konosbak Δημοσιεύτηκε March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 18, 2006 θα μπορουσε να μοθ πει καποιοσ μια συνθεση pc επειδη θελω να αγορασω καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VULPES Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 eksartatai ti zhtas ap to PC sou file mou!! Paixnidi?internet?ergasia???ti!!...:) Παράθεση VULPES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 eksartatai ti zhtas ap to PC sou file mou!! Paixnidi?internet?ergasia???ti!!...:) ιντερνετ, εργασια, επεξεργασια foto ερασιτεχνικα, γενικα γρηγορο να μην πατωνει με πολλα προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις; Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 amd 4000+, 300gb hdd 7200,7800 exteme 512 mb,2gb ddr και είσαι καλυμμένος για τα επόμενα 2 χρόνια.οτι κι αν δουλεύεις. και μια sony tft 17" άρχοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο γι αυτα που ζηταει..?Ετσι μου φαινεται... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο γι αυτα που ζηταει..?Ετσι μου φαινεται... :( εγώ αυτό θα αγόραζα τώρα αν έπερνα desktop. δε χτυπάει και τρελά νούμερα η τιμούλα.πιο μετά,μπορεί να ασχοληθεί και με άλλες εφαρμογές και πιστεύω οτι η παραπάνω σύνθεση καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.κάνει για όλα τα γούστα και ειδiκά gaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 ευχαριστω βρε παιδια. το πιο πανω μηχανημα χωρισ οθονη ποσο θα κοστιζει? εγω διαθετω γυρω στα 1000 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 ευχαριστω βρε παιδια. το πιο πανω μηχανημα χωρισ οθονη ποσο θα κοστιζει? εγω διαθετω γυρω στα 1000 ευρω. Καλημέρα...Για αυτά που χρειάζεσαι με λίγο παραπάνω απο το ποσό που διαθέτεις στα 1250€ περίπου δηλαδή ίσως ικανοποιηθείς? Επεξεργαστής , Motherboard , Κάρτα Γραφικών , Μνήμη RAM (x2 1024+1024) , Σκληρός Δίσκος , DVD-RW , Θήκη Η/Υ , Τροφοδοτικό και Οθόνη Πιστεύω να μην ξέχασα κάτι...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 και μια sony tft 17" άρχοντας 17" είναι λίγη πλέον... οι 19" είναι value αυτή τη στιγμή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Καλημέρα...Για αυτά που χρειάζεσαι με λίγο παραπάνω απο το ποσό που διαθέτεις στα 1250€ περίπου δηλαδή ίσως ικανοποιηθείς? Επεξεργαστής , Motherboard , Κάρτα Γραφικών , Μνήμη RAM (x2 1024+1024) , Σκληρός Δίσκος , DVD-RW , Θήκη Η/Υ , Τροφοδοτικό και Οθόνη Πιστεύω να μην ξέχασα κάτι...:O επειδη δεν μοθ τα βγαζει τα site που πολυ καλα εστειλες θα μπορουσεσ να μου τα γραψεισ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 επειδη δεν μοθ τα βγαζει τα site που πολυ καλα εστειλες θα μπορουσεσ να μου τα γραψεισ. :blink: Τι εννοείς δεν σου τα βγάζει? Όλα τα link δουλεύουν μια χαρά:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts