Jump to content

"Καψιμο" πολλαπλων ISO σε ενα DVD.

asymvivastos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mcde ευχαριστώ για τις λεπτομερείς οδηγίες. Θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω και ελπίζω να γίνει αυτό που θέλω!

τι τα θελεις τα "multi-navigation menus" οταν μπαινει το dvd στο pc φιλε μου, απλα θα γλιτωσεις 1-2 παραπανω clicks του ποντικιου, δεν αξιζει τον κοπο να φτιαχνεις auto-menus, κλπ... Το πραγμα ειναι πολυ απλο: Καψε τα isos "χυμα" στο dvd σου (πχ 5-10 isos αν το συνολικο τους μεγεθος δεν ξεπερναει τα 4480 MBs), απλως σαν files εννοω καψτα δηλαδη (απλα κανε τα copy-paste απο τον σκληρο στο root-folder του dvd και καψτο) και οταν βαζεις το dvd στο pc απλα κανε δεξι-κλικ στο iso που θες και καντο mount με το magic-iso η με το power-iso και θα βλεπεις το lynda/cbt tutorial που θες να παρακολουθησεις (ετσι κι αλλιως video files εχουν μεσα αυτα τα isos) :) (ετσι κανω κι εγω βασικα). Problem solved λοιπον, right ?? :)

Άραγε να το ψάχνει ακόμα μετά από 6 χρόνια ;;;;; :lol::lol::lol:

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Άραγε να το ψάχνει ακόμα μετά από 6 χρόνια ;;;;; :lol::lol::lol:

ωχ, δικιο εχεις φιλε, τωρα ειδα την ημερομηνια του !! δεν το ειχα δει !! ... :blink: :p :rolleyes: