kakofonixx Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Ψαχνοντας για κατι ασχετο σε σελιδες του δικτυου, επεσα πανω σε αυτη τη σελιδα και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας! :) Περιττο να σας πω οτι ηδη πειραματιζομαι για τη δικια μου "διαφανη" οθονη! Τα αποτελεσματα θα τα ανεβασω να τα δειτε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Καλά ειναι κορυφαία.Θα πειραματιστώ κι εγώ τώρα :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ρε παιδιά πώς γίνεται κάτι τέτοιο;To έχω μεγάλη απορία.:blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 υπαρχουν δυο τροποι: 1. Ανοιγεις μια τρυπα στην οθονη σου, οσο το μεγεθος του display :p :p 2. Τραβας μια φωτογραφια οτι υπαρχει πισω απο την οθονη και τη βαζεις για wallpaper ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Λοιπον οριστε μια δικια μου :) Ομολογω οτι δεν ειναι 100% τελεια, κυριως λογω διαφορων contrast στην οθονη και στο υπολοιπο δωματιο :p Αντε ανεβαστε και δικες σας :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 υπαρχουν δυο τροποι: 1. Ανοιγεις μια τρυπα στην οθονη σου, οσο το μεγεθος του display :p :p 2. Τραβας μια φωτογραφια οτι υπαρχει πισω απο την οθονη και τη βαζεις για wallpaper ;)A δηλαδή δεν δείχνει live ότι υπάρχει από πίσω ανά πάσα στιγμή...Ε πες το έτσι:p Οk καλό είναι για να βγάλεις το όλο σκηνικό μια φωτογραφία να το δείχνεις και να τους ψαρώνεις όλους,αλλά κατά τ'άλλα ειδικά αν έχει κανείς laptop που το μεταφέρει διαρκώς (όπως εγώ) δεν έχει νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Λοιπον οριστε μια δικια μου :) Ομολογω οτι δεν ειναι 100% τελεια, κυριως λογω διαφορων contrast στην οθονη και στο υπολοιπο δωματιο :p Αντε ανεβαστε και δικες σας :happy:Lol λόγω της αντίθεσης μοιάζει σαν να έχει ενσωματωμένη κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 popo re paidia einai korifi;) exei poli plaka...;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Όντως έχει πλάκα,αλλά για σκέψου,ο kakofonixx για παράδειγμα θα πρέπει να αλλάζει δυο και τρεις φορές τη μέρα wallpaper...Θέλω να πω έχει την πλάκα του,αλλά δεν είναι για μόνιμο.Αξίζει βέβαια να το βάλεις άμα είναι να έρθει κανείς φίλος σου σπίτι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Εχει φαση παντος. Οποτε εχω ορεξη θα βγαλω την οθονη απο την θεση της (αν δεν εχει βγαλει ριζες χρονο+ τωρα που δεν την εχω ξεσκονισει καν:p ) να τραβιξω μια fotο τα απο πισω θα κανω και κανα τρικ να βαλω κανα κομενο κεφαλι και θα την βαλω για φοντο, θα φρικατουν οι φιλοι μου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 πολύ καλό.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 A Π Α Ι Χ Τ Ο!!!!!!!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 και αν έχεις παράθυρο απο πίσω και αρχίσει να σουρουπώνει τι κάνεις? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Travas alli foto kathe 20 lepta gia na eisai epikairos. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Ψαχνοντας για κατι ασχετο σε σελιδες του δικτυου, επεσα πανω σε αυτη τη σελιδα και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας! :) χα!πολυ καλο...αψογο:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Πάρτε και μία δική μου στα γρήγορα με φωτογραφίες απο το κινητό μου. http://www.global-servis.com.al/photo.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 em... ta eikonidia k i taskbar pou pigan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 em... ta eikonidia k i taskbar pou pigan? Ορίστε και με εικονίδια και taskbar!! Sorry για πρίν αλλά το έκανα με διαφορετικό τρόπο και είχα ξεχάσει να τα βάλω........:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 καλο κόλπο....αλλα εγω πχ έχω ακριβως πίσω απτην οθόνη εναν.τοίχο,δεν λέει να έχω ενα ασπρο-γαλανο σαν φόντο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts