέω; Γίνεται:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Εχω από ψηφιοποίηση μέσω winfast pvr2000 αρχεία mpg ποιότητας dvd. Περίπου 20 αρχεία με μέγεθος απο 2 έως 4,5 γιγα. Συσκευή εγγραφής NEC 3520 και δισκάκια single αλλά και double layer dvd+r διαθέσιμα. Θέλω να κάψω τις ταινιούλες μου σε dvd με ίσως ελάχιστη επεξεργασία και να παίζουν σε οικιακό dvd player. Λογισμικό που λέω να χρησιμοποιήσω Nero Vision Express. Για να μην χαλάω τσάμπα τα διασκάκια θα ήθελα να ρωτήσω: Γίνεται να κάψω double layer dvd+r γράφοντας 8,5 γιγα και μετά να παίζει κανονικά σε οικιακό dvd player ή βλακεία λέω; Γίνεται:( Καλησπέρα... Αν κάνετε μια αναζήτηση ίσως βρείτε κάτι λυθεί το προβλημά σας...;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=690039#post690039 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Συγκεκριμένα για τα double layer που είναι ακριβά για να τα χαλάω με δοκιμές ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Αν είναι mpeg2 τα αρχεία που έχεις θα χρειαστεί ελάχιστη δουλειά. Με ένα πρόγραμμα dvd authoring (DVDLab pro ας πούμε) μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Δεν χρειάζεται να τα γράφεις σε dvd για να δεις το αποτέλεσμα. Τα περισσότερα προγράμματα του είδους είτε αποθηκεύουν ένα image του τελικού dvd στον δίσκο, είτε την δομή του (αρχεία vob κλπ). Και στις δύο περιπτώσεις μπορείς να δεις αυτό που έφτιαξες με το PowerDVD ας πούμε (στην πρώτη απλά θα πρέπει να κάνεις mount το image (π.χ. με το nero image drive). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Δοκίμασα το TMPEGEnc DVD Author. ΟΚ όσον αφορά double layer. Αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να συμπιέζει τις ταινίες τόσο ώστε να καταλάβουν τον απαιτούμενο χώρο. Eπίσης το dvd που φτιάχνει ξεκινάει αμέσως (δεν σταματάει στο κύριο μενού). Προφανώς μου διαφεύγει κάποια επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts