eserichia Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 είμαι η μοναδική γυναίκα σε όλες τις παρέες μου,που δεν έχει κάνει ποτέ τρύπες στ'αυτιά. Το βρίσκω λίγο ανούσιο να τρυπάς το δέρμα σου για να κρεμάσεις ένα κομμάτι μέταλλο ή πλαστικό. Αντίθετα το τατουάζ μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης. Θα προτιμούσα κάτι μη μόνιμο όμως... There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Guyz, να ρωτήσω κάτι! Ψήνομαι να κάνω ένα στην γάμπα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχω δυο παρα πολύ μικρές ελιές! Είναι περίπου μισό χιλιοστό η καθεμία! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Μπορώ να κάνω tatoo στην γάμπα ή όχι; Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Hello!:) Mήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει ένα τατουάζ σε σχήμα τρίγωνο με μια τελεία στο κέντρο? http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Hello!:) Mήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει ένα τατουάζ σε σχήμα τρίγωνο με μια τελεία στο κέντρο? Το τρίγωνο είναι ισοσκελές; :rolleyes: Μήπως έχει καμιά αμβλεία ή οξεία γωνία; :lol: :lol: Που πάνε και τα βρίσκουν τέτοια σχέδια; :w00t: Μήπως είναι απόγονος του Πυθαγόρα; :confused: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 άσχετο αλλά επειδή μοου έχει κολήσει η ιδέα για τρύπα στο φρίδι εδώ και πάρα πολύ καιρό και κολάω στον τρόπο που το κάνουν και αν πονάει, μπορείτε να μου πείτε αν πονάει ή όχι??????? You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 οσους φιλους εχω με τρυπα στο φρυδι μου εχουν πει οτι δεν πονεσανε απλα πρεπει να πας σε καποιον εμπειρο και γνωστο μην παθεις καμια μολυνση! μετα καποια στιγμη νομιζω το πεταει μονος του ο οργανισμος σιγα σιγα εξω .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 άσχετο αλλά επειδή μοου έχει κολήσει η ιδέα για τρύπα στο φρίδι εδώ και πάρα πολύ καιρό και κολάω στον τρόπο που το κάνουν και αν πονάει, μπορείτε να μου πείτε αν πονάει ή όχι??????? Εγω που εκανα πριν ενα εξαμηνο, δε πονεσα ιδιαιτερα. Ποναει για 2-3 λεπτα αλλα και παλι...υποφερτο! Τοσα και τοσα αντεχουμε, στην τρυπα θα κολλησουμε; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNISSS Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 otan eixa kanei tripa sto ayti den ponese katholou. otan tin eide o pateras mou ponese polu... :0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Hello!:) Mήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει ένα τατουάζ σε σχήμα τρίγωνο με μια τελεία στο κέντρο? σκονακι στην γεωμετρια ηθελε να κανει ο τυπας αλλα δεν εβρισκε ευκολοτερο τροπο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 εγω εκανα ενα tattoo henna στην μεση.αυτος μου ειπε οτι θα κρατουσε 3 εβδομαδες κι εμενα μου κρατησε 7 μερες...ελεος δηλαδη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 εγω εκανα ενα tattoo henna στην μεση.αυτος μου ειπε οτι θα κρατουσε 3 εβδομαδες κι εμενα μου κρατησε 7 μερες...ελεος δηλαδη.... Eγώ έχω ακούσει πως κρατάνε 15 ημέρες.... :worry: Άσχετο αλλά με το νερό βγαίνει? ;) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Παιδια ειτε κανεις κανονικο η μη κανετε καθολου. Τσαμπα λεφτα δινεται για χενα tattoo. :p Οσο αφορα πολλους που εχουν γραψει για τα ατομα που εχουν piercings και tattoos υποτιμιτικα ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 '''Οσο αφορα πολλους που εχουν γραψει για τα ατομα που εχουν piercings και tattoos υποτιμιτικα ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους.''' :D respect!...k etsi 8a prepei na einai gia pantou k gia ta panta!!!! :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Παιδια ειτε κανεις κανονικο η μη κανετε καθολου. Τσαμπα λεφτα δινεται για χενα tattoo. :p Οσο αφορα πολλους που εχουν γραψει για τα ατομα που εχουν piercings και tattoos υποτιμιτικα ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους. Ναι αλλά αν κάποιος δε θέλει να κάνει κάτι μόνιμο αλλά θέλει για παράδειγμα να έχει κάποια φορά που θα πάει στην παραλία (ε αυτό μου ήρθε :O ) χένα δεν θα κάνει? :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 me auth thn logiki yparxun k auta ta tatoo ta opoia ebgaze kata kairus h manina k h katerina :lol: :lol: :blink: ....h akoma kalitera auta me to nero pu eixan kati tsixles(exxmm se ligo palioteres epoxes 8a elega).....opote k me auta mia xara komble mas brisko :p :p :rolleyes: :rolleyes: :w00t: :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 me auth thn logiki yparxun k auta ta tatoo ta opoia ebgaze kata kairus h manina k h katerina :lol: :lol: :blink: ....h akoma kalitera auta me to nero pu eixan kati tsixles(exxmm se ligo palioteres epoxes 8a elega).....opote k me auta mia xara komble mas brisko Μανίνα και Κατερίνα? :p Τι tatoo είχε? Με τον Leonardo DiCaprio? :worry: :lol: Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως έδινε τίποτα άλλο.... :worry: :p :lol: Λοιπόν τι tatoo έδινε? :shifty: Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 loooooooooollllllllllllllllllllllllllll !!!!!!! to brikes.....kerdizeis dorean ena mikro tatoo me to kefali tu leonardo k tu brad pit(gia na lionun k ta koritsakia!!!;-))))))))))))))))))))))))) :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 loooooooooollllllllllllllllllllllllllll !!!!!!! to brikes.....kerdizeis dorean ena mikro tatoo me to kefali tu leonardo k tu brad pit(gia na lionun k ta koritsakia!!!;-))))))))))))))))))))))))) :lol: Koίτα εγώ θέλω μόνο του Brad :love: o Leonardo δε μου πολυαρέσει.... :tease: Άντε πάλι θα σκάσουν από τη ζήλια τους οι άλλες! :D :lol: :lol: :lol: Και εγώ παλιά έπαιρνα Κατερίνα αλλά τι κρίμα δεν έδινε τέτοια tatoo! :cry: :p Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Eγώ έχω ακούσει πως κρατάνε 15 ημέρες.... :worry: Άσχετο αλλά με το νερό βγαίνει? ;) αμα το τριψεις πολυ...αλλα και παλι μεσα σε μια μερα δεν βγαινει.πρεπει να βαλεις υνοπνευμα...και παλι δεν βγαινει. εμενα αυτος μου ειπε να βαζω βαζελινη αν θελω να κρατησει πιο πολυ..εγω εβαζα καθε μερα.και τωρα ενα παιδι μου ειπε πως δεν πρεπει να βαζεις βαζελινη.ξερει κανεις σιγουρα? eliasj ειναι δυνατον?μεχρι και τα μωρα θα ειχαν ταττου με αυτην την λογικη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 αμα το τριψεις πολυ...αλλα και παλι μεσα σε μια μερα δεν βγαινει.πρεπει να βαλεις υνοπνευμα...και παλι δεν βγαινει. εμενα αυτος μου ειπε να βαζω βαζελινη αν θελω να κρατησει πιο πολυ..εγω εβαζα καθε μερα.και τωρα ενα παιδι μου ειπε πως δεν πρεπει να βαζεις βαζελινη.ξερει κανεις σιγουρα? eliasj ειναι δυνατον?μεχρι και τα μωρα θα ειχαν ταττου με αυτην την λογικη... Πόσο κοστίζει περίπου ένα χένα? ;) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Παιδια ειτε κανεις κανονικο η μη κανετε καθολου. Τσαμπα λεφτα δινεται για χενα tattoo. :p Οσο αφορα πολλους που εχουν γραψει για τα ατομα που εχουν piercings και tattoos υποτιμιτικα ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους. φυσικα και ειναι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει αν δεν ενοχλει τους αλλους...μεχρι και να λουστει με βενζινη και να αρπαξει φωτια,να παρει φορα και να φυγει απο εναν γκρεμο και αλλα πολλα... οπως επισης δικαιωμα του καθενα ειναι να ασκει και κριτικη...χωρις να ενοχλει τους αλλους... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 πω πω και τι δε διαβασα.... Λοιπον εχω διαφορα σε διαφορα μερη του σωματος και τα εχω κανει μονη μου (που θα πει απλα σχεδια) πριν πολλα χρονια (που θα πει σινικη μελανη rotring, οτι πιο ανθυγιεινο θα βρειτε!) κι ενα απο αυτα ειναι φατσα καρτα στο χερι μου (κατω απο τον αντιχειρα). Δεν εχω μετανιωσει για κανενα ειμαι σχεδον σαραντα χρονων κι εχω οικογενεια.... Προσφατα ο αντρας μου κολλησε να κανει ενα tattoo και βρηκαμε ενα studio στην περιοχη... Και μια και το παιδι εκανε πολυ καλη δουλεια τον εμπιστευτηκα να διορθωσει μερικα κακως κειμενα στα δικα μου... Λοιπον αυτο ειναι χτυπημενο πανω σε παλια αποτυχια (σχεδον μουτζουρα) που υποτιθεται οτι εδειχνε κομπρα (αλλα επειδη στο σημειο εκεινο πονουσε την παρατησα κακην κακως!). Οπως βλεπετε εκανε αριστη δουλεια!!! Μην το κανετε αν δεν ειστε σιγουροι... Και καλυτερα οχι καπου που θα το εχετε φατσα καρτα (στο κουτελο η στο χερι), γιατι ισως σας στοιχισει ακομα κι επαγγελματικα (εχασα μια δυο δουλειες ετσι)... Να ξερετε ομως οτι μετα απο μερικα χρονια ουτε εσεις δε θα το βλεπετε, ουτε το στενο σας περιβαλλον (δεν μπορω να φανταστω το χερι μου χωρις το τατου, οπως και κανεις αλλος που με ξερει.. το βλεπουν μαλλον οπως θα εβλεπαν μια ελια) Οσο για το αιμα εχω δωσει ουκ ολιγες φορες.... τωρα δε δινω λογω υποτασης κι οχι λογω τατου παντως!!!!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Πόσο κοστίζει περίπου ένα χένα? ;) εγω πληρωσα 20 ευρω για ενα στη μεση.αρκετα μεγαλο.ενας φιλος μου εκανε στοχ ερι ενα μικρο και πολυ ευκολο (μαλλον) και κοστισε 8 ευρω.ενα κανονικο ποσο κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 eliasj ειναι δυνατον?μεχρι και τα μωρα θα ειχαν ταττου με αυτην την λογικη... Τι μου λες τωρα? Ειναι δυνατον? :w00t: Εγω ειπα οτι δεν αξιζει το henna. Παρε απο αυτα που τα κολλας και ειναι πιο οικονομικα. ;) Το να μη προκαλεις ειναι το σημαντικο. Τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω. Τα tattoos μου και τα piercings μου ειναι σε σημεια που δε τα βλεπει κανενας. Στο κατω κατω υποτιθεται οτι κανεις tattoos και piercings γιατι το θελεις εσυ και οχι για να τα περιφερεις και να τα βλεπουν ολοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 για μενα αξιζε το henna. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts