cypherth Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 παίδες πρόβλημα. είτε κάνω διπλό κλικ στη σύνδεση για dial up είτε είμαι συνδεδεμένος με dsl, εικονίδιο σύνδεσης κάτω δε βλέπω... όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω disconnect τώρα που έχω την pstn για κάποιεσ μέρες, παρά μόνο αν κάνω επανεκίνηση το pc! εννοείται ότι έχω τσεκάρει να φαίνεται το εικονίδιο κάτω. έχω τσεκάρει το hide unactive icons και κοίταξα μήπως υπάρχει μέσα σε εκείνο το μενού. επίσης firewall δεν έχει ρυθμιστεί να κάνει κάτι τέτοιο. αυτό έγινε ξαφνικά σήμερα μεσημέρι και βράδυ και δεν το έχει ξανακάνει. δεν ξέρω και με τι keywords να το ψάξω στο νετ... ;) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 παίδες πρόβλημα. είτε κάνω διπλό κλικ στη σύνδεση για dial up είτε είμαι συνδεδεμένος με dsl, εικονίδιο σύνδεσης κάτω δε βλέπω... όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω disconnect τώρα που έχω την pstn για κάποιεσ μέρες, παρά μόνο αν κάνω επανεκίνηση το pc! εννοείται ότι έχω τσεκάρει να φαίνεται το εικονίδιο κάτω. έχω τσεκάρει το hide unactive icons και κοίταξα μήπως υπάρχει μέσα σε εκείνο το μενού. επίσης firewall δεν έχει ρυθμιστεί να κάνει κάτι τέτοιο. αυτό έγινε ξαφνικά σήμερα μεσημέρι και βράδυ και δεν το έχει ξανακάνει. δεν ξέρω και με τι keywords να το ψάξω στο νετ... ;) Εναρξη--->πινακα ελεγχου-->συνδεσεις δικτυου-->δεξι κλικ στην συνδεση σου και τσεκαρεις,εμφανιση εικονιδιου στην περιοχη ειδοποιησεων οταν γινεται συνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 παίδες πρόβλημα. είτε κάνω διπλό κλικ στη σύνδεση για dial up είτε είμαι συνδεδεμένος με dsl, εικονίδιο σύνδεσης κάτω δε βλέπω... όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω disconnect τώρα που έχω την pstn για κάποιεσ μέρες, παρά μόνο αν κάνω επανεκίνηση το pc! εννοείται ότι έχω τσεκάρει να φαίνεται το εικονίδιο κάτω. έχω τσεκάρει το hide unactive icons και κοίταξα μήπως υπάρχει μέσα σε εκείνο το μενού. επίσης firewall δεν έχει ρυθμιστεί να κάνει κάτι τέτοιο. αυτό έγινε ξαφνικά σήμερα μεσημέρι και βράδυ και δεν το έχει ξανακάνει. δεν ξέρω και με τι keywords να το ψάξω στο νετ... Εναρξη--->πινακα ελεγχου-->συνδεσεις δικτυου-->δεξι κλικ στην συνδεση σου και τσεκαρεις,εμφανιση εικονιδιου στην περιοχη ειδοποιησεων οταν γινεται συνδεση. Ενδεχωμενος να εχεις καποιο spyware η κατι τετοιο. Το εχω παθει πολλές φορες. Αυτο που εκανα εγω ηταν ειτε να παω εναρξη>ρυθμισεις>συνδεσεις δικτυου>δεξι κλικ στην συνδεση και αποσυνδεση, ειτε να βγάλω το καλώδιο :p . Καλου κακου ψαξε για καναν ιο ή κανενα spyware Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 raver το έχω γράψει ότι το έχω τσεκάρει. pcman έχω nod32, zonealarm, webroot spysweeper, adware, δεν βρίσκουν τίποτα! ευχαριστώ πολύ πάντως.. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Κάθε φορά που ανοίγω το laptop μου βγάζει δύο πολύ ενοχλητικά network icons το ένα για wi-fi και το άλλο για ethernet.Πως μπορώ να τα απενεργοποιήσω χωρίς να χρειαστεί να τις κάνω disable;Αυτό το θέλω γιατί συνήθως δεν τις χρησιμοποιώ οπότε μου βγάζει τα γνωστά ενοχλητικά παραθυράκια "Wireless network connection not connected" και "Network Cable Unplugged".Δηλαδή δεν μπορούν να εμφανίζονται μόνο όταν χρησιμοποιώ κάποια από τις εκάστοτε συνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μια λύση είναι να κρύψεις αυτά τα εικονίδια όταν είναι ανενεργά. Δεξί κλικ στη γραμμη εργασιών ->Ιδιότητες-> και στην καρτέλα γραμμή εργασιών πας στην περιοχή ειδοποιήσεων και επιλέγεις προσαρμογή και κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Άλλη λύση είναι να πας start->run και να πληκτρολογήσεις msconfig και εκεί να καθορίσεις τι θέλεις να φορτώνει ο υπολογιστης σου κάθε φορά που μπουτάρει και έτσι να μην εμφανίζεται το μήνυμα στο μπαλόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μια λύση είναι να κρύψεις αυτά τα εικονίδια όταν είναι ανενεργά. Δεξί κλικ στη γραμμη εργασιών ->Ιδιότητες-> και στην καρτέλα γραμμή εργασιών πας στην περιοχή ειδοποιήσεων και επιλέγεις προσαρμογή και κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Άλλη λύση είναι να πας start->run και να πληκτρολογήσεις msconfig και εκεί να καθορίσεις τι θέλεις να φορτώνει ο υπολογιστης σου κάθε φορά που μπουτάρει και έτσι να μην εμφανίζεται το μήνυμα στο μπαλόνι. Η πρώτη λύση όμως τα κρύβει μόνο...Δεν τα απενεργοποιεί...Όσον αφορά την δεύτερη λύση,την γνωρίζω,αλλα στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω να βοηθάει,γιατί δεν βλέπω πουθενά να υπάρχουν αυτές οι συνδέσεις τσεκαρισμένες στο start up.Σ'ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλά κάνουν και δε φαίνονται στο msconfig, αφού δεν είναι προγράμματα τα εικονίδια για να φορτώνουν στην εκκίνηση. Θα πας στις συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στη σύνδεση που θες να απενεργοποιήσεις το icon->properties->καρτέλα general και ξετικάρεις τα "show icon in noticifation area κτλ" και το "notify me when μπλα μπλα" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλά κάνουν και δε φαίνονται στο msconfig, αφού δεν είναι προγράμματα τα εικονίδια για να φορτώνουν στην εκκίνηση. Θα πας στις συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στη σύνδεση που θες να απενεργοποιήσεις το icon->properties->καρτέλα general και ξετικάρεις τα "show icon in noticifation area κτλ" και το "notify me when μπλα μπλα"Τhat's it!:happy: Σ'ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Καλά κάνουν και δε φαίνονται στο msconfig, αφού δεν είναι προγράμματα τα εικονίδια για να φορτώνουν στην εκκίνηση. Θα πας στις συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στη σύνδεση που θες να απενεργοποιήσεις το icon->properties->καρτέλα general και ξετικάρεις τα "show icon in noticifation area κτλ" και το "notify me when μπλα μπλα" Paidia ego ro ekana auto alla kanontas epanekinisi mou evgale to spastiko mpalonaki me tis vlakeies tou. Epomenos san pio kali lusi vlepo to panta apokrypsi apo tin mpara ergasias allios den ginete tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts