Dem Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Έχω ακούσει πως υπάρχουν και μαρκαδόροι για να κάνεις μόνος σου χένα....Αληθεύει? :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Παιδια ειτε κανεις κανονικο η μη κανετε καθολου. Τσαμπα λεφτα δινεται για χενα tattoo. :p Οσο αφορα πολλους που εχουν γραψει για τα ατομα που εχουν piercings και tattoos υποτιμιτικα ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους. Ναι αλλά είναι και δικαίωμα κάποιου να κάνει χένα άμα δε θέλει κανονικό tatoo....Και τα χένα είναι σίγουρα καλύτερα από τα αυτοκόλλητα.... :p Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ναι αλλά είναι και δικαίωμα κάποιου να κάνει χένα άμα δε θέλει κανονικό tatoo....Και τα χένα είναι σίγουρα καλύτερα από τα αυτοκόλλητα.... :p :whistle: :tease: :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ναι αλλά είναι και δικαίωμα κάποιου να κάνει χένα άμα δε θέλει κανονικό tatoo....Και τα χένα είναι σίγουρα καλύτερα από τα αυτοκόλλητα.... :p Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα, λεω εγω, μηπως εισαι λιγουλακι μικρουλα :baby: εστω και για χενα??? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα, λεω εγω, μηπως εισαι λιγουλακι μικρουλα :baby: εστω και για χενα??? :D Δε νομίζω να λέω σε κανένα από τα παραπάνω μηνύματα πως θέλω να κάνω χένα..... :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 παρεπιμπτοντως οσοι εχετε καποια αλλεργια να προσεξετε με τη χεννα! (καναμε περισι το καλοκαιρι και το δικο μου κοκκινησε και με πεθανε στη φαγουρα... ειδαμε και παθαμε να το βγαλουμε!) http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 ασε ενας φιλος μου που εκανε,ηθελε να το βγαλει τελικα και βαζαμε υνοπνευμα ασετον οτιδηποτε και κοκκινησε,τον ετσουζε και πονουσε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Νομίζω πως το henna είναι καλή δοκιμή για κάποιον που θέλει να κάνει κανονικό,να δει πως το βλέπει/νιώθει πάνω του. Εγώ π.χ. που έκανα σε εμφανές σημείο,έμαθα πως δε θα κάνω ποτέ μόνιμο γιατί θα βαρεθώ να το βλέπω ! Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 ναι οντως,ειναι πολυ καλη δοκιμη...αλλα και για να κανεις την πλακα σου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Wirelessly posted (Nokia6260/2.0 (3.0448.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Νομίζω πως το henna είναι καλή δοκιμή για κάποιον που θέλει να κάνει κανονικό,να δει πως το βλέπει/νιώθει πάνω του. Εγώ π.χ. που έκανα σε εμφανές σημείο,έμαθα πως δε θα κάνω ποτέ μόνιμο γιατί θα βαρεθώ να το βλέπω ! ΀ο ΟΞ·ΞΌΞ±Ξ½ΟΞΉΞΊΟ Ξ΅Ξ―Ξ½Ξ±ΞΉ Ξ½Ξ± ΞΎΞΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ³ΞΉΞ±ΟΞ― κάνοΟΞΌΞ΅ ΟΞΏ tattoo or the piercing. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Παιδια...εχω ακουσει οτι υπαρχουν και ημιμονιμα tatoo (κρατανε 2-3 χρονια),αληθευει??? DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 gia 2-3 xronia de ksero...den exo akousei kati tetoio...gia 6 mhnes nai pantos sth xalkidikh opou para8eriza,htan enas typos-kinezos nomizo- pou ekane tatoo hena diarkeias 20 hmeron me 7e. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Χμ...απατη θα ελεγα. Γιατι, χρησιμοποιει κανονικη βελονα, απλως την εισχωρει στα πρωτα στρωματα της επιδερμιδας, με αποτελεσμα αυτο να φυγει μετα απο 2-3 χρονια. Το θεμα ειναι, οτι το μελανι ποτε εισχωρει πιο πανω, ποτε πιο κατω, και αυτο εχει ως αποτελεσματα το μελανι που εχει εισχωρησει βαθεια, να μη φυγει ποτε. Γνωριζω ατομο που εκανε ημιμονιμο τατουαζ, και παρολο που τωρα εχουν περασει 4 χρονια, εξακολουθει να παραμενει στον αστραγαλο της. Εχει ξεθωριασει αισθητα, οποτε ειτε χρειαζεται κανονικο τατουαζ απο πανω, το ιδιο, η κατι αλλο για να το καλυψει. Με δυο λογια, δε το συνιστω! http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ρώτησα τη κοπέλα που μου έκανε τρύπα στη μύτη (έχει tatoo studio) για το ημιμόνιμο και μου είπε ότι δεν φεύγει ποτέ απλά ξεθωριάζει και μένει μία μουτζούρα στο δέρμα. Ήθελα να κάνω και γώ αλλά άρχισα να το σκέφτομαι πάλι Κάτι άλλο, έκανα τρύπα στη μύτη και άφησα το σκουλαρίκι - γκουμούτσα για 1 βδομάδα, τώρα έχουν περάσει 3 βδομάδες από τότε που την έκανα και το Σάββατο μου έφυγε το σκουλαρίκι στον ύπνο μου, ψιλοέκγεισε και άρχισε να τρέχει πύον πάλι. Τι να κάνω??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Να βαλεις ενα σκουλαρικι; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 παιδιά επειδή λέω να κάνω φέτος piercing στο φρύδι η δεξιά-αριστερά κάτω από το χείλη είπα να ασχοληθώ λίγο για να ξέρω..1on πως μπορώ να ξέρω αν κάνοντας piercing στο φρύδι θα έχω αργότερα βλεφαρόπτωση η οποιαδήποτε άλλη μεταβολή ?και κάνοντας piercing κάτω από τα χείλη η τρυπα φεύγει γρήγορα η αργά (ποσο?) υπάρχει περίπτωση να εμφανίσω κάποια ασθένεια...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Παιδια...εχω ακουσει οτι υπαρχουν και ημιμονιμα tatoo (κρατανε 2-3 χρονια),αληθευει??? οχι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.."ραδιο αρβυλα" εχεις ακουσει!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Να βαλεις ενα σκουλαρικι; Το σκουλαρίκι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το έβαλα αμέσως όταν το κατάλαβα αλλά εξακολουθεί να τρέχει, αν και σήμερα είναι καλύτερα http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 οχι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.."ραδιο αρβυλα" εχεις ακουσει!! Δεν είναι "ράδιο αρβύλα" υπάρχουν ημιμόνιμα tatoos και τα κάνουν και στο δρόμο (είναι επικίνδυνο) αλλά και στα περισσότερα studios, αν όχι σε όλα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Το σκουλαρίκι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το έβαλα αμέσως όταν το κατάλαβα αλλά εξακολουθεί να τρέχει, αν και σήμερα είναι καλύτερα Θα σου προτεινα αφου εχει περασει οπως λες αρκετος καιρος, να αλλαξεις το αρχικο φαρμακευτικο σκουλαρικι με ενα πιο μικρο. Ασημενιο ή και απο τιτανιο (κυκλοφορουν σε μαγαζια που κανουν piercing). Ετσι η τρυπα θα σου ¨στρωσει¨ τελειως.Το οτι ¨τρεχει¨ δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο. Αν το καθαριζεις και το προσεχεις δεν εχεις προβλημα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Θα σου προτεινα αφου εχει περασει οπως λες αρκετος καιρος, να αλλαξεις το αρχικο φαρμακευτικο σκουλαρικι με ενα πιο μικρο. Ασημενιο ή και απο τιτανιο (κυκλοφορουν σε μαγαζια που κανουν piercing). Ετσι η τρυπα θα σου ¨στρωσει¨ τελειως.Το οτι ¨τρεχει¨ δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο. Αν το καθαριζεις και το προσεχεις δεν εχεις προβλημα. έχω αλλάξει σκουλαρίκι,υπάρχουν μικρά από τιτάνιο??? Το καθαρίζω και του βάζω μπεταντιν και αλατόνερο μπας και έρθει στα ίσια του http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 έχω αλλάξει σκουλαρίκι,υπάρχουν μικρά από τιτάνιο??? Το καθαρίζω και του βάζω μπεταντιν και αλατόνερο μπας και έρθει στα ίσια του Επισης καλο θα ηταν να παρεις ενα σαπουνι (σε υγρη μορφη) το ANTIBACTER που το βρισκεις στα φαρμακεια. Κανει πολυ καλη δουλεια θα με θυμηθεις!!! Μικρα σκουλαρικια απο τιτανιο υπαρχουν (λιγο πιο ακριβα βεβαια αλλα δεν ειναι τιποτα) και ειναι συνηθως λυγισμενα. Σαν και αυτα που λεγαμε παλιοτερα... EDIT : παντως καλο θα ηταν αμα παρεις ενα τετοιο σκουλαρικι να το βαλεις πιο μετα που θα εχει στρωσει τελειως η τρυπα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Επισης καλο θα ηταν να παρεις ενα σαπουνι (σε υγρη μορφη) το ANTIBACTER που το βρισκεις στα φαρμακεια. Κανει πολυ καλη δουλεια θα με θυμηθεις!!! Μικρα σκουλαρικια απο τιτανιο υπαρχουν (λιγο πιο ακριβα βεβαια αλλα δεν ειναι τιποτα) και ειναι συνηθως λυγισμενα. Σαν και αυτα που λεγαμε παλιοτερα... EDIT : παντως καλο θα ηταν αμα παρεις ενα τετοιο σκουλαρικι να το βαλεις πιο μετα που θα εχει στρωσει τελειως η τρυπα. Το σαπουνάκι είναι για μολύνσεις? Που μπορώ να βρω σκουλαρίκια από τιτάνιο? Κέντρο, Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη και γύρω. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ναι ειναι αντιβακτηριδιακο. Σοβαρα να πας να το δοκιμασεις (εχεις γυρω στο 1,50 ευρω) Αν το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση πολυ δυσκολα να σου κανει μολυνση!! (στο λεω απο προσωπικη εμπειρια... :)) Τωρα για τα σκουλαρικια ξερω καποια μαγαζακια αλλα τωρα δεν εχω τις διευθυνσεις τους. Μολις ειμαι σπιτι θα το τσεκαρω και θα σου πω. Γενικοτερα παντως τα περισσοτερα μαγαζια με tattoo + piercing και τα σχετικα εχουν τετοια σκουλαρικια. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 εμενα θα μου απαντήσει κάποιος στην απορία μου ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts