Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (11 Ιούλ. 2004 , 15:45)

exw 2 trupes sto frudi k den exei pesei kamia..to polu polu na sou thn peta3ei o organismos sou.oute ponesa,ennoeitai! to mono meros pou exei epikinduna nevra einai anamesa sta frudia,panw apo thn muth.ekei einai arketa epikinduno.so,den uparxei kanena provlhma gia to frudi.exw k sto katw xeilos k den ponaei katholou oute ekei k den paizei kanenas kindunos. mhn anhsuxeis...an to varetheis k thes na to bgaleis kanto kalutera oso tha einai freskia h trupa giati meta de tha kleisei eukola..tha kleisei alla tha meinei shmadaki pou omws meta apo kairo tha fugei,omws eisai agori opote tha exeis k pio pukno frudi k de tha fainetai to shmadaki! :D :lol:

Τελικα πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν πονεσα!!! Μου εδωσαν μια αλοφη μια ωρα πριν και το μονο που ενιωσα ηταν ενα τσιμπιματακι!!!! Φοβαμαι ομως οτι ο οργανισμος μου εχει αρχισει να την πεταει εξω γιατι το σκουλαρικι ολο και βγαινει προς τα εξω (αν και το εχω κανει εδω και 2 μήνες).

Δεν εχω ιδέα πως βγαινει.Θελω να το βγαζω για το σχολειο και να το φοράω μετα.Δεν ξερω αν γίνεται.

Πάντως δεν το κανα ουτε για μαγκια αλλα ουτε για να τσαλακωσω την εικόνα μου. Το κανω για μενα.Ισως για να μπω στο ματι μερικων στενομυαλων που κρινουν τον οποιδηποτε απο την εξωτερικη του εμφανιση. Να νιωθω λιγο διαφορετικος, εξω απο τα συνιθισμενα...

http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ημιμόνιμο γίνεται με την ίδια διαδικασία με το μόνιμο, αλλά με διαφορετική μπογιά; Details Please :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• 2 months later...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (11 Ιούλ. 2004 , 15:45)

exw 2 trupes sto frudi k den exei pesei kamia..to polu polu na sou thn peta3ei o organismos sou.oute ponesa,ennoeitai! to mono meros pou exei epikinduna nevra einai anamesa sta frudia,panw apo thn muth.ekei einai arketa epikinduno.so,den uparxei kanena provlhma gia to frudi.exw k sto katw xeilos k den ponaei katholou oute ekei k den paizei kanenas kindunos. mhn anhsuxeis...an to varetheis k thes na to bgaleis kanto kalutera oso tha einai freskia h trupa giati meta de tha kleisei eukola..tha kleisei alla tha meinei shmadaki pou omws meta apo kairo tha fugei,omws eisai agori opote tha exeis k pio pukno frudi k de tha fainetai to shmadaki!

kanena neyro de xarakthrizete ligotero h perissotero epikinduno apo kapoio allo..olo mas to soma exei neyra ta opoia einai ekei gia kapoia leitourgia..to neyro pou yparxei sth perioxh ton frydion einai ena...opote an to "piaseis" anamesa h sthn arxh h sth mesh tou frydiou einai to idio..

nervus supraorbitalis legete, kai anamesa sta frufia uparxei kai to n.supratrochlearis..

sto kato xeilos yparxoun epishs neyra:nn.labiales inferior(gia to kato xeilos)

fysika de sas leo tora"mh kanete piercing einai epikinduno"apla kante to se kapion pou kserei!!!pote de kanoume piercinh monoi mas h se filous h se asxetous!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panos23 ( 2 Οκτ. 2004 , 23:10)

re paidia kserete kana magazi pou na kanei xena tattoo?thelo na xtipiso ena diarkeias enos etous.

xena tatto den ginete na krathsei panw apo mhna(me tis kales σκονες).k duskola 8a breis na kaneis kapou ektos apo planwdious se monasthraki k paralies.

αν ξερει κανεις που πουλανε χενα σκονη+συνεργα στην αθηνα ας γραψει.μονο μεσω ινετ εχω βρει.

αυτο το ημιμονιμο εχω την εντυπωση οτι γινεται σαν το κανονικο τατοο αλλα πιανει μονο επιφανεια δερματος..κ παλι δεν ξερω που μπορεις να το βρεις.

παντως για κοπελα σκουλαρικι στο κατω χειλος δεν λεει..στην γλωσσα η τρυπα κλεινει?

παντως τρυπα στο πανω μερος του αυτιου ποναει τουλ.1 μηνα .μετα απο 6 μηνες δεν καταλαβαινεις τιποτα.

• 5 months later...

ανοίγω ένα νέο topic με θέμα συζήτησης : tattoo. σας αρέσουν,έχετε,θέλετε να κάνετε,σχέδια, εντυπώσεις, αντιμετώπιση και γενικά οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

κάνω την αρχή εγώ λέγοντας οτι έχω χτυπήσει έναν χάρο στο δεξί μου χέρι και έναν μάγο στην πλάτη μου και σκέφτομαι να κάνω κι ένα στο πόδι

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα τατουαζ! Αλλα δε μ αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ κάποιοι που είναι γεμάτοι σε όλο τους το σώμα...φανταστείται τι τραβάνε για να τα κάνουν όλα αυτά :blink:

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα τατουαζ! Αλλα δε μ αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ κάποιοι που είναι γεμάτοι σε όλο τους το σώμα... φανταστείτε τι τραβάνε για να τα κάνουν όλα αυτά :blink:

Εμένα αυτός που μου χτύπησε το tattoo ήταν τίγκα στα tattoo...

Σε όλο του το πρόσωπο και σώμα και είχε και piercings :D

Μου αρέσουν πολύ τα tattoo. Έχω χτυπήσει ένα και κάποια στιγμή θα χτυπήσω και άλλο ένα. Το έχω από τον Νοέμβριο του '99 και τα χρώματα είναι ακόμα μια χαρά. :D Έχω χτυπήσει στην δεξιά πλάτη τον ήλιο των Astral Projection για όσους είναι γνώστες του συγκεκριμένου συγκροτήματος :) :cool:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Το χτύπησα στην Κύπρο όταν ήμουν φαντάρος. :rolleyes: :D :lol:

Άμα το βλέπανε θα έτρωγα 40 μέρες φυλάκα αλλά τότε απολυώμουν και δεν πρόλαβαν! :up: Το studio λεγόταν Paris και ήταν στη Λευκωσία στο εμπορικό κέντρο Γαλαξίας(χαιρετίσματα σε όλη τη Κύπρο παρεπιπτώντος!!).

και εγω ειμαι γνωστης και λατρης των tattoo,εγω παιδια εχω 4..δυο εχω στην πλατη μου και αλλα δυο εχω στα ποδια μου και συγκεκριμενα στο καλαμι.ολα ειναι ξωτικα.απο την εμπειρια μου σε αρκετα studio's που εχω παει ειναι μεγαλη και αποψη μου ειναι να εμπιστευεσαι γνωστα και με μεγαλη εμπειρια στο χωρο τους.

τα δικα μου tattoo τα εχω χτυπησει στο NICO Tattoo στην θεσσαλονικη και στον Jimmy's tattoo στην πλακα στο μοναστηρακι,τους θεωρω απ'τους καλυτερους και προπαντων το πρωτο απ'τα δυο studio,το οποιο εχει απ'τα περισσοτερα βραβεια σε festival tattoo..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ακούσει ότι ο Jimmy's είναι λιγάκι ακριβός. Δεν έχω δει πολλές δουλειές του αλλά κάνει καλή δουλειά.

RAVER simfwnw mazi sou..egw logo ilikias...skeftomoun na kanw to kalokairi ena xena..apo times paidia...??3erei kaneis??RAVER esena poso sou piran(poso megala itan,egxrwma??)??

παιδιά εγώ δεν έχω κάνει ακόμη tattoo...ήταν να κάνω πριν ένα μήνα στο NICO στη Θεσαλλονίκη.. αλλά τελικά έμεινα μόνο στο piercing... Αν δεν το κάνω το Πάσχα στην Αθήνα.. (πείτε κάποιο έμπιστο studio) θα το κάνω όποτε ξαναπάω Θεσ/νίκη στο NICO. Βασικά από σχέδιο έχω σκεφτεί κάποιο ιδεόγραμμα κινέζικο (μάλλον το ζώδιο μου) αλλά έχω πρόβλημα όσον αφορά στο μέρος που θα το κάνω.. Πολλοί μου λένε να το κάνω στο πίσω μέρος του σώματος μου ώστε να μην το βλέπω και το βαρεθώ.. Η αλήθεια όμως είναι ότι ούτε στην ωμοπλάτη μου αρέσει ούτε και στη μέση... Ετσι λέω να το κάνω χαμηλά στην κοιλιά...(ξέρετε....!) Εσείς τι λέτε...? Εσωτερικό αστράγαλου δεν λέει είναι πολύ κοινό, όπως και πλάτη,μέση,κτλ.. Αφήστε που εγώ θέλω να το κάνω για μένα.. όχι για να το βλέπουν οι άλλοι..

Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω τι παίζει... ως προς την περιποίηση που χρειάζεται μετά το "χτύπημα".. Μπορεί να παίξουν επιπλοκές..?? Κ αυτό που λέτε για τα χρώματα ότι ξεθωριάζουν τι είναι..? Πρώτη φορά το ακούω... Δλδ αν βάλεις χρώμα παίζει μετά από κάποια χρόνια να χρειάζεται να τα ξανα φτιάχνεις..??

Για δώστε πληροφορίες γιατί εγώ ψάχνομαι ... εδώ κ καιρό...

Α και έχετε καμιά σελίδα με σχέδια... αλλά όχι από ήδη χτυπημένα tattoo.. Αλλά προτάσεις για σχέδια.. (προτιμώ κάτι κινέζικο..)

Σορρυ που σας ζάλισα με τις απανωτές ερωτήσεις ... Ευχαριστώ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ανοίγω ένα νέο topic με θέμα συζήτησης : tattoo. σας αρέσουν,έχετε,θέλετε να κάνετε,σχέδια, εντυπώσεις, αντιμετώπιση και γενικά οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

κάνω την αρχή εγώ λέγοντας οτι έχω χτυπήσει έναν χάρο στο δεξί μου χέρι και έναν μάγο στην πλάτη μου και σκέφτομαι να κάνω κι ένα στο πόδι

Ενώθηκε το θέμα του braindead1303 με αυτό γιατί υπήρχε ήδη θέμα για τα tattoo. Κάντε χρήση της αναζήτησης plz...

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

εγώ αυτή την εβδομάδα πάω,μετά από πολύ ψάξιμο γιατί μου αρέσουν πολλά σχέδια κατέληξα σε ένα ξωτικό-νεραιδούλα που το σχεδίασα εγώ σε χρώματα μωβ-φούξια-μαύρο και θα το κάνω στην κοιλιά κάτω δεξιά και αστεράκια πίσω στη μέση χαμηλά.

για tattoo και piercings πηγαίντε εδώ:

http://www.bmezine.com/

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

ανεβάστε κανά σχέδιο που χτυπήσατε και προτείνετε σχέδια για πόδι(καλάμι-μικρό,μεγάλο,ότιναναι). το prive στη καισαριανή το ξέρει κανείς??έχετε ακούσει καλά λόγια??

εγώ αυτή την εβδομάδα πάω,μετά από πολύ ψάξιμο γιατί μου αρέσουν πολλά σχέδια κατέληξα σε ένα ξωτικό-νεραιδούλα που το σχεδίασα εγώ σε χρώματα μωβ-φούξια-μαύρο και θα το κάνω στην κοιλιά κάτω δεξιά και αστεράκια πίσω στη μέση χαμηλά.

για tattoo και piercings πηγαίντε εδώ:

http://www.bmezine.com/

Η κοπελα μου θελει να κανει ενα σαν αυτο που λες(ξωτικο-νεραιδα) και πραγματικα ειναι απο τα σχεδια ΤΑΤΟΟ που μου υπερ-σουπερ-αρεσουν σε μια κοπελα! :up:

Και γενικα η ολη ιδεα σου ακουγεται πολυ ομορφη!!! ;)

Η κοπελα μου θελει να κανει ενα σαν αυτο που λες(ξωτικο-νεραιδα) και πραγματικα ειναι απο τα σχεδια ΤΑΤΟΟ που μου υπερ-σουπερ-αρεσουν σε μια κοπελα! :up:

Και γενικα η ολη ιδεα σου ακουγεται πολυ ομορφη!!! ;)

thanx! :)

είμαι πορωμένη με αυτά,οπότε δε θα τα βαρεθώ ποτέ.

θα κάνω κι άλλο ένα σχέδιο που θέλει ακόμα πολύ σκέψη για το τι ακριβώς θα είναι,για τον μπαμπά μου που έχει φύγει.

@braindead: το site του prive είναι αυτό http://www.privetattoo.gr

εγώ έχω να σου προτείνω medusa,barcode,lizard..

σε άντρες μου αρέσουν τρομερά στις γάμπες,στο χέρι-μανίκι,στην κοιλιά χαμηλά και σε σημεία που δε φαίνονται.από σχέδια προτιμώ κάτι ιδιαίτερο,περίεργο και σε στυλ giger.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Εγω θελω απο μικρος να ανω ενα στο μπρατσο με την Ελληνικη σημεα. Δεν το κανω ομως ακομα επειδη ειμαι μικροσ κσι ποτε δεν ξερεις.Αλλα και απλι την πατριδα σου δεν την μετανιωνεις αρα ουτε και ενα τατουαζ που εχει την σημεα της. Τωρα για περιτερο τατου οταν γινω 20 και πανω βλεπουμε. δεν θελω να κανω καπιο τατουαζ μικρος και να το μετανιωσω

καταρχην κανενα τατουαζιδικο δεν θα σου κανει απο την στιγμη που εισαι ανηλικος.

κλεισε πρωτα τα 18 σκεψου το καλα να εισαι 100% σιγουρος πως σου αρεσει και το θες και μετα καντο.

καταρχην κανενα τατουαζιδικο δεν θα σου κανει απο την στιγμη που εισαι ανηλικος.

κλεισε πρωτα τα 18 σκεψου το καλα να εισαι 100% σιγουρος πως σου αρεσει και το θες και μετα καντο.

Θα μου κανουν καθος αμα ειναι να κανω κατααρχην θα παω με τον πατερα μου και καταδευτερον θα παω σε εναν φιλο του.

Τα 18 δεν νομιζω να ειναι η καταλιλυ ηλικια καθος εισαι πανω σε μια φαση περιεργη. απο τα 20 και μετα οπος προαναφερα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...