Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

απιστευτο! καθεται η Στεφανιδου και σχολιαζει με τους αλλους στην εκπομπη της για τα τατου και τα σκουλαρικια που εχει η κοπελα στο big mother!!

μεχρι και ο Μαρκελος ειπε "ειμαστε ενας μικρος και συντηριτικος λαος που λιγο κατι διαφορετικο να δουμε πεφτουμε να το φαμε.πρεπει να ανοιξουμε τους οριζοντες μας και να μαθουμε να δεχομαστε τους ανθρωπους γιατι δεν μπορει να ειναι ολοι ιδιοι!στην Αμερικη ολοι εχουν τατουαζ"

Γεια σου ρε Μαρκελε!!! Πεστα!!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια προβλημα.το ενα απο τα 2 σκουλαρικια που εχω στην μυτη εχω να το αλλαξω κατι μηνες και επειδη απο την εσωτερικη πλευρα εχει ενα μπιλακι δεν λεει να βγει με τιποτα.το τραβαω αλλα τρεχει αιμα ..καποια λυση? γιατι θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω το τροπο..

Guest valeria
ρε παιδια προβλημα.το ενα απο τα 2 σκουλαρικια που εχω στην μυτη εχω να το αλλαξω κατι μηνες και επειδη απο την εσωτερικη πλευρα εχει ενα μπιλακι δεν λεει να βγει με τιποτα.το τραβαω αλλα τρεχει αιμα ..καποια λυση? γιατι θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω το τροπο..
Ωχ ωχ ωχ :cry: Τι μου θύμισες τώρα...Εγώ οπλίστηκα με δύναμη και το τράβηξα,αλλά πόνεσα αρκετά γιατί τράβαγα με πολύ δύναμη και πάλι δεν έβγαινε.Δοκίμασε να το μουλιάσεις από μέσα όσο μπορείς με νερό.Μετά από αυτό περιττό να σου πω ότι δεν ξαναέβαλα γιατί φοβήθηκα.Δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή κοπέλα μου :( Προσπάθησα τότε να το κόψω από έξω και να το τραβήξω από μέσα αλλά εξείχε ίσα ίσα η άκρη και δεν μπορούσα να το κόψω.Αν εσένα είναι πιο μεγάλο δοκίμασε το. :)

Edit:Mην πανικοβληθείς αν η τρύπα αφού καταφέρεις να το βγάλεις σου φανεί τεράστια.Εγώ είχα πανικοβληθεί κι έλεγα πως έγινε έτσι η μύτη μου γιατί από το πολύ ζόρισμα η τρύπα μεγάλωσε αρκετά :O Θα θρέψει όμως και θα κλείσει λίγο λίγο.

εχω αλλαξει πολλες φορες σκουλαρικια.απλα το συγκεκριμενο ειχε ενα διαμαντακι πανω αλλα εφυγε γι αυτο θελω να το αλλαξω.το θεμα ειναι οτι αφησα καιρο και η τρυπα πηρε το μεγεθος της μπαρας που ειναι πιο στενη απο το μπιλακι.το μπιλακι μιλαμε δεν περναει με τιποτα! το τραβηξα με αρκετη δυναμη.ενταξει χεζομαι να το τραβηξω πιο δυνατα.

το προβλημα ειναι οτι και να το κοψω με ψαλιδι και το βγαλω μετα θελω να βαλω ενα αλλο που εχει παλι μπιλακι.πως θα το περασω..?

λετε αν παραγγειλω απο δω https://www.bodyjewelleryshop.com/ να χω προβλημα στην καρτα?

εχω αλλαξει πολλες φορες σκουλαρικια.απλα το συγκεκριμενο ειχε ενα διαμαντακι πανω αλλα εφυγε γι αυτο θελω να το αλλαξω.το θεμα ειναι οτι αφησα καιρο και η τρυπα πηρε το μεγεθος της μπαρας που ειναι πιο στενη απο το μπιλακι.το μπιλακι μιλαμε δεν περναει με τιποτα! το τραβηξα με αρκετη δυναμη.ενταξει χεζομαι να το τραβηξω πιο δυνατα.

Εχω μια φίλη, που γενικότερα επειδή πονάει όταν τ' αλλάζει, παίρνει απο το φαρμακείο κάτι (ξυλοκαίνη ίσως?), που ανισθητοποιεί για λίγο το δέρμα, και έτσι μπορεί και βγάζει το σκουλαρίκι.

Για κάνε μια βόλτα και ρώτα τον φαρμακοποιό τι σε συμβουλεύει? ;)

το προβλημα ειναι οτι και να το κοψω με ψαλιδι και το βγαλω μετα θελω να βαλω ενα αλλο που εχει παλι μπιλακι.πως θα το περασω..?

λετε αν παραγγειλω απο δω https://www.bodyjewelleryshop.com/ να χω προβλημα στην καρτα?

Βαλε ενα φιλο η μια φιλη να στο βγαλει. Το πιο απλο ;)

Κοιτα και τα Wild Cat Silber Schmuck για body jewellery

και να φανταστεις εχουμε φαρμακειο garfield αλλα δεν το σκεφτηκα καν! τελικα το εκοψα με ψαλιδι το εξωτερικο μπιλακι και εβαλα το καινουριο! αλλα εχω δει κατι ωραια στο νετ που πιανουν ωραια απο μεσα και το βασικοτερο ειναι ολο το ιδιο παχος η μπαρα χωρις μπιλακια και αηδιες! ετσι θα μπορω να το βγαζω και να το βαζω οποτε θελω!

θα τα παραγγειλω και ο θεος βοηθος με την καρτα!

παιδια θελω να βαλω σκουλαρικι στο φρυδι,αλλα ειμαι κατω των 18.γινετε?χωρις τον γονεα εννοειτε?

k εγώ θέλω,μου είπαν ότι θα μου πάει πολύ εκεί..είμαι ανάμεσα σε:φρύδι και κάτω από τα χείλη..το πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερε και η ironmaiden..αχ δεν ξέρω τι να κάνω..πιστεύω πως από τι μια με τρυπα στο χείλη μπορεί να μολυνθώ αλλα στο φρύδι μπορεί να έχω βλεφαρόπτωση..τι να κάνω?

και να φανταστεις εχουμε φαρμακειο garfield αλλα δεν το σκεφτηκα καν! τελικα το εκοψα με ψαλιδι το εξωτερικο μπιλακι και εβαλα το καινουριο! αλλα εχω δει κατι ωραια στο νετ που πιανουν ωραια απο μεσα και το βασικοτερο ειναι ολο το ιδιο παχος η μπαρα χωρις μπιλακια και αηδιες! ετσι θα μπορω να το βγαζω και να το βαζω οποτε θελω!

θα τα παραγγειλω και ο θεος βοηθος με την καρτα!

Ε, τέτοια να βάζεις απο δω και πέρα, να μην έχεις πρόβλημα.

kostakiss ρισκάρεις μια μόλυνση ή μια βλεφαρόπτωση (ακόμη χειρότερα)? Μόλυνση όμως γιατί να γίνει αν ακολουθείς τους κανόνες υγιεινής?

παιδια θελω να βαλω σκουλαρικι στο φρυδι,αλλα ειμαι κατω των 18.γινετε?χωρις τον γονεα εννοειτε?

σε οσα εχω παει εγω δεν αφηνουν κατω απο 18.εκτος αν πας με καποιον γονεα λογικα η κηδεμονα..

σιγουρα ομως θα υπαρχουν και καποια που κανουν στην ηλικια σου.

ψαξτο λιγακι

Guest valeria
χωρις τον γονεα εννοειτε?
Eγώ στέκομαι εδώ.Θες να πας χωρίς γονέα να κάνεις τρύπα στο φρύδι γιατί προφανώς δεν θέλεις να το δουν οι δικοί σου.Έχεις σκεφτεί όμως μετέπειτα πώς θα τους το κρύψεις εφ'όσον πρόκειται για τόσο εμφανές σημείο;Αν κάνεις στο αυτί αφήνεις το μαλλί κάτω και δεν φαίνεται,αν κάνεις στον αφαλό δεν βάζεις μπλούζες κοντές και ok,αλλά στο φρύδι πώς θα την κρύψεις;Θα πρέπει λογικά να κόψεις καμιά φράντζα που να το καλύπτει (εκτός κι αν έχεις ήδη) αλλιώς δύσκολο να μην τη δουν. :rolleyes:

Ε, τέτοια να βάζεις απο δω και πέρα, να μην έχεις πρόβλημα.

kostakiss ρισκάρεις μια μόλυνση ή μια βλεφαρόπτωση (ακόμη χειρότερα)? Μόλυνση όμως γιατί να γίνει αν ακολουθείς τους κανόνες υγιεινής?

a ok τότε..για την βλεφαρόπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι?(για να την αποφύγω?) :confused:

a ok τότε..για την βλεφαρόπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι?(για να την αποφύγω?) :confused:

Μπορείς. Να μη βάλεις σκουλαρίκι στο φρύδι.

Η καλύτερη πρόληψη. ;)

Μπορείς. Να μη βάλεις σκουλαρίκι στο φρύδι.

Η καλύτερη πρόληψη. ;)

Σωστός :)

Σκουλαρίκι στο φρύδι sux(προωπικά πάντα)

• 2 weeks later...

και γιατι εισαι κατα ορε δεν μας ειπες!

τι σε χαλαει να δεις μια κοπελα μ' ενα τατουαζακι η ενα σκουλαρικακι η εναν αντρα ετσι? εγω το θεωρω πολυ ομορφο προσωπικα..

Πόσο κοστίζει ένα μικρό τατου σ' ενα πολύ καλό μαγαζί (η αναμονή δεν μας πειράζει) και με χρώματα πολύ καλά επισης?

Εξαρταται το ποσο μικρο το θες, το σημειο που θα το κανεις, τη λεπτομερεια που θα εχει, τα χρωματα, κτλ. Απο €140 αν δε σε ξερουν και πανω υπολογιζε

Eχω 4 τρυπες στο αυτι και μια στην μυτη.Απο βδομαδα παω αλλη μια στο αυτι και για μια τρυπα στο κατω χειλος...η μεση η πλαι.Για το χειλη,λεω να παω στο GlobalTrip στο μαρουσι που λενε πως ειναι πολυ εξοιδηκευμενοι στο ειδος.Απο τιμες γνωριζουμε τπτ?
blah..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...