Jump to content

Eurovision 2006 @ Greece!

GR.04
 Κοινοποίηση

Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;  

43 members have voted

1. 1. Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;

• Φινλανδία
    • Ελλάδα
    • Σουηδία
    • Ρουμανία
    • Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    • Ρωσία
    • Ηνωμένο Βασίλειο
    • Νορβηγία
    • FYROM
    • Λιθουανία

Recommended Posts

(Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε αλλά) αν σας πειράζει η (άθλια) εμφάνιση των Lordi τότε μάλλον ξεχάσατε κιόλας τον Ρακιτζή πριν μερικα χρονάκια :lol:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κράτα εσύ τη χοντρή και άσε σε μας τις κουκλάρες με τις ζαρτιέρες:p :p :p
Δεν σφάξαμε! Πάντως με πείραξε που δεν πέρασε η Ανδόρα :(

Α! Για το βιντεάκι επειδή βαριέμαι να ψάχνω μήπως μπορείς να μου δώσεις κανένα λινκ μέσω pm η mail; teorizo.ker@gmail.com :D

only crossfit...

(Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε αλλά) αν σας πειράζει η (άθλια) εμφάνιση των Lordi τότε μάλλον ξεχάσατε κιόλας τον Ρακιτζή πριν μερικα χρονάκια :lol:

Μην γινεσαι κακος, ο Ρακιτζης ετσι γεννηθηκε :grin:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δηλαδή η ερώτηση της δημοσκόπησης είναι κάτι σαν: Σε ποιον θα δώσουμε το 12άρι μας απόψε; :p Εξάλλου το αποτέλεσμα δε θα το βγάλουμε εμείς στην Ελλάδα μόνο, άρα η θέλησή μας είναι ουσιαστικά απειροελάχιστη μπροστά σε αυτό που πραγματικά θα βγει νικητήριο τραγούδι από 37 διαφορετικές χώρες...

Η ερώτηση είναι σαφής. :)

Ποιός μας αρέσει και αν στέλναμε ένα sms, ποια χώρα/τραγούδι θα υποστηρίζαμε. Όχι σαν χώρα, αλλά σαν άτομα ξεχωριστά. Εγώ, εσύ, ο από πάνω, ο από κάτω και ο απέναντι. :)

Δηλαδή ουσιαστικά, τί γουστάρει το myphone.gr. ;)

Έχεις τελειώσει την Ανωτάτη Βουντική; :lol:

Ναι. :grin:

Κι έκανα πρακτική ως Spellsinger... :grin: :p :lol:

Μην αγχώνεστε για το 12άρι της Κύπρου. Ακόμα και οι αποκλεισμένες χώρες έχουν δικαίωμα συμμετοχής. ;) Απλά εμείς πού θα το δώσουμε δεν ξέρω. :ninja:

Για μένα παραμένει σούπερ φαβορί η Φινλανδία. Φοβερή σκηνική παρουσία και πολύ καλό κομμάτι (αν και δεν είμαι ροκάς. :p ) Επίσης πολύ καλοί και οι 6 της Λιθουανίας. Απορώ γιατί λυσσάξαν Καπού-Μακρυ ότι ήταν αουτσάιντερ...

Επίσης πολύ σημαντικό, είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που αποκαλέσαμε τα Σκόπια ΦΥΡΟΜ και όχι σκέτο Μασεντόνια, όπως γινόταν τα τελευταία 2-3 χρόνια. :up:

Πέρασαν 4 από την πρώην ΕΣΣΔ (Λιθουανία, Ρωσία, Αρμενία, Ουκρανία, Τουρκία, Φινλανδία, Βοσνία, Σκόπια, Αλβανία, Ιρλανδία)

Ma einai dynaton? Pws na nikhsoun aytoi oi orks? mono oi goneis na psifisoun paei katastarfikan! Wraio tragoudi alla ahdiastikh par

:cry: ousia!

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

taxidiwths φαίνεται στην δημοσκόπηση εδώ,στο myphone.gr καταλαβάνουν το 56% και όχι άδικα.Είναι το τραγούδι φαβορί

Wraio tragoudi alla ahdiastikh par

τι εννοείς εδώ?

taxidiwths φαίνεται στην δημοσκόπηση εδώ,στο myphone.gr καταλαβάνουν το 56% και όχι άδικα.Είναι το τραγούδι φαβορί

τι εννοείς εδώ?

parousia grafw...to tragoudi einai kalo eidika gia tous filous tou rock...alla oxi kai h skhnikh parousia me nekrokefales kai matwmena kefalia...tainia thriller gyrizoume?:(

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

isa isa h skhnikh parousia einai ayto pou ksexorizei sth summetoxh ths filandias(pera tou diaforetikou styl tragoudiou)

einai to mono tragoudi pou h skhnikh tou parousia einai akros entyposiakh xoris na kounhsoun oute kan to daxtylaki tous..olh h skhnh pernei fotia..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

parousia grafw...to tragoudi einai kalo eidika gia tous filous tou rock...alla oxi kai h skhnikh parousia me nekrokefales kai matwmena kefalia...tainia thriller gyrizoume?:(

Ας μην λέμε πράγματα που δεν υφίστανται. Ούτε νεκροκεφαλές έχουν, ούτε ματωμένα κεφάλια.

Στολές τεράτων είναι. Lord Of The Rings έχεις δει; Οι στολές τους είναι παρόμοιες.

Ή μήπως δεν το είδες επειδή είχε κι εκεί «nekrokefales kai matwmena kefalia»;

Και στο κάτω κάτω δεν το κάνουν για να πουλήσουν μούρη. Δεν περίμεναν την Eurovision για να αποκτήσουν αυτήν την αμφίεση. Έτσι είναι εδώ και 10 χρόνια που υπάρχουν σαν group και η θεματολόγια και το ύφος τους είναι αυτό. Ο κόσμος έτσι τους αγαπάει, έτσι τους γουστάρει κι έτσι έχουν γίνει γνωστοί σε όλον τον κόσμο, τόσα χρόνια. Επειδή μπορεί εσύ (και ο κάθε «εσύ») να μην τους ξέρεις, δεν σημαίνει πως δεν είναι γνωστοί.

Σου αρέσει; Έχει καλώς.

Δεν σου αρέσει; Πάλι έχει καλώς, αλλά μην λέμε ανακρίβιες που βασίζονται στην φαντασία μας και μόνο.

Ας μην λέμε πράγματα που δεν υφίστανται. Ούτε νεκροκεφαλές έχουν, ούτε ματωμένα κεφάλια.

Στολές τεράτων είναι. Lord Of The Rings έχεις δει; Οι στολές τους είναι παρόμοιες.

Ή μήπως δεν το είδες επειδή είχε κι εκεί «nekrokefales kai matwmena kefalia»;

Και στο κάτω κάτω δεν το κάνουν για να πουλήσουν μούρη. Δεν περίμεναν την Eurovision για να αποκτήσουν αυτήν την εμφίεση. Έτσι είναι εδώ και 10 χρόνια που υπάρχουν σαν group και η θεματολόγια και το ύφος τους είναι αυτό. Ο κόσμος έτσι τους αγαπάει, έτσι τους γουστάρει κι έτσι έχουν γίνει γνωστοί σε όλον τον κόσμο, τόσα χρόνια. Επειδή μπορεί εσύ (και ο κάθε «εσύ») να μην τους ξέρεις, δεν σημαίνει πως δεν είναι γνωστοί.

Σου αρέσει; Έχει καλώς.

Δεν σου αρέσει; Πάλι έχει καλώς, αλλά μην λέμε ανακρίβιες που βασίζονται στην φαντασία μας και μόνο.

Kάτσε ρε Χριστίνα, είναι εμφάνιση αυτή? Αν είχες μικρό παιδί θα το έβαζες να το δει?

Kάτσε ρε Χριστίνα, είναι εμφάνιση αυτή? Αν είχες μικρό παιδί θα το έβαζες να το δει?

Ναι. Έχω μικρό παιδί και το έχει δει και δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

Αλλά αυτό τί σημαίνει;

Πολλά είναι αυτά που δεν θα ήθελα να βλέπει ένα μικρό παιδί και όμως υπάρχουν και δυστυχώς σε καθημερινή βάση και όχι 3'.

Δεν θα γούσταρα το παιδί μου να βλέπει τα γελοία «παιδικά» με όπλα, κακούς και κάμποσο ξύλο. Δεν θα γούσταρα να βλέπουν τις διαφημίσεις των hot lines, δεν θα γούσταρα να του περνούν την πορνίστικη νοοτροπία μέσω video clips και σειρών που προβάλλονται μέρα μεσημέρι.

Οι Lordi μας πείραξαν τώρα.

Και γιατι να μην το δει δλδ; Γιατι να δει τον αρχοντα των δαχτυλιδιων και την καθε διαφημιση με τα μπουτια εξω και να μην δει αυτο δλδ; Ελεος πια με τα παιδια. Ετσι εχουν γινει ολα μιαγιαγκιχτα και δεν μπορεις να τα πλισιασεις γιατι φοβουνται. Τι θα παθουν αν το δουν δλδ;

Απλα οι Lordi εμπνεοντια απο τα θριλερ και μουσικα εχουν επιροες απο KISS και Twisted Sister. Εχουν αυτην την σκηνικη παρουσια ακριβος επειδη η θεματολογια τους ειναι απο θριλερ.

Το παιδι τι θα παθει αν τους δει; Εδω ο πατερας μου σε ηλικια 7 χρονων ειδε μπροστα στα ματια του ανθρωπω να σκωτωνει αλλους δυο με καραμπινα και στο τελος να αυτοκτωνει (φανταζεστε μεχρι που πηγανε οι εγκεφαλοι και τα αιματα) και εγω ειδα σε ηλικια 4 χρωνων ανθωπω την στιγμη που πευτει απο μηχανι και του κοβετε το ποδι. Τι παθαμε και εγω και ο πατερας μου; Τι θα παθει ενα παιδι αμα δει τους Lordi;

καλά resurection,αυτα είναι παρατραβηγμένα πράγματα...

Btw οι άλλες με τις ζαρτιέρες,η sylvia night να λέει και να κάνει οτι θέλει να το ακούει το παιδι και να ρωτάει τι είναι αυτό...

Παρεπιπτόντως ενα μικρο παιδι δεν ξέρει τι είναι eurovision,και να ήξερε ο τελικός είναι αργά για ένα μικρο παιδι ;)

ελπιζω παντως να το βουλώσουν σημερα η Μακρυπουλια και η Καπουτζιδης γιατι νησαφι πια προχτες...

Ηλιθιες...

:X

γύρισα από την τελική προβαααααα:D

λοιπόν...φαβορί με βάση αυτό που είδα-άκουσα ...μάλτα , ρουμανία , βοσνία , νορβηγία, ελλάδα ( τυχαία σειρά..πολύ χειροκρότημα η ρουμανία )

τελικά το ρούχο της βίσση μου άρεσε , διαορετικά δείχνει από κοντά , ήταν το μόνο τραγούδι που χειροκρότησαν πριν βγει , κατά την διάρκεια αυτού και στο τέλος...παρατεταμένο...:happy:

καλός ο σα΄κης και η μενούνος , καλύτερη η έναρξη και το φινάλε

και όχι δεν είναι γκεστ η βανδή:p αλλά μια κυρία με διεθνή καρίερα :p

από τον προκριματικό πρώτη πέρασε η φιλανδία,δεύτερη η βοζνία και τρίτη η σουηδία..

φαβορί πλέον τα τερατάκια

άσπρο κουστούμι θα φοράει ο ρουβάς

κίτρινο φόρεμα η μενούνος..

Ρε παιδια, ακουσα καλα? Το βραβειο θα το δωσει ο Ρουσοπουλος?

Μα γιατι, γιατι...γιατί οχι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας :rotfl:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

η παπαρίζου θα το δώσει ....

την έναρξη-με τη κλεψύδρα- θα την κάνει μια κυρια με αρχικά N.M(βλέπε σακιιις)

Ε πείτε το ρε παιδιά. Είναι η

Νανά Μούσχουρη

. Το βάζω σε σπόιλερ για να μην χαλάσω την έκπληξη σε μερικούς. :wacko: :p

ελπιζω παντως να το βουλώσουν σημερα η Μακρυπουλια και η Καπουτζιδης γιατι νησαφι πια προχτες...

Ηλιθιες...

Aytos eidika einai gia skampilia! ELEOS. OXI ALLO KARBOYNO. EXOYME GINEI ROMPA PANTOY

"True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko:

????????? apo pou kai os pou???

amphipoliss pou giname rompa??

ektos ellados h ka8e thleorash exei dikous ths speakers..mono emeis tous akoume aytous..

Στην Π@π@ριζου περσυ, το ειχε δωσει ο Προεδρος της Ουκρανιας! Παραηταν επισημο!:O...αλλα οχι και ο Υπ. Επικρατειας, ελεος!:blink:

..παντως λεει στο TV, οτι το σταδιο ειναι full, αλλα κατι κοντινα που εκανε σε κερκιδες, ειδα αδεια καρεκλακια...μηπως ειναι ιδεα μου?:confused:

Anyway, πλεον Everything or Nothing!:lol::p

..καλα να παει η διοργανωση, κι ας κερδισει η προτιμηση του κοσμου!:music:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...